#RideAndShare

A túramotorok családja

Túragépeink legendás hajtásaikkal igazán lenyűgöznek, dinamikát és kitartást garantálva. A legmodernebb technológia és a tökéletesen összehangolt menetprogramok biztonságot nyújtanak, és lehetővé teszik a szükséges kezelést. A lenyűgöző komfort pedig újra és újra igazolja, hogy a jól átgondolt részletek – például a váltóasszisztensek vagy a kényelmes lábtartók – valóban tökéletessé varázsolják az utazást.

+ További információk

Túramotormodelljeink

R 1250 RT

Gyűljenek a történetek és a kilométerek: Ezzel a boxersajátosságokat mutató, ellenállhatatlan húzóerejű univerzális motorral minden kilométert intenzíven megélhetsz.

K 1600 GT

Teljes dinamika, meggyőző benyomások: Ellenállhatatlan tolóerejének köszönhetően teljesen újradefiniálja a teljesítménytúra fogalmát, és teljesen a motoroshoz igazodik.

K 1600 GTL

Együtt az úton: az erőteljes hathengeres motor, a kiterjedt felszereltség és a kényelem két személy tökéletes luxusutazásáról gondoskodik.

K 1600 B

Lezser luxus bagger stílusban: maga a sziluett is azt mutatja, hogy milyen nyugodtan és kényelmesen lehet motorozni a teljesítménytúra örömeinek hódolva.

K 1600 Grand America

Együtt még intenzívebbek az élmények. Amikor az inspiráló baggerdizájn és a semmi kívánnivalót nem hagyó felszereltség találkozik: az intenzív utazási élmény jegyében.

Utazás kompromisszumok nélkül

Időszerű dizájn, minőségi anyagok, kiváló védelem és a mindennapos használatra való abszolút alkalmasság: a túramotorok fejlesztése során a megfelelő motorosruházatra is összpontosítunk –  a legapróbb részleteket is átgondolva és tesztelve. Így születnek kedvenc darabok, amelyek minden utazás alkalmával, minden időjárási körülmények között kényelmet nyújtanak, és tökéletes megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Mindegy, hol állsz meg.

+ További információk
A kollekcióhoz external-link-arrow-slim

Mindig tökéletes felszereltség

Minden utazás más és más. Minden úti célhoz és felejthetetlen kilométerhez megvannak a megfelelő tartozékaink. A dizájnt meghatározó krómozott tükörburkolatoktól kezdve a kommunikációs megoldásokon át egészen az új ülésekig.

+ További információk
A tartozékokhoz external-link-arrow-slim

Vágj bele az utazásba

spinner