A városi ingázó

Agilis, fürge, karakteres

Gyorsan akarsz mozogni a városban? Akkor a C 400 X Sport a legjobb választás. Mindent, amire szükséged lehet nap közben, biztonságosan tárolhatsz a Black Collectionhöz tartozó kis hátsó táskában. A megfelelő látásról és a láthatóságért a városi forgalomban a LED nappali menetfény és a LED kiegészítő fényszóró gondkoskodik. Menetközben zenét hallgatnál, telefonálnál vagy a navigációval gyorsan célba érnél? A Connectivity rendszer gondoskodik az összeköttetésről.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Keyless Ride

A kulcsnélküli indítás funkciónak köszönhetően a járműkulcsot ki sem kell venned a zsebedből. A kulcs nélküli rendszer ugyanis rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja járművét. Ily módon a kormányzár és az üzemanyagsapka is kireteszelhető. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indítsd el a motort!

BMW Motorrad Connectivity

A BMW Motorrad Connectivity egy 6,5 hüvelykes TFT-képernyőn át innovatív funkciókat kínál a robogón történő navigációhoz, telefonáláshoz és zenehallgatáshoz. A rendszer a multi-controllerrel kezelhető, így a kezek a kormányon maradhatnak.

LED nappali menetfény

A markáns kialakítású LED-es nappali menetfény nagyobb biztonságot nyújt a közúti közlekedésben. A komfortos automatikus funkció mellett a nappali menetfény manuálisan is aktiválható.

Csomagtartó

A mutatós és stabil csomagtartóra megbízhatóan rögzítheted a topcaset vagy a nagyobb csomagokat.

Black Collection hátsó táska, kisméretű

A 35–42 literes táska olyan okos megoldásokkal rendelkezik, mint a kivehető, vízálló belső táska és az állítható hordópánt.

Első burkolatvédő idom

Az elektropolírozott rozsdamentes acélból készült burkolatvédő idom védi a fényezett részeket a sérüléstől anélkül, hogy korlátozná a robogó dönthetőségét.

LED kiegészítő fényszórók

Jobban látni és látszani ködben, havazásban vagy esőben: A LED kiegészítő fényszórók növelik a biztonságot rossz látási körülmények között.

Alacsony ülés

A 15 mm-rel alacsonyabb ülés megkönnyíti a fel- és leszállást, valamint a talaj elérését.

Állítsd össze saját C 400 X-edet!

A fényezéstől a felszereltségig: a konfigurátorban összeállíthatod saját robogódat.

A konfigurátorhoz
spinner