Útvonal megjelenítése a térképen a közbenső megállók és a végső útvonal részleteivel.

Gyorsan, egyszerűen és rugalmasan

A háztartási konnektorból a BMW Wallboxon át a nyilvános töltőállomásig: Mindhárom lehetőséget kihasználhatod arra, hogy a BMW CE 04 számára biztosítsd a szükséges energiát. A BMW Group szinergiái és az ebből következő autós szabványok egyedülálló módon érvényesek a BMW CE 04-re is: a műszaki alkatrészek átvételétől a nagyfeszültségű technológiáig és a kábelekre, csatlakozókra, akkumulátor-elektronikára és biztonsági kikapcsolásra vonatkozó biztonsági követelményekig. És ez természetesen érvényes a BMW Wallbox szolgáltatására is.

+ További információk

Töltés a háztartási konnektoron keresztül

Töltés a háztartási konnektoron keresztül

A védőérintkezős dugaszolóval rendelkező, Mode 2 rugalmas töltőkábellel egyszerűen feltöltheted a BMW CE 04 robogódat a háztartási csatlakozóaljzatban. Az öt méter hosszú kábellel a robogód 0%-ról 80%-ra tölt fel alig három és fél óra alatt, a 2,3 kW teljesítménynek köszönhetően.

+ További információk

Töltés a BMW Wallbox-szal

Töltés a BMW Wallbox-szal

A töltőállomásod otthonra. A fixen telepített BMW Wallboxon keresztül töltheted a BMW-det, a MINI-det és a BMW CE 04-edet is. Az állapotkijelző folyamatosan tájékoztat az aktuális töltési állapotról. 2,3 kW teljesítmény mellett a robogódat 0%-ról 80%-ra  töltheted fel 3:30 óra alatt. Az opcionális gyorstöltővel pedig rengeteg időt is megtakaríthatsz. Akár 6,9 kW és a maximális töltőáram mellett ugyanaz a töltési folyamat csak 65 percet vesz igénybe.

+ További információk

Töltés a nyilvános töltőállomásokon

Töltés a nyilvános töltőállomásokon

A külön megvásárolható Mode 3 töltőkábellel a BMW CE 04 kényelmesen tölthető a nyilvános töltőállomásokon. Így 2,3 kW teljesítmény mellett a robogódat 0%-ról 80%-ra töltheted fel 3:30 óra alatt. Az opcionális gyorstöltővel ez az idő 65 percre csökken 6,9 kW-os töltőkapacitással - az adott töltőállomástól függően.

+ További információk

Töltés gyorstöltővel

A BMW CE 04-hez opcionálisan gyorstöltő készülék is kapható. Használhatod a Wallboxon otthon vagy a Mode 3 töltőkábellel a nyilvános töltőállomásokon történő gyors és biztonságos feltöltésre. A gyorstöltő választható gyári kiegészítő termék. Ezzel a lehető legjobban kihasználhatod a töltési teljesítményt a 6,9 kW-nak köszönhetően, és mindössze 65 perc alatt 0%-ról 80%-ra töltheted a BMW CE 04-edet.

+ További információk

Töltőállomások és töltöttségi állapot

Az utad a töltőállomásokhoz

Az utad a töltőállomásokhoz

A navigáció megmutatja a kiválasztott terület töltőállomásait a Point of Interest funkción keresztül, és oda vezet a legrövidebb útvonalon. Ezt kiválaszthatod a BMW Motorrad Connected Appban, vagy kiválaszthatod a következő töltőállomáshoz vezető útvonalat közvetlenül a robogó nagy, 10,25" TFT kijelzőjén.

+ További információk

A töltöttségi állapot mindig szem előtt van

A töltöttségi állapot mindig szem előtt van

A töltési folyamat során a BMW Motorrad Connected App tájékoztat téged a töltés előrejelzett végéről, és természetesen arról, hogy milyen messze és mennyi ideig lehetsz úton a tárolt energiával. Ezeket az adatokat útközben bármikor leolvashatod a 10,25“ TFT-kijelzőn.

