A navigáció következő generációja

Tipikus BMW dizájn

Rendkívül egységes: mind a grafikus kialakítás, mind a felhasználói interakció. A hardver és a szoftver tökéletesen illeszkedik a BMW Motorrad kezelési világába. Az intuitív képernyőkialakítás mindig egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé.

Kemény használatra szánt hardver

A hardvert a motorosok igényeihez terveztük, így a legkeményebb használatra is alkalmas. Ellenáll a pornak, az erős rázkódásnak, a fagyos hidegnek és a hőségnek, emellett nagynyomású mosóval is tisztítható. Ezzel még az IP69-es tanúsítványt is kiérdemelte.

Minden információ a képernyőn

A 5,5 hüvelykes érintőképernyő még szikrázó napfényben is optimális olvashatóságot biztosít. A TFT-kijelző és a ConnectedRide Navigator tökéletesen működnek együtt. Amint a navigátor csatlakoztatva van, a TFT-kijelzőn szürke színnel jelenik meg a Telefon, a Navigáció és a Média elem.

Tökéletes hálózatba szervezve

Tökéletes hálózatba szervezve

Akár a BMW ConnectedRide termékekkel, akár az okostelefonoddal: A ConnectedRide Navigator az összes eszközt és médiaalkalmazást egy készülékben kapcsolja össze. Például a navigációs funkció, a telefon és a média szürkén jelenik meg a motor TFT-kijelzőjén, és egyértelműen látható a ConnectedRide Navigator kijelzőjén, amikor a motor és a navigátor közötti kapcsolat aktív. A BMW ID és a BMW Motorrad Cloud integrációnak köszönhetően pedig könnyedén szinkronizálhatja a BMW Motorrad Connected alkalmazásból származó útvonaltervezést a ConnectedRide Navigatorral.

A ConnectedRide Navigator az új modellekhez opcionális extraként vagy utólagos felszerelésként kapható, és számos régebbi, 2014 után gyártott BMW motorkerékpárt is összekapcsol a világ útjaival. Csak kattintsd a helyére és rögzítsd, és máris élvezheted a ConnectedRide Navigator előnyeit.

+ További információk

Az egész világ a kezedben

Az egész világ a kezedben

Menet közben a ConnectedRide funkciói egyszerűen és biztonságosan kezelhető a multikontrollerrel. Ha például okostelefonod szeretnéd használni, és telefonálni vagy zenét hallgatni egy streaming alkalmazáson keresztül, egyszerűen használd a bal hüvelykujjad az intuitív felhasználói felületen való mozgáshoz. A Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott többi periféria hangereje is beállítható.

+ További információk

Érd el a célod pontosan úgy, ahogy te szeretnéd

Tervezd meg egyszerűen a kedvenc útvonalaid. A ConnectedRide Cloud segítségével ezt a rendszer automatikusan szinkronizálja a Connected alkalmazás és a Navigator egység között. Így az összes eszközödön mindig a legújabb állapotot láthatod. A más eszközön megtervezett útvonalakat importálhatod, és háromféle útvonalopció közül választhatsz: Fontos célok útpontokkal, amelyeket útba kell ejtened vagy aktívan ki kell hagynod. Másodlagos célok támpontokkal, amelyek segítik a tájékozódásod. Vagy egy szinte méterre pontos útvonal számos támponttal, pl. terepezéshez. Egyszerre akár több útvonalat is megjeleníthetsz, hogy bármikor spontán válassz közülük. Vágj bele tökéletesen előkészítéssel a következő élményedbe.

+ További információk

Műszaki részletek

Felszereltség
  • Kijelző: 5,5 hüvelykes TFT kijelző 800 nit fényerővel
  • Akkumulátorteljesítmény: 3000 mAh, gyorstöltés USB C-vel max. 2,4 V
  • Védelmi osztály: IP69 tanúsítvánnyal
  • SIM-kártya: Micro SIM; kompatibilitás 4G/LTE szabványig 
  • Csatlakozók: minden külső perifériához, elterjedt GPS-antennához és WiFi antennához
Kompatibilitás
  • Töltési lehetőség és adatátvitel: USB-C csatlakozó és kábel
  • Visszafelé kompatibilitás: A ConnectedRide Navigator használata és a multikontrolleres kezelés szinte minden olyan 2014 után gyártott BMW Motorrad modellnél lehetséges, amely rendelkezik multikontrollerrel és navigációs készülék előkészítéssel.
Frissítések

Új funkciók a 3-as frissítéssel:

  • Mostantól kezdve a ConnectedRide Navigator egységgel még részletesebben meg tudod tervezni a túráid. Ez vonatkozik mind a BMW Connected alkalmazásban történő útvonaltervezésre, mind túrák importálására számos elterjedt online tervezőeszközből.

  • Ezenkívül a ConnectedRide Navigator stabilitását és kezelhetőségét is tovább optimalizáltuk, pl. a zenelejátszásnál.

Útmutató

Rövid útmutató a ConnectedRide Navigator egységhez
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

Így működik

BMW ID login – így működik

BMW ID login – így működik

A Connected Ride Navigator az összes vezetési adatok szinkronizálja a te BMW ID fiókoddal a BMW Cloud-on keresztül. Ehhez kapcsold a Navigatort online üzemmódba, majd lépj be a rendszerbeállításokba, és jelentkezz be a My BMW ID alatt az e-mail címeddel és jelszavaddal.

+ További információk

„Show on map” térképfunkció

„Show on map” térképfunkció

Te döntöd el, hová szeretnél menni: Tekints át a különböző útvonalakat a térképen, és válaszd ki a kedvenceid. A Pro Track legfeljebb 20 000 útvonalpontig használható. Ha egy előre megtervezett szakaszt szeretnél követni, javasoljuk, hogy jelenítsd meg azt a térképen a kívánt színnel, és indítsd el a navigációt is az adott szakaszhoz. Így vezetés közben részletes navigációs utasításokat kaphatsz.

+ További információk

Wi-Fi kapcsolat

Wi-Fi kapcsolat

A Connected Ride Navigator kényelmesen csatlakoztatható egy Wi-Fi hálózathoz, hogy a BMW Cloud-on keresztül bármikor szinkronizálhasd profilod. Ehhez egyszerűen lépj a rendszerbeállításokhoz, válaszd ki a kívánt hálózatot és írd be a megfelelő jelszót – ennyi.

+ További információk

Kérdésed van a BMW Motorrad ConnectedRide Navigator egységről? Nézz körül GYIK portálunkon!

A leggyorsabb út a ConnectedRide Navigator-hoz

Csak add hozzá a ConnectedRide Navigator egységet a kívánságlistádhoz, majd vedd át kényelmesen a hozzád legközelebbi BMW Motorrad partnernél.

Megrendelem

Tudj meg többet a hálózatba kötött vezetésről

spinner