„The Future Shack” a BMW Motorradtól

2. epizód: Okos város

A város a játszóterünk. Velünk együtt nő, és továbbfejlődésre ösztönöz. Új terek, új lehetőségek – minden mozgásban van. Milyen irányban fejlődik? Hogyan fog kinézni a jövőben? Olyan okos lesz, mint a mobilunk és oly mértékben digitális, mint az életünk egyéb területei? Az érdekfeszítő „Smart City“ témájának körüljárásáért Nicole tartalomkészítő ellátogatott Szingapúrba, a pezsgő, futurisztikus metropoliszba.

 

Tartalomkészítő

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden egy New York-i polihisztor. Gondolkodásmódja jövőbe tekintő. Többek között az „Out West Tik Tok Dance Challenge” tartalomkészítőjeként és az Amazon Prime Show „Intentions” színésznőjeként is ismert. Aktivistaként a fekete tartalomkészítőket és az LGBTQ+ közösséget szeretné támogatni. És a „The Future Shack” projektben elkísér téged a holnap mobilitását célzó utazáson. 

+ További információk

„The Future Shack“ 2. epizód

Exploring the City

Exploring the City

Nicole-lal és Isaac-kel bevesszük Szingapúr okos városát. És melyik jármű lenne alkalmasabb erre a projektre, mint a BMW CE 04? A teljesen elektromos közlekedés során ketten felfedezik a digitalizáció, az összekapcsoltság és a környezetvédelem jövőjét a világ egyik legfejlettebb nagyvárosában.  

+ További információk

Itt Szingapúrban már rengeteg az elektromos jármű – és ez lenyűgöző

 ”

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

„The Future Shack” a YouTube-on

Ezt és további érdekes BMW Motorrad videót a YouTube csatornán találsz. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne mulassz el egyetlen epizódot se.

Tovább a YouTube-hoz external-link-arrow-slim

A jövő ma kezdődik

spinner