A BMW Definition CE 04 motorkerékpárral formába öntöttük a városi mobilitáshoz kapcsolódó elképzeléseinket. De még milyen formába! Progresszív kialakítása nemcsak jelzésértékű, hanem küld is jeleket, például az okostelefonra. A Definition CE 04-nél meghatározó szerepet tölt be a vezető, a jármű és a környezet következetes összekapcsolása. Ez szöges ellentétben áll a kibocsátással, amelyet az elektromos meghajtású Definition CE 04 teljes mértékben mellőz. Tiszta megoldás, amely hamisítatlan vezetési élményt ígér a metropoliszok emeletes házai közt vezető utcákban.

+ További információk

Olyan modern, progresszív járművet álmodtunk meg, amely tökéletesen illeszkedik a városi élethez.

 ”

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

A jövő definíciója

A jövő definíciója

Hogyan jutunk a jövőben A-ból B-be? Hogyan ingázunk az otthonunk és a munkahelyünk között? Ha rajtunk múlik, akkor pontosan így. A BMW Definition CE 04 motorkerékpár megmutatja, hogy milyen harmonikusan összeegyeztethető egymással az okos mobilitás, az úttörő kialakítás és a tiszta vezetési élmény.

+ További információk

A Te igényeidre szabva

A Definition CE 04-hez tartozó ruházat épp olyan élenjáró, mint maga a jármű. A parkát láthatatlan protektorokkal láttuk el, és rendkívül hatékony védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A kiegészítő fényvezetők jóval nagyobb láthatóságot és biztonságot nyújtanak Neked. Ezenkívül az indukciós töltési funkciónak köszönhetően mindig elegendő áram áll rendelkezésedre a digitális hétköznapokhoz.

+ További információk

A Plugged to Life segítségével bárhol zökkenőmentesen folytathatod a digitális világban töltött életedet...ez ruházatodra is vonatkozik, amely ettől még kényelmesebb viseletté válik.

 ”

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Több információ Urban Mobility témában

spinner