A kanyarvadász

Mindig a következő kanyar a legszebb.

Kezdesz ráérezni? Főleg a gázreakciót kedveled? A pulzusszámod láthatóan össze van kötve a fordulatszámmérővel? Akkor lehet, hogy ez itt a te motorkerékpárod. A rendkívül sportos ülőpozíciót biztosító, extra magas ülésen, a motorspoilerrel és a mart alkatrészekkel különösen dinamikus lehetsz, amikor úton vagy. Emellett a Pro menetprogramok, a Pro váltóasszisztens és a Dynamic ESA elektronikus futóműállítás révén a maximumot hozhatod ki a meghajtásból és a futóműből. Az adaptív kanyarvilágításnak köszönhetően pedig a lehető legjobban felkészülve nézhetsz a következő kanyar elé. Mert az biztosan jönni fog, pontosan úgy, ahogy az utána következő és az azt követő...

+ További információk
 • A Dynamic ESA (Elektronikus futóműállítás) automatikusan szabályozza a rugóstag csillapítását a menetállapottól függően. Menet közben különböző lengéscsillapító-beállítások választhatók ki, a rugó előfeszítése álló helyzetben kényelmesen, gombnyomásra beállítható.

 • Az extra magas ülés a széria üléshez képest 50 mm-rel megemelt (865 mm-es) ülésmagasságot jelent. Így a magas járművezetők is kényelmes térdszöget élvezhetnek, és ezáltal az ülőpozíció egyaránt pihentető és kényelmes.

   

 • Az opcionális Pro menetprogramok révén a jármű még precízebben hozzáigazítható a különféle menetkörülményekhez és alkalmazási célokhoz. A gázadás mellett a ROAD, RAIN és DYNAMIC menetprogramban beállítható az ABS Pro és a DTC szabályszerű viselkedése, valamint módosíthatók további rendszerek és funkciók, például a Dynamic ESA, a sebességszabályozó beállításai.

 • A Pro váltóasszisztens majdnem minden terhelési és fordulatszám-tartományban a tengelykapcsoló működtetése és gázadás nélküli fel- és visszakapcsolást tesz lehetővé. Ezáltal érezhetően csökkenti az átkapcsolási

 • A Headlight Pro-val a fényszóró olyan ikonikus fényelemmel rendelkezik, amely helyzetjelző lámpaként, illetve nappali menetfényként működik. Az adaptív kanyarvilágítással együtt jobb látást és láthatóságot biztosít, és ezáltal növeli a biztonságosságot.

 • Tedd még tökéletesebbé az F 900 R-ed dizájnos mart alkatrészeinkkel, például a kézikarral, lábtartóval és mart tükörrel, valamint további felszerelésekkel, például motorspoilerrel és utasülés-borítással.

A metropoliszvadász

A város soha nem alszik.

Látni és látszani: egy gyors kör a városban a kedvenc kávézódba, majd mutasd meg a csúcsforgalomban, hogy mit lehet kihozni a pillanatból. A Keyless Ride, az RDC, a markolatfűtés és egy topcase – mind-mind a városi dzsungelben való élet komplikációmentességét szolgálja. Így nyugodtan koncentrálhatsz a város szép látnivalóira.

Ha már most arra gondolsz, hogyan fogsz indulni a következő közlekedési lámpánál: nem fogsz csalódni, amikor gázt adsz a motorkerékpárnak.

+ További információk
 • Az intelligens vészhívó balesetnél automatikusan értesíti a BMW Callcentert a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. A funkció tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

 • Az gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC) az aktuális gumiabroncs nyomásról tájékoztat, és nyomáscsökkenés esetén idejében figyelmezteti a motorost a lehetséges veszélyekre. Az értékeket a motorkerékpár kijelzőjén lehet megjeleníteni. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

 • A kulcsnélküli indítás funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. A kulcs nélküli rendszer ugyanis rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja járművét. Ily módon a kormányzár és az üzemanyagsapka is kireteszelhető. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indíts el a motorkerékpárt!

