Okostelefon-alapú navigáció:

Okostelefon-alapú navigáció:

A Connectivity extratartozék és a BMW Motorrad Connected alkalmazás együttes használatával még könnyebbé válik a mindennapos navigáció - az okostelefon és jármű közötti kapcsolat használatával a rendszer egyértelmű és megbízható utasításokat ad a célállomás eléréséhez a TFT-kijelzőn látható nyilak segítségével. Az új, nyilakat használó kijelző még városi környezetben is intuitív és célszerű. Ha nincs mobilhálózat, az offline térképek is használhatók navigációra. A kihívást jelentő utak során a bevált BMW Motorrad Navigator is használható, amely természetesen kompatibilis a TFT-kijelzővel.

+ További információk

A telefonálás még vezetés közben is egyszerű.

A telefonálás még vezetés közben is egyszerű.

A sisak és a BMW Motorrad kommunikációs rendszer, valamint a Connectivity extratartozék révén menet közben is kezelheti a telefonhívásokat. A motoros a TFT-kijelző használatával teljes hozzáféréssel rendelkezik az okostelefonon található telefonkönyvhöz, és a multi-kontrolleren keresztül ismerősöket választhat ki és hívhat fel. A bejövő hívások is megjelennek a kijelzőn, és elfogadhatók vagy elutasíthatók egy egyszerű kézmozdulattal. A vezetéssel kapcsolatos adatok, mint a sebesség és a sebességfokozat is folyamatosan látható a kijelzőn az egyedülálló BMW Motorrad vizuális megjelenítési koncepciónak köszönhetően.

+ További információk
A Connectivity révén a motorosok arra összpontosíthatnak, ami igazán számít: a felfedezésre váró utakra.

Média: Pihentető vezetés a megfelelő dallal.

Média: Pihentető vezetés a megfelelő dallal.

Könnyen lejátszhatja az okostelefonra mentett zenéket a TFT-kijelzőn a Connectivity extratartozék használatával. A sisak és a BMW Motorrad kommunikációs rendszer összekapcsolása gondoskodik a tökéletes hangzásról. Ha nem szeret egy adott zeneszámot, közvetlenül elérheti az előre/hátraléptető funkciókat.  A BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel könnyen beállíthatja a hangerőt - és lenémíthatja a készüléket - a multi-kontroller használatával. Így a motoros irányítása alatt tarthatja a lejátszott zenéket út közben.

+ További információk

BMW Motorrad Connected alkalmazás: további járműadatok és még sok más.

BMW Motorrad Connected alkalmazás: további járműadatok és még sok más.

A díjmentes BMW Motorrad Connected alkalmazással még több összekapcsolási lehetőség adott: az okostelefon-alapú navigáció gyorsan a célállomásra juttatja a TFT-kijelzőn megjelenő irányjelző nyilakkal. A fontos információk, mint a menetstatisztikák megtekinthetők a BMW Motorrad Connected alkalmazásban. Emellett az útvonalak naplózhatók, sőt képek is adhatók hozzájuk. Így minden úthoz digitális memóriákkal rendelkezhet. A First Mile funkció elmenti a helyet, ahol leparkolt motorkerékpárjával, hogy újra könnyen megtalálhassa. A BMW Motorrad Connected alkalmazással a Rever utakat megoszthatja a barátaival. A bevezetést követően a BMW Motorrad Connected alkalmazás telepíthető a Google és Apple alkalmazásáruházaiból.

+ További információk

A következő motorkerékpárok esetén kapható

spinner