#NeverStopChallenging

A Roadster család

A rövid, agresszív elülső résztől a határozott hátsó részig: már a Roadster flyline-ja is tiszta vezetési élményt ígér. Az országútra készült motorok megfeszítik izmaikat, és előszeretettel megmutatják, mi rejlik bennük. A modern technológia és menetprogramok maximális irányíthatóságot és pontosságot garantálnak minden egyenesben és kanyarban.

+ További információk

Roadster családunk

S 1000 R

Nem ismeri a nyugalmi pulzusszámot: futóműve és motorja az RR génjeit hordozza magában. Az opcionális M csomag kiegészíti a teljesítményre vonatkozó követelményt.

F 900 R

Dinamikus, progresszív, intuitív. A letisztult, sportos dizájn alapján ez a Roadster csak arra vár, hogy minden gondolatot tiszta vezetési élménnyé varázsoljon.

G 310 R

Hódítsd meg a várost, és hozd ki a legtöbbet a mindennapokból: ez a Roadster az S 1000 R génjeit hordozza magában – és a napodat is tökéletessé teszi.

R 1250 R

Olyan sokoldalú és kifejező, mint még soha. Stílusos klasszikus darab, amelynél a tipikus boxerpunch szuverenitást és vezetési élményt biztosít.

Még több Roadster-élmény

Minden egy kézből. Ruházatunkat motorjainkkal együtt fejlesztjük: a legjobb védelem és kényelem jegyében. Azokért a meghatározott jegyekért, amelyek a Roadster megjelenését a motoron kívül is tökéletessé teszik.

+ További információk
A kollekcióhoz external-link-arrow-slim

Tartozékok a Roadsteredhez

Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet Roadstered személyre szabásához. Legyen szó megjelenésről vagy teljesítményről – minden alkatrészt magunk fejlesztettünk és teszteltünk.  

+ További információk
A tartozékokhoz external-link-arrow-slim

Álmodozás happy enddel

spinner