+ További információk

A legfontosabb kérdések és válaszok a hatótávról és a töltésről

Hogyan befolyásolja a BMW CE 04-em hatótávját a motorozási stílusom?

Természetesen a motorozási stílusod hatással van a fogyasztásra és ezáltal a hatótávolságra. A hatótávolság maximalizálása érdekében kiválaszthatod az Eco módot a BMW CE 04-en. A robogón van egy energia-visszanyerési rendszer is, amelyben a nagyfeszültségű akkumulátor visszatáplálás útján töltődik fel. Az előrelátó motorozási stílus, a mérsékelt gyorsulás és a tartós csúcssebesség elkerülése szintén hozzájárul a hatótávolság maximalizálásához.

A BMW CE 04 akkumulátora idővel elhasználódik?

A lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor kapacitása az élettartam alatt csökken. Ebben a tekintetben a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára az akkumulátor-tanúsítványunkban. Ez az első 40 000 kilométerre érvényes, és az átvételtől vagy az első forgalomba helyezéstől számított öt év leteltével ér véget. Ha ez idő alatt kár keletkezik a nagyfeszültségű akkumulátorban, akkor a hibát ingyenesen orvosoljuk. Ugyanez vonatkozik a túlzott kapacitáscsökkenésre is. Tudj meg többet a BMW Motorrad partneredtől!

Akkor is vezethetem a BMW CE 04-et, ha nincs gyorstöltési lehetőségem?

Természetesen ebben az esetben a járművet a szokásos töltőkábellel lehet tölteni a szokásos háztartási aljzaton és a nyilvános töltőállomásokon. A töltési folyamat ekkor hosszabb ideig tart, mint a választható gyorstöltési opció esetén.

Mire kell figyelnem, amikor a háztartási aljzaton töltök?

A 2,3 kW-os töltőteljesítményű Mode 2 rugalmas gyorstöltő a BMW CE 04 szokásos szállítási csomagjának része. Öt méteres hosszúságával a házi aljzathoz való hozzáférés általában garantált. Hosszabbító kábelek és több csatlakozó használata tilos.

* Kereskedés specifikus ajánlat

Hogyan találhatok megfelelő töltési lehetőséget a BMW CE 04-hez, amikor úton vagyok?

A töltési lehetőségeket a BMW Charging Appal (és az összes többi töltőalkalmazással), valamint a BMW Motorrad Connected Appal találhatod meg. A töltőállomásokra a navigáció is elirányíthat Point of Interest funkcióval.

Melyik töltőkábelt kínálja a BMW Motorrad nyilvános töltőállomásokon történő töltéshez?

A töltőállomás telepítésének országspecifikus különbségei 1 vagy 3 fázisú töltőkábelek használatát eredményezik. Megfelelő kábelekkel a BMW CE 04 akár 6,9 kW-tal is feltölthető.

Hogyan ellenőrizhetem a BMW CE 04 töltöttségi állapotát?

A BMW CE 04 töltöttségi állapotát a jármű TFT-kijelzőjén keresztül kérdezzük le. Ugyanakkor a BMW Motorrad Connected alkalmazással leolvashatod a töltés előrejelzett végét, ha a robogód csatlakoztatva van.

Hogyan kaphatom meg a BMW Wallboxot?

A Wallbox rugalmasan és egyszerűen csatlakoztatható a háztartási áramrendszerhez. Az erős töltőkapacitásnak és a háromfázisú töltésnek köszönhetően (csak a BMW CE 04-be beépített opcionális gyorstöltővel) hatékonyan lerövidíti a töltési időt. A Wallbox kábelhossza öt méter. A BMW Wallbox bármely BMW autó- és motorkerékpár-kereskedőnél megvásárolható.

Még a digitális is élőben a legszebb

Olyan problémamentesen, ahogy csak lehet: Tapasztald meg a BMW CE 04-et tesztmotorozás közben! Pakold hát be az okostelefonodat és fedezd fel, milyen tökéletesen illeszkedik a BMW CE 04 a világodba!

Tesztmotorozás
spinner