A mindenes

A tökéletes kísérő

Ezekkel a kiegészítőkkel az F 800 GS ideális motor a mindennapi életből való rövid elmenekülésekhez. A Vario doboz és a felső doboz gyorsan felszerelhető, és helyet biztosít az úticsomagjaidnak. Az állítható magasságú szélvédő megvéd menet közben, ha viharosabbá válna az idő. És hogy mindig megtaláld a helyes utat, arról a ConnectedRide dokkoló gondoskodik, amelybe egyszerűen behelyezheted okostelefonod, aztán az alkalmazásra bízhatod a navigációt.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
ConnectedRide dokkoló

A ConnectedRide dokkoló egy olyan tartó, amelynek segítségével az út során navigációs eszközként használható az okostelefon. A BMW Motorrad Connected alkalmazáson keresztül a navigációs térkép és a járműadatok a multikontroller segítségével mindig szem előtt tarthatók. A tartóban a legkülönfélébb méretű okostelefonok is elférnek, amelyek induktívan vagy kábellel egyaránt tölthetők.

Ezüst kormánymagasító

A kovácsolt alumíniumból készült 15 mm-es kormánymagasító egyszerre teszi lehetővé a lazább testtartást és a nagyobb kontrollt terepen.

Szél- és időjárásvédelem

Magas és sötétített túraszélvédő

A sötétített túraszélvédő kb. 80 mm-rel magasabb és 30 mm-rel szélesebb a normál szélvédőnél, ezért érezhetően jobb szél- és időjárásvédelmet, valamint általános túrakomfortot nyújt. A karcálló bevonat tartós átláthatóságot biztosít, míg a sötétítés tovább fokozza a gép esztétikus megjelenését.

Szélvédőállítás

A szélvédő-beállítás funkcióval a vezető két fokozatban állíthatja a nagy szélvédő és a túraszélvédő pozícióját.

Vario dobozrendszer

A szabadalmaztatott beállító mechanizmussal rendelkező, vízálló Vario doboz a bal oldalon 30 - 39 literes, a jobb oldalon 20 - 29 literes változtatható kapacitást kínál. Ez a városi forgalomban különösen jól jön, mivel a dobozok szélessége is csökkenthető. A praktikus, fekete Vario dobozok vízállók és terepen való használatra is alkalmasak

A szintén fekete színű, vízálló Vario felső doboz további 25 - 35 literes változtatható kapacitást biztosít.

Ezüst enduro alumínium motorvédő

Az alumíniumból készült masszív, ám könnyű enduro motorvédő különösen a terepmeneteken nyújt védelmet a kavicsfelverődéstől és a sérülésektől.

Ezüst motorvédő keret

A rozsdamentes acélból készült, ezüst színű, kétrészek motorvédő keret megvédi a blokk környékét a sérülésektől anélkül, hogy korlátozná a motor dönthetőségét.

LED-es segédfényszóró

A nagy teljesítményű LED-es segédfényszórók rossz látási viszonyok között is garantálják a szükséges láthatóságot.

A legapróbb részleteiben is dinamikus

Fedezd fel a dinamikus oldalad

A Racingblue metallic fényezésű BMW F 800 GS motor mintha a következő felfedezőtúrádra készült volna. Az apró, finom díszítések még inkább hangsúlyozzák az F 800 GS motor egyébként is sportos vonalvezetését. Ez a változat nem csak megjelenésben, hanem tapintási érzetben és hangzásban is az alapmodell továbbfejlesztett változata.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Fekete Sport Titan hátsó kipufogódob

A titánból, karbonból és rozsdamentes acélból készült fekete sport hátsó kipufogódob mokány hangjával sportos élménnyé varázsolja a motorozást.

Utas-lábtartó

A recézett felületű utas-lábtartók optimális tartást szavatolnak még nagy profilú vagy erősen szennyezett csizmák esetén is. A korrózióálló acélöntvény lábtartók rozsdamentesek. Egyedül utazva a lábtartók egyszerűen felhajthatók.

Enduro lábtartó a vezetőnek

A szélesebb és hosszabb enduro lábtartó nagyobb stabilitást biztosít és javítja a jármű feletti kontrollt terepen.

Alkosd meg saját F 800 GS motorod

Van még ötleted? Válassz a széles felszereltségkínálatból és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogramból, és állítsd össze a motorodat a saját kívánságaidnak megfelelően.

Tovább a konfigurátorhoz
spinner