A kanyarvadász

Mindig a következő kanyar a legszebb.

Kezdesz ráérezni? Főleg a gázreakciót kedveled? A pulzusszámod láthatóan össze van kötve a fordulatszámmérővel? Akkor lehet, hogy ez itt a te motorkerékpárod. A rendkívül sportos ülőpozíciót biztosító, extra magas ülésen, a motorspoilerrel és a mart alkatrészekkel különösen dinamikus lehetsz, amikor úton vagy. Emellett a Pro menetprogramok, a Pro váltóasszisztens és a Dynamic ESA elektronikus futóműállítás révén a maximumot hozhatod ki a meghajtásból és a futóműből. Az adaptív kanyarvilágításnak köszönhetően pedig a lehető legjobban felkészülve nézhetsz a következő kanyar elé. Mert az biztosan jönni fog, pontosan úgy, ahogy az utána következő és az azt követő...

+ További információk
Extra magas ülés

Az extra magas ülés a széria üléshez képest 50 mm-rel megemelt (865 mm-es) ülésmagasságot jelent. Így a magas járművezetők is kényelmes térdszöget élvezhetnek, és ezáltal az ülőpozíció egyaránt pihentető és kényelmes.

 

Pro menetprogramok

Az opcionális Pro menetprogramok révén a jármű még precízebben hozzáigazítható a különféle menetkörülményekhez és alkalmazási célokhoz. A gázadás mellett a ROAD, RAIN és DYNAMIC menetprogramban beállítható az ABS Pro és a DTC szabályszerű viselkedése, valamint módosíthatók további rendszerek és funkciók, például a Dynamic ESA, a sebességszabályozó beállításai.

Pro váltóasszisztens

A Pro váltóasszisztens majdnem minden terhelési és fordulatszám-tartományban a tengelykapcsoló működtetése és gázadás nélküli fel- és visszakapcsolást tesz lehetővé. Ezáltal érezhetően csökkenti az átkapcsolási

A metropoliszvadász

A város soha nem alszik.

Látni és látszani: egy gyors kör a városban a kedvenc kávézódba, majd mutasd meg a csúcsforgalomban, hogy mit lehet kihozni a pillanatból. A Keyless Ride, az RDC, a markolatfűtés és egy topcase – mind-mind a városi dzsungelben való élet komplikációmentességét szolgálja. Így nyugodtan koncentrálhatsz a város szép látnivalóira.

Ha már most arra gondolsz, hogyan fogsz indulni a következő közlekedési lámpánál: nem fogsz csalódni, amikor gázt adsz a motorkerékpárnak.

+ További információk
Intelligens vészhívó

Az intelligens vészhívó balesetnél automatikusan értesíti a BMW Callcentert a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. A funkció tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

Gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC)

Az gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC) az aktuális gumiabroncs nyomásról tájékoztat, és nyomáscsökkenés esetén idejében figyelmezteti a motorost a lehetséges veszélyekre. Az értékeket a motorkerékpár kijelzőjén lehet megjeleníteni. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

Kulcsnélküli indítás

A kulcsnélküli indítás funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. A kulcs nélküli rendszer ugyanis rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja járművét. Ily módon a kormányzár és az üzemanyagsapka is kireteszelhető. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indíts el a motorkerékpárt!

Markolatfűtés

Nincs több hidegtől elgémberedett kéz: erről a több fokozatban állítható, elektromos markolatfűtés gondoskodik. Növelik a kényelmet és nagyobb biztonságot nyújtanak, hiszen meleg kézzel és mozgatható ujjakkal a motorkerékpár irányítása is könnyebben megy. A markolatfűtést kényelmesen, a kormányon található kapcsolóval lehet kezelni.

Markolatvédők

A markolatvédők egyértelműen a kompromisszumot nem ismerő sportosságot jelzik. Az alumíniumból és műanyagból készült ívelt kengyelek megvédik a kormány fékkarját attól, hogy egy másik járművel érintkezve véletlenül működésbe lépjen és ezáltal egy esetleges balesetet elkerülve a motorkerékpárt is.

