A BMW G 310 R.

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A BMW G 310 R a vezetési élmény lényege. A motor a nyüzsgő városokban való használatra és azok számára készült, akik imádnak motorozni. Irányíthatóság, egyszerű kezelhetőség és sportos dizájn jellemzi minden körülmények között. Nem számít, mennyire vagy profi motoros – a BMW G 310 R nyergében mindenki azonnal otthon érzi magát! A motor könnyű, de a 313 köbcentiméteres motorjával olyan, mint egy igazi erőmű. Az új motor biztonságosan és megbízhatóan szállít el a munkahelyedre, a következő programodra vagy akár vidékre. A G 310 R egy igazi BMW motorkerékpár, csak csökkentett hengerűrtartalommal. A maximális minőség, kiváló kivitelezés és különleges technológia biztosítja az intenzív vezetési élményt.

A G 310 R DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

A BMW G 310 R három izgalmas színváltozatban kapható: fekete, piros és – igazi különlegességként – fehér/kék/piros.

Fekete (Cosmic black)

A Cosmic black fényezés továbbfejlesztése és az új matricák még jobban kihangsúlyozzák a BMW G 310 R dinamikus és modern dizájnját.

Fehér/kék/piros (Light white/Racing blue metallic/Racing red)

A BMW Motorrad Motorsport fehér, kék és piros színében tündöklő feltűnő grafikák gondoskodnak a sportos megjelenésről.

Piros (Racing red)

A G 310 R piros fényezése és a sötét felületek kontrasztja modern és sportos megjelenést kölcsönöz.

Jó gének. Jó megjelenés.

A jó kinézet egyértelműen öröklődik a családban – a BMW G 310 R egyértelműen magában hordozza az S 1000 R génjeit. A sportos fényszóróburkolat az erős fényszóróval, a dinamikus tankburkolat és a tipikus roadsterarányok minden pillantást a motorra vonnak az utcán. A G 310 R egyszerre könnyű és erős a dinamikus előnézet és szembeötlő hátsó rész révén. A rövid ülés hangsúlyozza a roaster dinamizmusát a hátsó részen, és összetéveszthetetlen motorsportkinézetet kölcsönöz a motornak, különösen fehér színben. Az arany anodizált villa és féknyereg kihangsúlyozza a motorkerékpár mesteri kivitelezését.
Egy másik fontos részlet a részletesen kidolgozott alumínium lengővilla. A kivágások gondoskodnak a könnyű súlyról, és a rugóstagok a stabilitásról. A széles gumiabroncsok gondoskodnak az úthoz való megfelelő tapadáshoz – motorozás élménye garantált.
+ További információk

Egyhengeres négyütemű motor

25
kW (34 le) 9500 ford./percnél
28
Maximális meghúzási nyomaték (Nm) 7500 ford./percnél
313
cm³ hengerűrtartalom
3,3
Literben meghatározott üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses, négyütemű, egyhengeres motor

Könnyű, erős, könnyen irányítható.

Könnyű, erős, könnyen irányítható.

És a G 310 R műszakilag sem szorul a második helyre. Épp ellenkezőleg: a kifinomult és szokatlan műszaki elemekkel te állhatsz az élen ahelyett, hogy másokat követnél. Többek között az egyhengeres négyütemű 313 cc motor is ezt a célt szolgálja. A henger szokatlan hátrafelé dőlése és a 180°-ban elforgatott hengerfej révén a súlypont alacsonyabbra kerül, és az első kerék irányába tolódik el. Emiatt a G 310 R agilisebb és könnyebben irányítható.

A speciális motorkoncepció nagyon hosszú lengővillát tesz lehetővé a rövid tengelytáv ellenére, és ezáltal fokozza a menetstabilitást. A jó megjelenés, erős hajtás és még teljesen megtankolva is kevesebb mint 160 kg súly révén G 310 R modelleddel nincs más dolgod, mint élvezni a motorozást.

+ További információk

Tapasztalja meg a G 310 R hangját

A G 310 R legfontosabb jellemzői

Arannyal anodizált fordított villa.
Arannyal anodizált fordított villa.
Arany féknyereg.
Arany féknyereg.
Multifunkciós kijelző.
Multifunkciós kijelző.
Dinamikus tankburkolat.
Dinamikus tankburkolat.
Rozsdamentes acél kipufogórendszer.
Rozsdamentes acél kipufogórendszer
Öntött alumíniumból készült kerekek.
Öntött alumíniumból készült kerekek  
Alumínium lengővilla.
Alumínium lengővilla.
Innovatív egyhengeres motor.
Innovatív egyhengeres motor.

Mindenki ki akarja próbálni.

Mindenki ki akarja próbálni.

Motorozzon stresszmentesen és pihentetően a G 310 R modellel. Még a nagyvárosi rohanásban is magabiztosan közlekedhet a vezérlőelemek kiváló elrendezése révén. A kormány, lábtámasz és vezérlőelemek ergonomikus elrendezése biztosítja a kiváló motorozási élményt. A geometria és a rugócsillapítás agilis városi motorrá teszi. Nagyvárosi forgalom, ingázás a munkába vagy kijutás a városból a hétvégén – G 310 R motorjával csak mennie kell!

+ További információk
Ülésmagasság minden testmérethez.

A G 310 R megfelelő ülést kínál minden motorosnak a vezetés közbeni biztonság érdekében. A csupán 785 mm-es standard ülés mellett két további opció választható speciális tartozékként: egy alacsonyabb, 770 mm-es változat, és egy magasabb, különösen kényelmes ülés, amely 880 mm magas.
Erős fékrendszer és standard ABS.

2013 nincs BMW motorkerékpár nélküle: ez a standard ABS. A G 310 R motoron biztosítja a biztonságos fékezési manővereket minden közös úton, az erős fékbetétekkel összefogva – még a rossz vagy poros utakon is.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

Tárolóhely minden forgatókönyvhöz: legyen szó mindennapi ingázásról vagy egy rövidebb útról, a BMW Motorrad által kifejlesztett kiváló csomagtárolási megoldások révén mindig ideálisan felszerelkezhet. Fedezze fel a G 310 R modell személyre szabott eredeti BMW Motorrad tartozékait most.

UGRÁS A KONFIGURÁTORRA

A te városod, a te játszótered

Városi kihívás.

São Paulo átszelése a G 310 R nyergében.

A kihívások a világ bármely városában ugyanazok: piros lámpák, zsúfolt aluljárók, hosszú kocsisorok, és csak csigatempóban lehet közlekedni. A G 310 R számára ez nem jelent gondot. A napi ingázás egy csapásra élvezetes motorozássá változik, és a város új nézőpontból nyílik meg számodra.

Chris Northover motoros kaszkadőr G 310 R motorjával küzdi le az őrületes esti csúcsforgalmat São Paulóban. Motorjával könnyedén és gyorsan utat tör magának a városi sürgés-forgásban. Gyors kanyarváltásokkal maga mögött hagyja a várost, és újraértelmezi a város nyújtotta lehetőségeket. Az új BMW roadsteren Chris megmutatta, hogy a 313 cm³ csak egy számérték – a tényleges teljesítmény az úton dől el.

További információk

A G 310 R tartozékai

Tökéletes megjelenés, optimális védelem

A BMW Motorrad ruházata.

Igazán jól néz ki, és hatékony védelmet nyújt – fedezze fel a BMW Motorra által kínált első osztályú motorosruházatok széles választékát.

Kereskedők keresése

Több roadster modell

spinner