A kényelmes

Nagyobb kényelem, több élmény

Könnyedén a városi forgalomban: ez az elegáns Stype Triple Black C 400 GT mindennel rendelkezik, amire csak szükséged lehet. A praktikus topcase bőséges tárolóhelyet biztosít. A topcase-fedélhez tartozó külön rendelhető, fekete (Blackstrom metallic) fényezésű külső héjnak köszönhetően a tárolórész és a robogó egységes képet mutat. A magas szélvédő garantált védelmet nyújt a széllel és az időjárással szemben, míg a nappali LED-menetfény extra biztonságról gondoskodik. A Connectivity rendszer teszi teljessé a csomagot, amely lehetővé teszi a zenehallgatást, a telefonálást és a navigálást.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
LED nappali menetfény

A markáns kialakítású LED-es nappali menetfény nagyobb biztonságot nyújt a közúti közlekedésben. A komfortos automatikus funkció mellett a nappali menetfény manuálisan is aktiválható.

BMW Motorrad Connectivity

A BMW Motorrad Connectivity egy 6,5 hüvelykes TFT-képernyőn át innovatív funkciókat kínál a robogón történő navigációhoz, telefonáláshoz és zenehallgatáshoz. A rendszer a multi-controllerrel kezelhető, így a kezek a kormányon maradhatnak.

Csomagtartó

A mutatós és stabil csomagtartóra megbízhatóan rögzítheted a topcaset vagy a nagyobb csomagokat.

Topcase, kicsi, 30l

A fényezett fedéllel rendelkező vízhatlan műanyagból készült 30 literes topcase kíváló minőségű és elegendő helyet biztosít a sisaknak.

A topcase a külső héjből álló topcase-fedéllel egészül ki, és különböző színekben elérhető.

Háttámla a kicsi topcase-hez

A kényelmes háttámlával útitársad nagyobb kényelmet élvez mind a rövid utakon, mind pedig a hosszú túrákon.

Magas szélvédő

A karcálló szélvédő magasabb, mint a széria változat, és maximális védelmet nyújt a szél és időjárás ellen mind a vezető, mind pedig az utas számára.

Állítsd össze saját C 400 GT-det!

A fényezéstől a felszereltségig: a konfigurátorban összeállíthatod saját robogódat.

A konfigurátorhoz
spinner