LEGO® TechnicTM M 1000 RR

Racing like no other

Lenyűgöz az eredetiség, és ez az, ami hajt téged. Egy szenvedély, ami úrrá lesz rajtad. Számodra minden részlet, minden milliméter, minden műszaki kellék számít. Ezt az érzést szereted és megéled az utcán, a versenypályán és most végre otthon is: A LEGO® Technic tervezőivel szorosan együttműködve megalkották az eddigi legnagyobb LEGO® Technic motormodellt és az első M sorozatú LEGO® modellt: A LEGO® Technic M RR 1:5 méretarányban. A feladat adott volt - a legnagyobb pontosság, hogy az eddig lehetetlen lehetségessé váljon. Ha az alkatrészek nem feleltek meg a szigorú követelményeknek, akkor újratervezték azokat. Akárcsak az eredetinél. Mert pont erről van szó: Born on the racetrack. Build at home.

Minden részlet számít - 1920-szor

Az ember minden egyes darabot élvezettel vesz a kezébe.

 ”

Samuel Tacchi

Tervező, LEGO® Technic

A tervezők számára az 1:5 méretarány igazi kihívást jelentett. Ez ugyanakkor azt is lehetővé tette számukra, hogy minden eddiginél pontosabban alkossák meg a vonalakat, a szögeket és az M RR-specifikus alkatrészeket. Minden elemnek megtalálható az eredeti megfelelője -   a karbon részeket és az exkluzív M Competition csomag mart alkatrészeit is beleértve. Csak az első és a hátsó kerékfelfüggesztés súlya 1,4 kg. Valódi mérnöki munka, amelyet a vadonatúj LEGO® Technic elemek számára fejlesztettek ki. A keréktárcsák, a féktárcsák és a szélvédő is speciális gyártmányú, amelyeket kifejezetten a sorozatban végzett munkák előtt teszteltek. Akárcsak a valódi M RR-nél.

+ További információk

Kompromisszumok nélküli technika

A boxutcába bepillantva a következőt láthatjuk: A részletekben rejlik a különbség és a döntés a sikerről: Mint a LEGO® Technic M RR esetében. Működésben lévő első és hátsó felfüggesztése pontosan a modellhez lett igazítva. A motorblokk egy mozgó hengert tartalmaz, a három sebességes, üresjárattal rendelkező váltó pedig kapcsolható. Tulajdonképpen annyira logikus, hogy a LEGO® Technic M RR saját szerelőállvánnyal rendelkezik: ez a kompromisszumok nélküli szenvedély további jele, a legkisebb részletekig.

+ További információk
1920
LEGO® Technic elemek tele szórakozással
45,5
cm teljes hosszúság
27
magasság (a szélvédő felett)
240
LEGO® Technic elem per óra építési teljesítmény

Rajongóktól rajongóknak

A lelkes motoros és LEGO® Technic tervező, Samuel Tacchi, korábban maga is motorkerékpárokat tervezett. A teljesítmény és technológ tekintetében kompromisszumot nem ismerően fejlesztette ő és csapata teljesen újszerű alkatrészeket és szerkezeteket. Az eredmény: Az összeszerelés során minden egyes kockában, minden egyes lépéssel, érzed az M RR lenyűgöző voltát. Meríts ihletet az autentikus részletekből, pl. a szárnyakból, az Endurance láncból és a különböző M alkatrészekből. A LEGO® Technic M RR: a tökéletes tisztelgés minden rajongó, vezető és építő előtt.

+ További információk

Most rajtad áll

A LEGO® Technic M RR

Mert ezt te is tudod: Egy olyan motor esetében, mint az M RR, minden másodperc számít. Ne hagyd, hogy a szenvedélyed tovább várjon. A modell 2022 márciusától érhető el a kiválasztott BMW Motorrad márkakereskedésekben.

A kereskedőhöz
spinner