 • Nincs több hidegtől elgémberedett kéz: erről a több fokozatban állítható, elektromos markolatfűtés gondoskodik. Növelik a kényelmet és nagyobb biztonságot nyújtanak, hiszen meleg kézzel és mozgatható ujjakkal a motorkerékpár irányítása is könnyebben megy. A markolatfűtést kényelmesen, a kormányon található kapcsolóval lehet kezelni.

 • A markolatvédők egyértelműen a kompromisszumot nem ismerő sportosságot jelzik. Az alumíniumból és műanyagból készült ívelt kengyelek megvédik a kormány fékkarját attól, hogy egy másik járművel érintkezve véletlenül működésbe lépjen és ezáltal egy esetleges balesetet elkerülve a motorkerékpárt is.

 • A porszórt alumínium-présöntvényből készült, stabil csomagtartón könnyen és biztonságosan rögzíthető egy topcase, vagy más poggyász is. Mivel a csomagtartó rezgésmentesen van a motorkerékpárra rögzítve, a felszerelt topcase-szel még magasabb sebesség esetén is kiváló marad a kezelhetőség.

A kilométervadász

Még egy pár kilométerrel több.

Egyszerűen csak útnak indulni. Felpattanni a motorkerékpárra, és a szélvédő mögött rendesen gyűrni a kilométereket. Hiszen a kinti világ tele van felfedezésre váró pillanatokkal. Amire egy hétvégéhez szükséged van, felpakolhatod egyenesen a motorkerékpárra. A komfortülésnek, a navigáció-előkészítésnek és a középtámasznak köszönhetően ezzel a motorral egyébként is a lehető legjobban fel vagy készülve a rövid kiruccanásaidra. A megfelelő konfigurációnak köszönhetően mindig készen állsz az indulásra.

#NeverStopChallenging  

+ További információk
 • A stabil középtámasz még a lejtőkön is biztosítja a motorkerékpár biztonságos pozícióját, továbbá például ápolás és karbantartás végzésekor, vagy koffer és topcase felszerelésekor előnyös. Emellett a motorkerékpár felemelése hosszabb állásidő esetén tehermentesíti a gumikat és a rugós elemeket. Ezenkívül a függőlegesen leparkolt motor kevesebb helyet igényel.

 • A vizuálisan vonzó koffertartón egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a puha oldaltáska. Ha a táska nincs feltéve rá, a diszkrét tartó alig vehető észre.

 • A komfortülés a kiegészítő kárpitozásnak köszönhetően érezhetően nagyobb üléskomfortot, ezáltal pedig további gondmentes kilométert nyújt, különösen a magas járművezetők számára. Az ülésmagasság a szériaüléshez képest magasabb. Így a hosszabb napi útszakaszok is fesztelenül és fáradságmentesen élvezhetők.   

 • A karcálló bevonattal ellátott szélvédő magasabb és szélesebb a széria változatnál, és így érezhetően nagyobb szél- és időjárás elleni védelmet, ezáltal pedig összességében nagyobb utazási kényelmet nyújt. A gyors autópálya-szakaszokon éppen a magas szélvédő az, ami védi a felsőtestet a széltől, és a kilométerek fesztelen és fáradságmentes élvezetét biztosítja.

 • A kormányon található, tartóból és tartóbölcsőből álló navigáció-előkészítés a BMW Navigator biztonságos rögzítésére szolgál a motoros látómezőjében. A navigációs rendszer és a Connectivity funkciók kezelése kényelmesen, a kormányon található multi-controller segítségével végezhető.

   

 • Az elektronikus sebességszabályozó 30 km/h felett aktiválható és a sebességet állandó értéken tartja. Segítségével nyugodtan élvezheted a hosszabb autópálya-szakaszokat. A funkció fékezéskor kikapcsol, de „folytatás“ (Res) gomb megnyomása után visszaáll a kiválasztott sebességre.

Eredeti BMW Motorrad tartozékok

Tedd az F 900 R-edet összetéveszthetetlenül egyedivé. Itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy egy F 900 R-t igazán a saját ízlésednek megfelelően alakíts át.

+ További információk
Tartozékkatalógus letöltése
 • Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
  PDF   |   2.96 MB   |   English
spinner