A 80s Superbike

Egy korszak feltámasztása

A 80-as évek a szupermotorok korszaka volt. Ez a kor felejthetetlen zenéket, divatot és életérzést adott nekünk. Ezzel a felszereltséggel az R 12 nineT visszahozza a jelenbe ezt a sokak által imádott korszakot. A szupermotoros kinézetről a tipikus műszerfalburkolat, valamint a stílusos részletek, például a fekete Option 719 hengerfejborítás és Option 719 kézikar, a rövid fekete hátsó lezárás és rendszámtáblatartó, a fekete Option 719 lábtartó rendszer, valamint az Akrapovič titán kipufogódob gondoskodik.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Komfortcsomag

A komfortcsomag még kényelmesebbé teszi az utazást a fűtött kormánymarkolattal és a sebességszabályozóval. Emellett a Pro váltóasszisztens a kuplungkar használata nélkül is lehetővé teszi a váltást. A Hill Start Control Pro megkönnyíti az elindulást az emelkedőkön.

 

Együléses változat

A kétszemélyes ülés helyett egyszemélyest kínáló együléses változat sportos ízt ad a klasszikus megjelenésnek. A háttámlapárna nagyobb kényelmet ad, stílusosan egészítve ki a jól sikerült retró dizájnt.

Műszerfalburkolat

A Blackstorm metallic fényezésű műszerfalburkolat teljessé teszi a gép retró megjelenését, egyúttal csökkenti a szélnyomást. A burkolat a kormányra van felszerelve, és karcolásálló bevonatú, víztiszta szélvédővel rendelkezik.

 

Hátsó lezárás a rendszámtáblatartóval

A fekete hátsó lezáráson a rendszámtáblatartó lejjebb, a kerék mögé kerül. Így rövid, sportos far áll elő. A hátsó tengely hajtóművére rögzített rendszámtáblatartó feketére eloxált alumíniumból készült. Az alkatrészek rendelkeznek homologizációval a járműhöz, így külön műbizonylat nem szükséges.

 

Titan kipufogódob

High-end tökéletesség: A kiváló minőségű, titánból készült, karbon zárósapkával felszerelt slip-on kipufogó gondoskodik a motor markáns hangjáról és sportos megjelenéséről. Az Akrapovič műhely által kifejlesztett sportkipufogó súlya a széria kipufogóhoz képest optimalizálva van.

 

Option 719 alkatrészek

Option 719 Shadow II fekete kézikar

Az exkluzív Option 719 Shadow csomaghoz tartozó, állítható kézikarokat feketére eloxált alumíniumötvözetből marták. A markolattáv öt fokozatban állítható hozzá az egyedi igényekhez. Az Option 719 márkázású, igényes mart alkatrészek még értékesebbé teszik a motort.

Option 719 Shadow II fekete lábtartó rendszer
 

Az exkluzív Option 719 Shadow csomaghoz tartozó, fekete vezetői lábtartó rendszer hozzájárul a motor kifinomult megjelenéséhez és funkciójához. Az igényes mart alkatrészek még inkább kihangsúlyozzák a gép sportos megjelenését és minőségi anyaghasználatát.

Option 719 Shadow fekete hengerfejburkolat

Az Option 719 Shadow fekete hengerfejburkolatok nagy igényességű felületei értéket és egyedi megjelenést sugároznak. A magnézium hengerfejburkolatok mellett a készlet feketére eloxált alumíniumból mart, lézerezett feliratú gyújtótekercs-burkolatokat, valamint eloxált olajleeresztő csavart is tartalmaz.

