A versenypályához

Minden kihívásra készen

Egy igazi M: A győzelemre való törekvése alapfelszerelés. A kiegészítő felszerelésekkel, például az M Cover Kittel, a Sport munkaállvánnyal, az M Performance abroncsmelegítővel vagy az M motoros szőnyeggel versenypályára is alkalmassá teheted – te Magad pedig biztos lehetsz a győzelemben.

Vedd figyelembe, hogy egyes alkatrészek a közúti közlekedéshez nincsenek engedélyezve, és csak a versenypályákon használhatók.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Sport munkaállvány és M munkaállványkonzol

A Sport munkaállvánnyal a motorkerékpár a dupla görgőknek köszönhetően egyszerűen az első és a hátsó kerékre szerelhető. A munkaállvány rendkívül stabil, és nagyobb anyagerősséggel rendelkezik, mint a hagyományos munkaállványok. Az M munkaállványkonzolok még könnyebbé teszik a munkát. A kiváló minőségű lengőkaradapterek felszerelhetőek a lengőkar hátsó részére, és akár menet közben is a motoron maradhatnak.

M motoros szőnyeg

Exkluzív állóhely a saját motorod számára: Az M motoros szőnyeg nemcsak vonzó dizájnjával győz meg, hanem megbízhatóan védi a talajt a felmerülő szervizelési munkák során. További előnyt jelent a csúszásgátló és tűzálló anyagösszetétel. A praktikus alátét 250 x 105 cm méretű.

M abroncsmelegítő készlet

Az M abroncsmelegítők az utakon engedélyezett sportgumiabroncsokat és a slickeket 45 percen belül 90 °C-os üzemi hőmérsékletre melegítik fel. Így már a boxutcából kijövet a megfelelő tapadási szint áll rendelkezésre, amely az első tréning- vagy versenykörben nagyobb biztonságot és jobb időt biztosít.

M Cover Kit*

Csak szereld le a tükröt és a rendszámtáblát, és szereld fel a helyükre az M Cover Kitből vett burkolatokat. Aztán irány a versenypálya.

*Race Only. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Legyen szó országútról vagy versenypályáról, egyedül vagy kettesben megtett útról: Az átfogó tartozékprogramban megtalálod a tökéletes felszereltséget az egyedi vezetési élményedhez az M R-ed segítségével.

Tovább a konfigurátorhoz
spinner