A BMW Motorrad Concept CE 02

Izgalmasan más

Az életed – minden napod. 24 óra. Egy életen át dolgozol kilenctől ötig? Ez nem te vagy. A pihenőidőbe is pihenőidőt kellene beiktatnod? Nem egyenesen vezet az utad. Az életed nem az előzősávban zajlik, hanem mindig és mindenütt. A BMW Motorrad Concept CE 02 pedig mindig veled van. A város számtalan lehetőséget kínál, és csak a Tiéd: ez a Te életed.

A Concept CE 02 új arányokat és modern formákat visz a városi környezetbe.

 ”

Edgar Heinrich

A BMW Motorrad tervezésért felelős vezetője

Hogy milyen a kialakítása? Rendkívül merész és mégis letisztult. Egyszerűen más. A gördeszkastílusú lábtartó és a feltűnő LED-es lámpadizájn markáns megjelenést biztosít nappal és éjszaka egyaránt. Kialakítása olyan letisztult és nyitott, hogy legszívesebben azonnal ráülnél és elindulnál vele. Hiszen bármi lehetséges, amíg nem hagysz fel vele.

+ További információk

Érezd jól magad, és légy szabadabb!


Zöld a lámpa? Gyorsítanál? Már megtörtént. Maximális forgatónyomaték már álló helyzetben is: A BMW Motorrad Concept CE 02 villanymotorja révén belevetheted magad a motorozás színtiszta örömébe. Akár 90 km/h sebességgel. Az ülés elhelyezésének és a laza, ergonomikus kialakításnak köszönhetően 11 kW-os teljesítmény és 90 km hatótávolság mellett suhanhatsz át a forgalmon. Így még a legrövidebb távot is hatalmas élvezet megtenni. A motorhoz tartozó dzseki is épp ilyen egyszerű és egyedi: A protektort egy újonnan kifejlesztett technológiát alkalmazva egyszerűen a dzsekire nyomatjuk – így az feltűnés nélkül véd téged. Hiszen itt is érvényes a kijelentés, miszerint: Az vagy, ami csak lenni akarsz.

+ További információk

A BMW Motorrad Concept CE 02 megbízható társ a mindennapokban. Azért szeretik, mert mindig ott van, és a működése is egyszerű.

 ”

Alexander Buckan

A BMW Motorrad járműtervezésért felelős vezetője

További információ a BMW Motorrad városi mobilitásáról

spinner