The Bobber

Black around the clock

Az 50-es évek... Ez az a korszak, amikor a bobber motorok és a rock and roll meghódította a világot. Az ezzel az időszakkal összekapcsolódott menőséget a fekete szín különösen jellegzetes módon emeli ki. Ezt a lezser retró stílust már kevés tartozékkal is megadhatod R 12-dnek! Ilyen tartozék például a fekete Custom hátsó lezárás, a fekete Option 719 Shadow kormányvégi tükör, de a fekete Dragbar kormány is. Mindezek igazi bobber géppé varázsolják motorodat, ami bárhol is jelenik meg, mindenütt feltűnést kelt!

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Komfortcsomag

A komfortcsomag még kényelmesebbé teszi az utazást a fűtött kormánymarkolattal és a sebességszabályozóval. Emellett a Pro váltóasszisztens a kuplungkar használata nélkül is lehetővé teszi a váltást. A Hill Start Control megkönnyíti az elindulást az emelkedőkön.

Kipufogórendszer dizájnopció

A kipufogórendszer dizájnopció saját karaktert ad. A kipufogórendszer a leömlőnél krómozott, míg a kipufogódob elektropolírozott. Mindez összetéveszthetetlen kinézetet teremt.

Option 719 alkatrészek

Option 719 Classic kerék

Az úton is stílusosan: Az Option 719 Classic kerék tömlő nélküli kerék, mely időtálló dizájnnal ruházza fel a motort. Az igényes, középküllős kerekek a feketére eloxált felnivel tökéletessé teszik a klasszikus Heritage kinézetet.

Option 719 Shadow fekete kormányvégi tükör

Az Option 719 Shadow fekete kormányvégi tükrök a kiváló beláthatóság mellett kihangsúlyozzák a gép karakterét is.

Option 719 Shadow II fekete kézikar

Az exkluzív Option 719 Shadow csomaghoz tartozó, állítható kézikarokat feketére eloxált alumíniumötvözetből marták. A markolattáv öt fokozatban állítható hozzá az egyedi igényekhez. Az Option 719 márkázású, igényes mart alkatrészek még értékesebbé teszik a motort.

Option 719 Shadow II fekete lábtartó rendszer

Az exkluzív Option 719 Shadow csomaghoz tartozó, fekete vezetői lábtartó rendszer hozzájárul a motor kifinomult megjelenéséhez és funkciójához. Az igényes mart alkatrészek még inkább kihangsúlyozzák a gép sportos megjelenését és minőségi anyaghasználatát.

Option 719 Shadow fekete hengerfejburkolat

Az Option 719 Shadow fekete hengerfejburkolatok nagy igényességű felületei értéket és egyedi megjelenést sugároznak. A magnézium hengerfejburkolatok mellett a készlet feketére eloxált alumíniumból mart, lézerezett feliratú gyújtótekercs-burkolatokat, valamint eloxált olajleeresztő csavart is tartalmaz.

Fekete Dragbar kormány

A fekete Dragbar kormány sportosan mély, előbbre tolódott fogáspozíciót tesz lehetővé. Mindez egyszerre teremt lezser és sportos ülőhelyzetet. Emellett ez a kormány mindössze 11 cm-rel szélesebb, mint az alapkivitelű kormány.

Egyedi fekete hátsó lezárás

Az egyedi fekete hátsó lezárás megrövidíti a motorkerékpár farrészét, és az optikailag szabaddá tett hátsó kerék miatt sportos-egyedi kinézetet nyújt. A rendszámtábla egy, a hátsó kerék mögötti tartón helyezkedik el. Az ülést mutatós keresztvarratok és szürke kontrasztvarratok teszik látványossá.