Csomagtartó váz 30 l-es topcase-szel

A porszórt alumínium-présöntvényből készült, stabil csomagtartón könnyen és biztonságosan rögzíthető egy topcase, vagy más poggyász is. Mivel a csomagtartó rezgésmentesen van a motorkerékpárra rögzítve, a felszerelt topcase-szel még magasabb sebesség esetén is kiváló marad a kezelhetőség.

A kilométervadász

Még egy pár kilométerrel több.

Egyszerűen csak útnak indulni. Felpattanni a motorkerékpárra, és a szélvédő mögött rendesen gyűrni a kilométereket. Hiszen a kinti világ tele van felfedezésre váró pillanatokkal. Amire egy hétvégéhez szükséged van, felpakolhatod egyenesen a motorkerékpárra. A komfortülésnek, a navigáció-előkészítésnek és a középtámasznak köszönhetően ezzel a motorral egyébként is a lehető legjobban fel vagy készülve a rövid kiruccanásaidra. A megfelelő konfigurációnak köszönhetően mindig készen állsz az indulásra.

#NeverStopChallenging  

+ További információk
Középtámasz

A stabil középtámasz még a lejtőkön is biztosítja a motorkerékpár biztonságos pozícióját, továbbá például ápolás és karbantartás végzésekor, vagy koffer és topcase felszerelésekor előnyös. Emellett a motorkerékpár felemelése hosszabb állásidő esetén tehermentesíti a gumikat és a rugós elemeket. Ezenkívül a függőlegesen leparkolt motor kevesebb helyet igényel.

Koffertartó és puha oldaltáskák

A vizuálisan vonzó koffertartón egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a puha oldaltáska. Ha a táska nincs feltéve rá, a diszkrét tartó alig vehető észre.

Komfortülés

A komfortülés a kiegészítő kárpitozásnak köszönhetően érezhetően nagyobb üléskomfortot, ezáltal pedig további gondmentes kilométert nyújt, különösen a magas járművezetők számára. Az ülésmagasság a szériaüléshez képest magasabb. Így a hosszabb napi útszakaszok is fesztelenül és fáradságmentesen élvezhetők.   

Szélvédő (magas)

A karcálló bevonattal ellátott szélvédő magasabb és szélesebb a széria változatnál, és így érezhetően nagyobb szél- és időjárás elleni védelmet, ezáltal pedig összességében nagyobb utazási kényelmet nyújt. A gyors autópálya-szakaszokon éppen a magas szélvédő az, ami védi a felsőtestet a széltől, és a kilométerek fesztelen és fáradságmentes élvezetét biztosítja.

Navigáció előkészítés

A kormányon található, tartóból és tartóbölcsőből álló navigáció-előkészítés a BMW Navigator biztonságos rögzítésére szolgál a motoros látómezőjében. A navigációs rendszer és a Connectivity funkciók kezelése kényelmesen, a kormányon található multi-controller segítségével végezhető.

 

Sebességtartó automatika

Az elektronikus sebességszabályozó 30 km/h felett aktiválható és a sebességet állandó értéken tartja. Segítségével nyugodtan élvezheted a hosszabb autópálya-szakaszokat. A funkció fékezéskor kikapcsol, de „folytatás“ (Res) gomb megnyomása után visszaáll a kiválasztott sebességre.

Eredeti BMW Motorrad tartozékok

Tedd az F 900 R-edet összetéveszthetetlenül egyedivé. Itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy egy F 900 R-t igazán a saját ízlésednek megfelelően alakíts át.

+ További információk

Tartozékkatalógus letöltése

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   2.96 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Konfigurátor

Nálad jobban senki sem tudja, hogy milyen motoros vagy és ezt nálunk senki sem érti meg jobban. Állítsd össze Magadnak teljes mértékben testre szabott F 900 R-edet.

Konfiguráld most
spinner