A versenypályára született

Tökéletesség minden verseny előtt és minden versenyen

Állandó váltás a boxutca és a pálya között  - újra és újra: A legjobb idő utáni hajsza millimétereken múlik, és nem csak a versenypályán. A Sport munkaállvány és az M motoros szőnyeg tökéletes felszerelés a motoron végzett munkákhoz. Eközben pedig az abroncsmelegítők gondoskodnak arról, hogy már az első edzéskörben optimális legyen a tapadás. A karbon ülőpárnára egy adapterrel akciókamera vagy más tartozékok, például a Datalogger GPS-Mouse csatlakoztatható a körök profi módon történő elemzéséhez. És az M Cover Kit vagy az M tengelyvédők elengedhetetlenek a versenypályán.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Sport munkaállvány és M munkaállványkonzol

A dupla görgőknek köszönhetően a Sport munkaállvánnyal a motorkerékpár könnyen felemelhető az első és a hátsó keréknél. Rendkívül stabil, és anyagvastagsága pedig nagyobb, mint a hagyományos munkaállványoké. Az M munkaállványkonzolok még könnyebbé teszik a munkát. A kiváló minőségű lengőkaradapterek felszerelhetőek a lengőkar hátsó részére, és akár menet közben is a motoron maradhatnak.

M motoros szőnyeg

Exkluzív állóhely a saját géped számára: Az M motoros szőnyeg nemcsak mutatós dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, hanem a padlót vagy a talajt is megbízhatóan védi az esedékes szerelések során. További előnye a csúszásgátló és tűzálló anyagösszetétel. A praktikus alátét 250 x 105 cm méretű.

M abroncsmelegítő

Az M abroncsmelegítők az utakon engedélyezett sportgumiabroncsokat és a slickeket 45 percen belül 90°C-os üzemi hőmérsékletre fűtik. Így már a boxutcából kijövet megfelelő a tapadás, amely az első tréning- vagy versenykörben a nagyobb biztonság és a jobb időeredmény záloga.

Az M Carbon ülőpárna

Az M Carbon ülőpárna kivágásának köszönhetően biztonságosan rögzíthető egy kameraadapter vagy más tartozékok, például az M Datalogger GPS-Mouse. Ez a kiváló minőségű Carbon ülőpárna kiváltja a szériafelszereltséghez tartozó műanyag ülőpárnát, és az UV-álló magasfényű felületnek köszönhetően különösen hosszú élettartamú.

Az M Cover Kit*

Csak vedd le a tükröt és a rendszámtáblát, a helyükre pedig szereld fel az M Cover Kit burkolatokat. Aztán irány a versenypálya.


*Race Only. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

M tengelyvédők

A nagy kopásállóságú műanyagból készült M tengelyvédők megbízhatóan védik a villát és a lengőkarokat a karcolásoktól bukás és felborulás esetén.

Mindig van hová fejlődni

Még több M Carbon alkatrészt vagy M mart alkatrészt szeretnél? Semmi gond. Átfogó tartozékkínálatunkban megtalálod a tökéletes felszereltséget az egyedi M RR-edhez.

Tovább a konfigurátorhoz
spinner