A nagyvárosokhoz teremtették

A BMW Definition CE 04 belesimul az életedbe.

Gyorsan elvisz egyik helyről a másikra. A munkahelyről a barátokhoz, a kávézóból a városközpontba. Rugalmas, spontán, mindig hálózatba köt: A motoros, az okostelefon és a Definition CE 04. A hajtómű teljesen kibocsátásmentes, a dizájn alaposan átgondolt. A BMW Motorrad Definition CE 04 modellel következetesen folytatjuk azt, amit az első elektromos nagyrobogónkkal, a BMW C evolutionnel és a Concept Link koncepciójárművel elkezdtünk – csúcsra járatjuk a mobilitást és a motorozási élményt. Elektromos, kibocsátásmentes és folyamatosan #PluggedToLife.

Városi közlekedés újragondolt esztétikával

Városi közlekedés újragondolt esztétikával

Gyorsan eljutni A-ból B-be pusztán elektromos energiával: A Definition CE 04 céltudatosan siklik át a városon. A gyors ingázók járműve. Otthonról munkába, onnan a bárba. Dinamikus, hatékony és 100% -ban kibocsátásmentes. Alacsony súlypontjának köszönhetően könnyedén irányítható, és könnyen elér minden városi célpontot. Aztán még egyet és még egyet.

+ További információk

A Definition CE 04 minden híre közvetlenül a postaládádba érkezik

Dizájn a mának és a jövőnek

Egy jövőkép valósággá válik

Csendesen és magabiztosan a nagyvárosokban: A Definition CE 04 erre született. Tervezőink és fejlesztőink egy teljesen üres papírlapon kezdték. Víziójuk középpontjában: az ember és nagyvárosi közlekedésének jövőbeni módja. Ebből kiindulva gyökeresen újragondolták a dizájnt és a funkcionalitást. Ebben a kompakt akkumulátor nagy szabadságot nyújtott számukra. Erre építkezik a letisztult és dinamikus sziluett: a Definition CE 04 vonalvezetését éles szélek által megszakított nagy és nyugodt felületek uralják.

+ További információk

Dizájnja a funkcionalitásra és esztétikára irányuló igényt a digitális valósággal ötvözi.

 ”

Alexander Buckan

A BMW Motorrad jármű dizájn részlegének vezetője

A funkció és a dizájn találkozása

A Definition CE 04 jellemzői: a jövő járművezetőinek igényeire szabva. Hogy minden út élvezet legyen. Az ülés előre-hátra csúsztatással egyedileg beállítható – a magas motorosok is kényelmesen ülhetnek. Az oldalról nyitható, alsó tárolórekeszben van elég hely a táskának vagy a sisaknak. És természetesen a külső értékek is számítanak. A fehér (mineral white metallic) fényezésnek, a matt fekete részleteknek, a narancssárga-piros színátmenetes matricáknak és az alumínium kerekeknek köszönhetően ezek is stimmelnek. De a motoros felszerelés is feltűnő: A parka fényvezetői extra láthatóságot biztosítanak.

+ További információk

A digitális és analóg világ egymásba simul

A digitális és analóg világ egymásba simul

A városban mobil vagy és online – ennek az egyik helyről a másikra vezető úton is így kell lennie. Okostelefonjával a motoros összeköttetésben áll a környezetével a Definition CE 04-en keresztül. A jól áttekinthető kijelző hidat képez a digitális és az analóg világ között – minden fontos információt megmutat. A Definition modell tudja a következő úti célt, amelyhez céltudatosan navigál a tökéletes útvonalon, miközben a háttérben a kedvenc zeneszám-listád szól. Ha mindig online vagy, az élet menet közben sem áll meg: intelligens, integrált és teljesen intuitív.

+ További információk

Stílusosan funkcionális

Stílusosan funkcionális

Funkcionális, biztonságos és még jól is néz ki: A lezser szabású parka az úton is ugyanolyan jól mutat, mint egy laza baráti találkozón. A láthatatlan protektorok feltűnés nélkül nyújtanak védelmet, miközben a strapabíró és lélegző high tech anyag esős, szeles időben is melegen és szárazon tart. Az ujjakon és a kapucnin elhelyezett fényvezetők jelentősen növelik láthatóságodat a forgalomban. A ruhaujjon található szenzorokon keresztül kapcsolhatók be, ahol a színük is megváltoztatható. A zsebben elhelyezett indukciós töltőnek köszönhetően pedig az okostelefonod mindig fel lesz töltve. A megjelenést fekete motorosfarmer, sneaker és egy fehér nyitott sisak teszi tökéletessé.

+ További információk

Olyan funkcionális ruházatot akartunk létrehozni, amelyen nem látszik, hogy funkcionális – csak jól néz ki.

 ”

Julia Lein

Head of Design Rider’s Gear & Style BMW Motorrad

További információ a BMW Motorrad városi mobilitásáról

spinner