Inspiráció a testre szabáshoz

Vagányan és könnyedén úton

Ez a kivitel-változat tökéletesen illeszkedik következő országúti túrádhoz. Számos kényelmi funkciójával egyszerűen manőverezhetsz át a forgalmon, és minden helyzetben menő maradsz. A Headlight Pro nemcsak ikonikus megjelenést biztosít, hanem növeli a biztonságot is. A fűtött markolatnak köszönhetően hűvösebb időben is mindent kényelmesen kézben tarthatsz. A kényelmes egyszemélyes ülés mögött van hely a csomagtartónak - tökéletes az egyszemélyes utazásokhoz.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Headlight Pro

A Headlight Pro-val a fényszóró olyan ikonikus fényelemmel rendelkezik, amely helyzetjelző lámpaként, illetve nappali menetfényként működik. Az adaptív kanyarvilágítással együtt jobb látási viszonyokat és láthatóságot biztosít, és ezáltal növeli a biztonságosságot.

Tolatássegéd

A tolatássegéd megkönnyíti a manőverezést és a parkolást, pl. egyenetlen felületeken és ahol korlátozott a hely. Az elektromos hátrameneti fokozat üresjáratban a kormányon lévő gomb megnyomásával aktiválható, a funkciót az R betű jelzi a kijelzőn. A könnyed kiparkolási manőver után így a következő cél is nyugodtabban elérhető.

Fűtött markolatok

Nincs több hidegtől elgémberedett kéz: erről a több fokozatban állítható, elektromosan fűtött markolatok gondoskodnak. Növelik a komfortérzetedet, ugyanakkor fokozzák a biztonságot, mert meleg kezekkel és érző ujjakkal jobban irányításod alatt tarthatod a motorodat, mind hideg napokon, mind pedig esőben.

Hill Start Control (HSC)

A Hill Start Control segítségével könnyedén megállhatunk az emelkedőn járó motor mellett, és az újraindulás olyan kényelmes, mint még soha. Ha egyszer aktiválva van, a praktikus elindulási asszisztens automatikusan megakadályozza a gép visszagurulását, és így az nagy segítség a csomaggal úton lévő motorosok számára.

Egyszemélyes ülés, fekete, alacsony

A sportos, fekete egyszemélyes ülés egy rövidített ülés a csomagtartó opció számára. A kiváló minőségű műbőrből készült, szürke oldalvarrással ellátott ülésfelület tökéletesen illeszkedik a jármű dizájnjához. Tökéletes mindazok számára, akik egyedül szeretik élvezni a menetszelet.

Csomagtartó, fekete

A fekete csomagtartó ideális választás az olyan egyedül utazó motorosok számára, akik inkább több csomagot, és nem utast szeretnének magukkal vinni. A tartó kisebb, legfeljebb 10 kg-os hasznos terhelést tesz lehetővé, és csak a csomagtartós egyes üléssel együtt szerelhető fel.

Filler panel, alapozott

Mindig stílusosan és rendezetten úton: Az alapozott Filler Panel optikailag eltünteti a bőrönd és a sárvédő közötti rést, és különösen rendezettnek láttatja a motor hátsó részét. A borítás műanyagból készült, és egyedileg a kívánt színre fényezhető.

Minden, ami az álommotorodhoz kell

Az ötlet a tiéd, mi adjuk a tartozékokat. Itt mindent megtalálsz, amire a személyre szabott egyedi motorodhoz szükséged lehet.

Tovább a konfigurátorhoz
spinner