A nagyvárosban nincs megállás. Soha nem is volt. Éppen ezért már több mint egy évtizede intenzíven foglalkozunk azokkal az úttörő koncepciókkal, amelyek nemcsak eljuttatnak Téged A-ból B-be, de az életed és mobilitásod lehető legtöbb aspektusát is felölelik. Épp úgy, mint a BMW CE 04: Ez az elektromos meghajtású robogó tökéletesen illeszkedik a mindennapjaidba. Egy az egyben #PluggedToLife.

+ További információk

A célunk az volt, hogy előrelátóan gondolkodva olyan megoldásokat találjunk, amelyek világszerte inspirálják az ügyfeleinket.

 ”

Dr. Markus Schramm

Head of BMW Motorrad

Különleges és más – már első pillantásra

Különleges és más – már első pillantásra

Az alvázra szerelt lapos akkumulátor és a kompakt motor nagyobb szabadságot adott a tervezőinknek a kialakításnál. Az eredmény: összetéveszthetetlen megjelenés. Az oldalra nyitható csomagtér és az állítható ülés csak néhány a kiemelkedő részletek között. A BMW Motorrad Connectivitynek és a BMW Motorrad Connected Appnek köszönhetően a mobilitás és a kommunikáció egyedülálló módon kapcsolódik össze. Az analóg és a digitális világot a 10,25 colos TFT-kijelző köti össze. A navigációtól kezdve a töltési időkön és a hatótávolságon át a lejátszási listádig mindent átláthatsz.

+ További információk

130 km hatótávolság – ez bőven elég a mindennapokban

A BMW CE 04-gyel egyszerűen másképp közlekedhetsz. Éld át a motorozás dinamikáját és színtiszta örömét egész nap: hatékonyan, teljesen elektromosan és kibocsátásmentesen. A WMTC által tanúsított130 kilométeres hatótávolságnak köszönhetően eseménydús lesz a naptárad. A kimondottan a BMW CE 04-hez kifejlesztett parkában ráadásul még jól is nézhetsz ki. 

+ További információk

Még több #pluggedtolife

  

+ További információk
spinner