TESZTMOTOROZÁS

Kezdd következő túrádat ingyenes Kalandor csomaggal!

Kezdd következő túrádat ingyenes Kalandor csomaggal!

Ha kalandról van szó a BMW F 850 GS tökéletes társ.

Terepkalandokra is készen áll az F 850 GS, aminek szíve egy teljesen új soros, kéthengeres motorblokk, amelyet tökéletes erőleadás jellemez.

2019. szeptember 30-ig ingyen Kalandor csomaggal veheted át*, hogy minden utad élmény legyen. A csomag az alábbiakból áll:

✔ Connectivity

✔ Kiegészítő felszerelés csomag

✔ 5 éves gyári garancia

+ További információk

KALANDOR CSOMAG, CSAK 2019. SZEPTEMBER 30-IG.

F 850 GS
A sportos terep GS

F 850 GS
A sportos terep GS

A Kalandor csomag az alábbiakat tartalmazza:

✔  Connectivity

✔  Vario oldaldobozok

✔  Tanktáska

✔  5 év gyári garancia 

Csatlakozz a kalandhoz már havi 57 214 Ft lízingdíjtól**

+ További információk

*Az ajánlat 2019. július 1. és szeptember 30. között raktárkészletről megrendelt és legkésőbb 2019. szeptember 30-ig átvett új motorkerékpárra érvényes. A kedvezmény egyéb ajánlatokkal nem vonható össze. Részletekről a BMW Motorkerékpár Márkakereskedések adnak felvilágosítást.

**Jelen finanszírozási konstrukció 2019. július 1-jétől szeptember 30-ig, új BMW motorkerékpárok esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kedvezményes ajánlat keretében meghirdetett 6,01% induló THM és havidíj 4 084 000 Ft bruttó vételár mellett, 1 633 600 Ft önerő befizetésével, 48 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 6,01% induló THM százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. 

+ További információk

  

+ További információk
spinner