Okostelefon-alapú navigáció:

Okostelefon-alapú navigáció:

A Connectivity extratartozék és a BMW Motorrad Connected alkalmazás együttes használatával még könnyebbé válik a mindennapos navigáció - az okostelefon és jármű közötti kapcsolat használatával a rendszer egyértelmű és megbízható utasításokat ad a célállomás eléréséhez a TFT-kijelzőn látható nyilak segítségével. Az új, nyilakat használó kijelző még városi környezetben is intuitív és célszerű. Ha nincs mobilhálózat, az offline térképek is használhatók navigációra. A kihívást jelentő utak során a bevált BMW Motorrad Navigator is használható, amely természetesen kompatibilis a TFT-kijelzővel.

+ További információk

A telefonálás még vezetés közben is egyszerű.

A telefonálás még vezetés közben is egyszerű.

A sisak és a BMW Motorrad kommunikációs rendszer, valamint a Connectivity extratartozék révén menet közben is kezelheti a telefonhívásokat. A motoros a TFT-kijelző használatával teljes hozzáféréssel rendelkezik az okostelefonon található telefonkönyvhöz, és a multi-kontrolleren keresztül ismerősöket választhat ki és hívhat fel. A bejövő hívások is megjelennek a kijelzőn, és elfogadhatók vagy elutasíthatók egy egyszerű kézmozdulattal. A vezetéssel kapcsolatos adatok, mint a sebesség és a sebességfokozat is folyamatosan látható a kijelzőn az egyedülálló BMW Motorrad vizuális megjelenítési koncepciónak köszönhetően.

+ További információk
A Connectivity révén a motorosok arra összpontosíthatnak, ami igazán számít: a felfedezésre váró utakra. ”

Média: Pihentető vezetés a megfelelő dallal.

Média: Pihentető vezetés a megfelelő dallal.

Könnyen lejátszhatja az okostelefonra mentett zenéket a TFT-kijelzőn a Connectivity extratartozék használatával. A sisak és a BMW Motorrad kommunikációs rendszer összekapcsolása gondoskodik a tökéletes hangzásról. Ha nem szeret egy adott zeneszámot, közvetlenül elérheti az előre/hátraléptető funkciókat.  A BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel könnyen beállíthatja a hangerőt - és lenémíthatja a készüléket - a multi-kontroller használatával. Így a motoros irányítása alatt tarthatja a lejátszott zenéket út közben.

+ További információk

BMW Motorrad Connected App: Útvonaltervezés és navigáció egyszerűen.

BMW Motorrad Connected App: Útvonaltervezés és navigáció egyszerűen.

A BMW Motorrad Connected mobiltelefonos alkalmazással még többet hozhatsz ki az utazásaidból – és az okostelefonodból is.

Akár útvonaltervezésről, navigációról vagy a túráddal kapcsolatos információkról van szó: Mivel a kormányon kezelhető, így mindig szem előtt van az információ, és a vezetés is biztonságos.

A kényelmes útvonattervezés segítségével álom-útszakaszaidat útpontokból állíthatod össze. Vagy importálhatsz útvonalakat GPX-fájlként a BMW Motorrad Connected alkalmazásodba. A „kanyargós útvonalak” opcióval új útvonalakat fedezhetsz fel, hogy különösen sok örömet lelj a motorozásban. A térképek offline használatra ingyenesen letölthetők.

A navigáció is pontosan azt nyújtja, ami a motorosokat előbbre viszi:Hajszálpontos kanyarodási utasítások nyílnavigáció vagy hangvezérléssel, sávra pontos célállomásra vezetés, valamint az aktuális közlekedési adatok maguktól értetődőek. Éppúgy, mint a sebességkorlát kijelzése és az érdekes helyek keresése. Még az aktuális időjárási információkat is megjelenítheted az alkalmazásban.

+ További információk

Minden információ az utazásaidról egy pillantás alatt.

Minden információ az utazásaidról egy pillantás alatt.

A tökéletes útnál a szabály: egyszer sosem elég. Ezért rögzítheted és töltheted le bármikor újra az útvonaladat és a járműved adatait – olyan értékek elemzésével együtt, mint a dőlésszög, a fordulatszám és a gyorsulás. Útvonalaidat exportálhatod GPX-fájlként, és az utakat és fényképeket már útközben megoszthatod a közösségi médiában vagy Reveren. A tárolt információkat olyan praktikus mutatók, mint például a kilométerállás, a tankkapacitás, a maradék hatótávolság, a gumiabroncs-nyomás és a szerviz várható dátuma teszik teljessé. Ám ez még csak a kezdet. Folyamatosan fejlesztjük az alkalmazást: a még több kényelemért és a még örömtelibb utakért.

+ További információk

Elérhető a következő modellekhez

Connectivity
PDF   |   370.63 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

A következő motorkerékpárok esetén kapható

spinner