#NeverStopChallenging

RR modellünk

A versenysport számára fejlesztettük, de közúti közlekedéshez tökéletesítettük. Ha a teljesítményértékről, a technológiáról és a formatervezésről van szó, akkor az S 1000 RR – röviden RR – motorkerékpár nem ismer kompromisszumot. A cél a maximális teljesítmény elérése, amit a motor, az aerodinamikailag tökéletesített ruházat, a könnyű szerkezet és a vezetőtámogató rendszerek tesznek lehetővé. Elég néhány mozdulat, és az RR máris versenymotorrá alakítható, hogy a versenypályán lehessen vele hajszolni a rekordokat.

+ További információk

Superbike modellünk

S 1000 RR

Az RR minden részlete a teljesítményt helyezi középpontba. 154 kW (210 LE) teljesítményével és számos műszaki jellemző optimalizálásával egészen biztosan elnyeri a pole-pozíciót.

RS modelljeink

Megjelenése: sportos-dinamikus. Hajtóműve: tiszta élvezet. A sportos túrázáshoz. A kéthengeres boxermotor gondoskodik a páratlanul ütős energiákért, a BMW ShiftCamnek köszönhetően pedig lenyűgöző gyorsulási értékeket garantál mindegyik fordulatszám-tartományban. Pontosan ahhoz a dinamizmushoz készült, amely minden kanyart és minden utat felejthetetlenné tesz.

+ További információk

Sporttúramotorunk

R 1250 RS

Sporttúrázás az előzősávban: Ez a sportosság és az utazásra való alkalmasság találkozása, amelynek során számos kiemelkedő műszaki funkció gondoskodik a biztonságról és a kényelemről, hogy teljesen átadhasd magad a tökéletes utazási élménynek.

Az XR család

XR modelljeink

S 1000 XR

Hadüzenet a kanyaroknak és a kilométereknek: egy sportgép tettereje találkozik egy túraenduro ergonómiájával és kényelmes ülőhelyzetével.

F 900 XR

Magasabbra, gyorsabban, távolabbra: Vegytiszta adrenalin, kanyarról kanyarra, akár napokon át. A hajtómű és a formatervezés: maga a teljesítmény. Az ergonómia: maga a kikapcsolódás.

Az adrenalin mint életfilozófia

A BMW Motorrad Motorsporttal világszerte részt veszünk különböző versenysorozatokban, és az M RR és RR modellekkel győzelmeket érünk el a világ különböző pontjain. A versenyek során nyert tapasztalatainkat eredményesen ültetjük át a közutakra tervezett motorjainkba is. Ily módon új mércét állítunk fel, és innovatív projekteken keresztül népszerűsítjük a teljesítményről alkotott felfogásunkat.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Motorsporthoz external-link-arrow-slim

Teljesítmény a nappaliban is

Az összesen 1920 LEGO® Technic darabból álló LEGO® Technic M RR esetében épp úgy a maximális precizitáson és a részletekre való odafigyelésen volt a hangsúly, mint az eredetijénél. Úgy jöttek létre az egyes elemek és születtek innovatív megoldások, hogy az eredetit 1:5 arányban leképezve alkották meg annak hű mását, a valaha volt legnagyobb LEGO® Technic Motorrad modellt.

+ További információk
Ugrás a LEGO® Technic M RR-hez external-link-arrow-slim

Érezd a sport örömét és az adrenalint

spinner