Classic Urban Lifestyler

A jó fellépéshez és a könnyed túrázáshoz

Ezzel a felszereltséggel R 12 nineT motorod felkészültté válik a mindennapokra, városban és vidéken egyaránt. A Soulfuel kollekcióból származó tanktáskában magaddal viheted, amire a városi forgalomban, ill. a rövidebb túrákhoz szükséged van. Hosszabb túrákra jó választást jelentenek a szintén a Soulfuel kollekcióból származó oldaltáskák. A ConnectedRide Navigator felszereltséggel minden tervezett túra „zsebben van”. Végül, de nem utolsósorban: a hengerfejborítás-védő óv a karcolásoktól, és tökéletesen illik a boxermotor stílusához.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Komfortcsomag

A komfortcsomag még kényelmesebbé teszi az utazást a fűtött kormánymarkolattal és a sebességszabályozóval. Emellett a Pro váltóasszisztens a kuplungkar használata nélkül is lehetővé teszi a váltást. A Hill Start Control megkönnyíti az elindulást az emelkedőkön.

 

Guminyomás-felügyelet

A guminyomás-felügyelet (RDC) tájékoztat az aktuális guminyomásról, nyomáscsökkenés esetén pedig idejében figyelmezteti a sofőrt a lehetséges veszélyekre. Az értékeket a sofőr kijelzőjén lehet megjeleníteni. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

 

Headlight Pro

A Headlight Pro funkció megléte esetén a fényszóró a helyzetjelzőként, ill. nappali menetfényként működő LED-eken kívül integrált, adaptív kanyarvilágítási funkcióval is fel van szerelve. A LED-szegmensek a kormány kitérítésétől függően kapcsolnak be a tompított fényszóró mellett, optimális megvilágítást biztosítva a kanyar belső oldala számára.

 

Digital Display

A feltűnésmentes Digital Display egyből a digitális korba repíti a motort. Az áttekinthető elrendezés miatt minden információ egyértelműen látható, elsősorban a még kompaktabb Pure Ride üzemmódban. A sebesség és a fordulatszám mellett megjeleníthető például a napi km-számláló, az átlagfogyasztás, ill. a motor hőmérséklete is.

 

ConnectedRide Navigator

A BMW ConnectedRide Navigator segítségével minden túrád és terved folyamatosan veled lehet. A BMW ID alapján a tervezett útvonalak és felvételek szinkronizálhatók a BMW Motorrad alkalmazással. Az 5,5 hüvelykes érintőkijelző még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható. A kezelés intuitív módon, a multikontrollerrel történik.

 

Csomagopciók

Soulfuel kollekciós tanktáska, zöld, kicsi, 5 l

A Soulfuel kollekció kisméretű, vízhatlan tanktáskája újrahasznosított poliészterből és bőrből készül. 5 literes űrtartalmával a rövidebb túrák ideális kísérője. Hasznos funkciói a kábelátvezetés, a vízálló fő rekesz a belső tasakkal, valamint a külső zseb azoknak a tárgyaknak, amiknek kéznél kell lenniük.

Soulfuel kollekciós oldaltáska, zöld, 10 l + 16 l

A Soulfuel kollekció 10 és 16 literes űrtartalmú, vízálló oldaltáskái újrahasznosított poliészterből és bőrből készülnek. A táskák az oldaltáskatartóhoz rögzíthetők. A személyes tárgyaknak egy víztaszító tépőzárral ellátott külső zseb kínál helyet. Az űrtartalom az összehúzó hevederekkel az igényekhez igazítható.

Hengerfejborítás-védő

A rozsdamentes acél hengerfejborítás-védő óvja a hengerfejborítást a karcolásoktól és a kőfelverődésektől. Emellett nagy felületű gumi ütközővel is fel van szerelve. A hengerfejborítás-védő optikai szempontból tökéletesen illik a boxermotor formatervéhez és vonalvezetéséhez.

 

A te elképzeléseid, a mi tartozékaink

Teljesen mindegy, hogy R 12 nineT motorodnak nagyobb egyediséget, több kényelmet, nagyobb biztonságot vagy nagyobb sportosságot szeretnél kölcsönözni: a BMW Motorrad átfogó tartozékprogramjában garantáltan megleled az álommotorod megteremtéséhez szükséges alkatrészeket.

Ismerd meg a tartozékokat
spinner