#NeverStopChallenging

Az M család

A gépek professzionális versenysportból származó génjei első pillantásra láthatók. A motorok és a műszaki vezetőtámogató rendszerek is a legnagyobb teljesítményre vannak hangolva: az adrenalinnal fűtött vezetéshez az országúton, és természetesen a maximális teljesítményhez a versenypályán és a motorsportban. Természetesen a gépek néhány egyszerű kézmozdulattal telivér versenymotorokká alakíthatók.

+ További információk

M modelljeink

M 1000 XR

Páratlan hosszú távú teljesítmény és egyedülálló M dominancia. Az új trónkövetelő

M 1000 RR

Racing like no other. Superbike-unk tiszta versenysport-technikát kínál a pole-pozícióhoz és exkluzivitáshoz a legapróbb részletekig.

M 1000 R

Life in the fast lane. A Superbike erőtől dagadó Dynamic Roadsterünk uralja az országutakat és versenypályákat a teljesítményével.

Az adrenalin mint életfilozófia

A BMW Motorrad Motorsporttal világszerte részt veszünk különböző versenysorozatokban, és az M RR és RR modellekkel győzelmeket érünk el a világ különböző pontjain. A versenyek során nyert tapasztalatainkat eredményesen ültetjük át a közutakra tervezett motorjainkba is. Ily módon új mércét állítunk fel, és innovatív projekteken keresztül népszerűsítjük a teljesítményről alkotott felfogásunkat.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Motorsporthoz external-link-arrow-slim

Teljesítmény a nappaliban is

Az összesen 1.920 LEGO® Technic darabból álló LEGO® Technic M RR esetében épp úgy a maximális precizitáson és a részletekre való odafigyelésen volt a hangsúly, mint az eredetijénél. Úgy jöttek létre az egyes elemek és születtek innovatív megoldások, hogy az eredetit 1:5 arányban leképezve alkották meg annak hű mását, a valaha volt legnagyobb LEGO® Technic Motorrad modellt.

+ További információk
Ugrás a LEGO® Technic M RR-hez external-link-arrow-slim

Érezd át az M egyediségét

spinner