A navigáció következő generációja

Tipikus BMW dizájn

Rendkívül egységes: mind a grafikus kialakítás, mind a felhasználói interakció. A hardver és a szoftver tökéletesen illeszkedik a BMW Motorrad kezelési világába. Az intuitív képernyőkialakítás mindig egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé.

Kemény használatra szánt hardver

A hardvert a motorosok igényeihez terveztük, így a legkeményebb használatra is alkalmas. Ellenáll a pornak, az erős rázkódásnak, a fagyos hidegnek és a hőségnek, emellett nagynyomású mosóval is tisztítható. Ezzel még az IP69-es tanúsítványt is kiérdemelte.

Minden információ a képernyőn

A 5,5 hüvelykes érintőképernyő még szikrázó napfényben is optimális olvashatóságot biztosít. A TFT-kijelző és a ConnectedRide Navigator tökéletesen működnek együtt. Amint a navigátor csatlakoztatva van, a TFT-kijelzőn szürke színnel jelenik meg a Telefon, a Navigáció és a Média elem.

Tökéletes hálózatba szervezve

Tökéletes hálózatba szervezve

Akár a BMW ConnectedRide termékekkel, akár az okostelefonoddal: A ConnectedRide Navigator az összes eszközt és médiaalkalmazást egy készülékben kapcsolja össze. Például a navigációs funkció, a telefon és a média szürkén jelenik meg a motor TFT-kijelzőjén, és egyértelműen látható a ConnectedRide Navigator kijelzőjén, amikor a motor és a navigátor közötti kapcsolat aktív. A BMW ID és a BMW Motorrad Cloud integrációnak köszönhetően pedig könnyedén szinkronizálhatja a BMW Motorrad Connected alkalmazásból származó útvonaltervezést a ConnectedRide Navigatorral.

A ConnectedRide Navigator az új modellekhez opcionális extraként vagy utólagos felszerelésként kapható, és számos régebbi, 2014 után gyártott BMW motorkerékpárt is összekapcsol a világ útjaival. Csak kattintsd a helyére és rögzítsd, és máris élvezheted a ConnectedRide Navigator előnyeit.

+ További információk

Az egész világ a kezedben

Az egész világ a kezedben

Menet közben a ConnectedRide funkciói egyszerűen és biztonságosan kezelhető a multikontrollerrel. Ha például okostelefonod szeretnéd használni, és telefonálni vagy zenét hallgatni egy streaming alkalmazáson keresztül, egyszerűen használd a bal hüvelykujjad az intuitív felhasználói felületen való mozgáshoz. A Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott többi periféria hangereje is beállítható.

+ További információk

A navigáció legszebb pillanatai

Az egész világ egyetlen készülékben. A ConnectedRide Navigator segítségével megtervezheted, fel- és letöltheted és kezelheted a kedvenc útvonalaid. A My Rides segítségével az összes rögzített utat kiértékelheted sebesség, fékezési intenzitás, gyorsulás és dőlés szempontjából. A közlekedési információk valós időben frissülnek, ha a ConnectedRide Navigator egységet egy hotspothoz csatlakoztatod vagy saját SIM-kártyát használsz. Hogyan kezded a következő élményt?

+ További információk

Műszaki részletek

Felszereltség
  • Kijelző: 5,5 hüvelykes TFT kijelző 800 nit fényerővel
  • Akkumulátorteljesítmény: 3000 mAh, gyorstöltés USB C-vel max. 2,4 V
  • Védelmi osztály: IP69 tanúsítvánnyal
  • SIM-kártya: Micro SIM; kompatibilitás 4G/LTE szabványig 
  • Csatlakozók: minden külső perifériához, elterjedt GPS-antennához és WiFi antennához
Kompatibilitás
  • Töltési lehetőség és adatátvitel: USB-C csatlakozó és kábel
  • Visszafelé kompatibilitás: A ConnectedRide Navigator használata és a multikontrolleres kezelés szinte minden olyan 2014 után gyártott BMW Motorrad modellnél lehetséges, amely rendelkezik multikontrollerrel és navigációs készülék előkészítéssel.
Frissítések

Mostantól útvonalak mellett versenypályákat is importálhatsz a ConnectedRide Navigator egységedbe. Szintén újdonság: továbbfejlesztett energiagazdálkodás és rendszerstabilizálás. Aktív, pl. mobiltelefon-hálózaton vagy WiFi-n keresztüli internetkapcsolat esetén az elérhető frissítések automatikusan megjelennek. Csak indítsd el a letöltést, és telepítsd a frissítést a Navigator egységedre. Készüléked így mindig naprakész marad és azonnal használhatod a legújabb funkciókat. 

Útmutató

Rövid útmutató a ConnectedRide Navigator egységhez
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

A leggyorsabb út a ConnectedRide Navigator-hoz

Csak add hozzá a ConnectedRide Navigator egységet a kívánságlistádhoz, majd vedd át kényelmesen a hozzád legközelebbi BMW Motorrad partnernél.

Megrendelem

Kérdésed van a BMW Motorrad ConnectedRide Navigator egységről? Nézz körül GYIK portálunkon!

Tudj meg többet a hálózatba kötött vezetésről

spinner