„The Future Shack” a BMW Motorradtól

A városi mobilitás jövője

Soha nem voltunk ennél digitálisabbak és összekapcsoltabbak. Soha nem voltunk ennél mobilabbak. Mindenhol jelen tudunk és akarunk lenni. Mozgásban lenni azt jelenti, hogy megérkezünk. Ez ma a helyzet. De mi lesz holnap? Hogyan építjük be a mobilitást zökkenőmentesen a városi életünkbe? Hogyan kössünk kompromisszumot a környezeti igények és az életstílusunk között? Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a jelenből, és alakítsunk ki közben egy élhető jövőt? A „The Future Shack” projektben ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Itt új dizájnkoncepciókat fejlesztünk ki a nagyvárosok jövője számára. Meríts ihletet.

Tartalomkészítők

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden egy New York-i polihisztor. Gondolkodásmódja jövőbe tekintő. Többek között az „Out West Tik Tok Dance Challenge” tartalomkészítőjeként és az Amazon Prime Show „Intentions” színésznőjeként is ismert. Aktivistaként a fekete tartalomkészítőket és az LGBTQ+ közösséget szeretné támogatni. És a „The Future Shack” projektben elkísér téged a holnap mobilitását célzó utazáson.

+ További információk

„The Future Shack” eredménye

„The Future Shack” eredménye

Élj át izgalmas témákat, jövőorientált ötleteket és tapasztald meg a városi mobilitásról alkotott jövőképünket. Kísérd el a tartalomkészítőket és vess egy pillantást a jövőbe a Concept CE 02-vel és a Vision AMBY-vel. És fedezd fel a BMW CE 04-en azt, ami már most lehetséges. A „The Future Shack” tartalmát a YouTube-on, a készítői tartalmakat pedig a TikTokon és az Instagramon találod.

+ További információk

Itt Szingapúrban már rengeteg az elektromos jármű – és ez lenyűgöző

 ”

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

„The Future Shack” 2. epizód

The Future Shack a BMW Motorradtól

2. epizód Okos város

2. epizód Okos város

Nicole-lal és Isaac-kel bevesszük Szingapúr okos városát. És melyik jármű lenne alkalmasabb erre a projektre, mint a BMW CE 04? A teljesen elektromos közlekedés során ketten felfedezik a digitalizáció, az összekapcsoltság és a környezetvédelem jövőjét a világ egyik legfejlettebb nagyvárosában. 

+ További információk

Ez vár rád a következő részben

A következő epizódban az új iránymutató témák mellett egy elektromos innovációt is bemutatunk: az új BMW CE 02-t. Ha szíveden viseled a környezetvédelmet, az időtálló mobilitást és természetesen a menő dizájnt, ne maradj le róla. A legjobb, ha feliratkozol YouTube-csatornánkra, hogy naprakész maradhass.

„The Future Shack” a YouTube-on external-link-arrow-slim

A jövő ma kezdődik

spinner