C.A.R.E. - A biztonság szolgálatában.

C.A.R.E. - A biztonság szolgálatában.

A BMW Motorrad minden egyes bukósisakját és ruhadarabját motorkerékpárra szakosodott specialisták tervezik. Belső laboratóriumok és átfogó tesztek garantálják, hogy a teljes kollekció teljesíti a legmagasabb biztonsági szabványokat. A BMW Motorrad ruházatának külső anyagai kiemelkedő kopásállóságot nyújtanak a védelmi pontokon. Ezt a BMW bukásszimulátorával tesztelik valósághű körülmények között: a rendszer egy 75 kg testtömegű személy esését és azt követő csúszását szimulálja beton útburkolaton, akár 100 km/h tempóig. Nem probléma: a BMW Motorrad minden kabátja, nadrágja és motorosruhája dupla védelemmel és a legújabb generációs CE protektorokkal van megerősítve a védelmi pontokon.

+ További információk

C.A.R.E. - Az innováció szolgálatában.

C.A.R.E. - Az innováció szolgálatában.

Sok munkával jár úttörőnek lenni az innováció területén: a BMW Motorrad az első gyártó, amely a 2013-as modellévtől minden motorkerékpárját alapfelszereltségként blokkolásgátló rendszerrel (ABS) látja el. A vállalat a motorosfelszerelés terén is kiváló példát mutat. A cél a megfelelő megoldás elérése a motorosfelszerelésekkel kapcsolatos különféle igények kielégítésére kutatással, fejlesztéssel, valamint a legjobb anyagok és termékek folyamatos keresésével.

+ További információk

C.A.R.E. stands for comfort.

To be really safe, rider equipment has to meet ergonomic requirements too. This is why BMW Motorrad helmets are particularly "quiet" and the clothing is fitted with innovative ventilation and membrane systems. After all, only if riders feel comfortable in all temperatures and weather conditions will they be capable of reacting swiftly. C.A.R.E. quality is only available from BMW Motorrad, for active and passive road safety and a carefree riding experience.
+ További információk

C.A.R.E. stands for quality.

BMW Motorrad rider equipment items often remain lasting companions over countless kilometres. This is why consistent quality and durability are crucial criteria for all C.A.R.E.-certified rider equipment. A large number of test kilometres are spent on the road so as to identify any potential weaknesses in the products. No other manufacturer applies this type of standard: these guidelines guarantee top quality - from helmet to sole.
+ További információk

Még több technológiai részlet

spinner