The Classic Tourer

Közel s távol semmi stressz

Mi lehet szebb, mint egy munkával töltött nap után kedélyesen cirkálni az országúton a léghűtéses boxermotor hangjának aláfestésére? Ezzel a felszereltségi változattal szívesen veszed majd, ha tovább tart az út R 12-d nyergében! Túra közben a nagyobb kényelemről a túraszélvédő a fekete komfort ülés, valamint az új Digital Display gondoskodik. A Soulfuel kollekcióból származó oldaltáskába minden belefér, amit csak magaddal kell vinned az örömmotorozáshoz.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Komfortcsomag

A komfortcsomag még kényelmesebbé teszi az utazást a fűtött kormánymarkolattal és a sebességszabályozóval. Emellett a Pro váltóasszisztens a kuplungkar használata nélkül is lehetővé teszi a váltást. A Hill Start Control megkönnyíti az elindulást az emelkedőkön.

 

ConnectedRide Control

A ConnectedRide Control lehetővé teszi az okostelefon és a jármű összekötését, és a jármű bizonyos adatainak, valamint a pillanatnyi időjárásnak és a navigációs térképnek a megjelenítését a ConnectedRide alkalmazásban. Az okostelefon számára egy tartó kínál biztonságos helyet a vezető látómezejében. A kezelés egyszerűen és intuitív módon, a multikontrollerrel történik.

Digital Display

A feltűnésmentes Digital Display egyből a digitális korba repíti a motort. Az áttekinthető elrendezés miatt minden információ egyértelműen látható, elsősorban a még kompaktabb Pure Ride üzemmódban. A sebesség és a fordulatszám mellett megjeleníthető például a napi km-számláló, az átlagfogyasztás, ill. a motor hőmérséklete is.

Headlight Pro

A Headlight Pro funkció megléte esetén a fényszóró a helyzetjelzőként, ill. nappali menetfényként működő LED-eken kívül integrált, adaptív kanyarvilágítási funkcióval is fel van szerelve. A LED-szegmensek a kormány kitérítésétől függően kapcsolnak be a tompított fényszóró mellett, optimális megvilágítást biztosítva a kanyar belső oldala számára.

Guminyomás-felügyelet

A guminyomás-felügyelet (RDC) tájékoztat az aktuális guminyomásról, nyomáscsökkenés esetén pedig idejében figyelmezteti a sofőrt a lehetséges veszélyekre. Az értékeket a sofőr kijelzőjén lehet megjeleníteni. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

Túraszélvédő

A túraszélvédő kényelmes védelmet kínál a szél és az időjárás viszontagságai ellen, így ideális választás a hosszabb utakhoz. A cruiseres megjelenés tökéletesen passzol a jármű formatervéhez. A szélvédő vízszerűen átlátszó anyagú, és mindkét oldalán karcolásálló bevonattal van ellátva. A készlet emellett egy szélvédőtartót és LED-es motor irányjelzőket is tartalmaz.

Fekete komfort ülés

A fekete komfort ülés a plusz párnázásnak köszönhetően érezhető pluszt kínál a vezető és az utas kényelme terén egyaránt. Egyidejűleg megnöveli az érintkezési felületet a vezető és a gép között, javítva ezzel a jármű feletti uralmat. A komfort ülést robusztus, vízálló fedőanyaga minden túrához alkalmassá teszi.

Soulfuel kollekciós oldaltáska, zöld, kicsi, 10 l, jobbos

A Soulfuel kollekció kicsi, vízálló oldaltáskája újrahasznosított poliészterből és bőrből készül. A táska az oldaltáskatartóhoz rögzíthető. Azoknak a tárgyaknak, amikhez gyorsan kell hozzáférni egy víztaszító tépőzárral ellátott külső zseb kínál helyet. Az űrtartalom az összehúzó hevederekkel az igényekhez igazítható.

A mi felszereltségünk a te ötleteidhez

Túrák, rövid kirándulások vagy hétvégi cirkálások: Akármikor támadjon kedved egy motorozásra R 12-d nyergében: a BMW Motorrad átfogó tartozékprogramjában garantáltan megleled az álommotorod megteremtéséhez szükséges alkatrészeket.

Ismerd meg a tartozékokat
spinner