Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW G 310 R.

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY.

A BMW G 310 R a vezetési élmény lényege. A motor a nyüzsgő városokban való használatra és azok számára készült, akik imádnak motorozni. Irányíthatóság, egyszerű kezelhetőség és sportos dizájn jellemzi minden körülmények között. Nem számít, mennyire vagy profi motoros – a BMW G 310 R nyergében mindenki azonnal otthon érzi magát! A motor könnyű, de a 313 köbcentiméteres motorjával olyan, mint egy igazi erőmű. Az új motor biztonságosan és megbízhatóan szállít el a munkahelyedre, a következő programodra vagy akár vidékre. A G 310 R egy igazi BMW motorkerékpár, csak csökkentett hengerűrtartalommal. A maximális minőség, kiváló kivitelezés és különleges technológia biztosítja az intenzív vezetési élményt.

A G 310 R DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

A BMW G 310 R három izgalmas színváltozatban kapható: fekete, piros és – igazi különlegességként – fehér/kék/piros.

*/-->

Fekete (Cosmic black)

A Cosmic black fényezés továbbfejlesztése és az új matricák még jobban kihangsúlyozzák a BMW G 310 R dinamikus és modern dizájnját.

*/-->

Fehér/kék/piros (Light white/Racing blue metallic/Racing red)

A BMW Motorrad Motorsport fehér, kék és piros színében tündöklő feltűnő grafikák gondoskodnak a sportos megjelenésről.

*/-->

Piros (Racing red)

A G 310 R piros fényezése és a sötét felületek kontrasztja modern és sportos megjelenést kölcsönöz.

Jó gének. Jó megjelenés.

A jó kinézet egyértelműen öröklődik a családban – a BMW G 310 R egyértelműen magában hordozza az S 1000 R génjeit. A sportos fényszóróburkolat az erős fényszóróval, a dinamikus tankburkolat és a tipikus roadsterarányok minden pillantást a motorra vonnak az utcán. A G 310 R egyszerre könnyű és erős a dinamikus előnézet és szembeötlő hátsó rész révén. A rövid ülés hangsúlyozza a roaster dinamizmusát a hátsó részen, és összetéveszthetetlen motorsportkinézetet kölcsönöz a motornak, különösen fehér színben. Az arany anodizált villa és féknyereg kihangsúlyozza a motorkerékpár mesteri kivitelezését.
Egy másik fontos részlet a részletesen kidolgozott alumínium lengővilla. A kivágások gondoskodnak a könnyű súlyról, és a rugóstagok a stabilitásról. A széles gumiabroncsok gondoskodnak az úthoz való megfelelő tapadáshoz – motorozás élménye garantált.
+ További információk

Egyhengeres négyütemű motor

25
kW (34 le) 9500 ford./percnél
28
Maximális meghúzási nyomaték (Nm) 7500 ford./percnél
313
cm³ hengerűrtartalom
3,3
Literben meghatározott üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses, négyütemű, egyhengeres motor

Könnyű, erős, könnyen irányítható.

Könnyű, erős, könnyen irányítható.

És a G 310 R műszakilag sem szorul a második helyre. Épp ellenkezőleg: a kifinomult és szokatlan műszaki elemekkel te állhatsz az élen ahelyett, hogy másokat követnél. Többek között az egyhengeres négyütemű 313 cc motor is ezt a célt szolgálja. A henger szokatlan hátrafelé dőlése és a 180°-ban elforgatott hengerfej révén a súlypont alacsonyabbra kerül, és az első kerék irányába tolódik el. Emiatt a G 310 R agilisebb és könnyebben irányítható.

A speciális motorkoncepció nagyon hosszú lengővillát tesz lehetővé a rövid tengelytáv ellenére, és ezáltal fokozza a menetstabilitást. A jó megjelenés, erős hajtás és még teljesen megtankolva is kevesebb mint 160 kg súly révén G 310 R modelleddel nincs más dolgod, mint élvezni a motorozást.

+ További információk

Tapasztalja meg a G 310 R hangját

A G 310 R legfontosabb jellemzői

Mindenki ki akarja próbálni.

Mindenki ki akarja próbálni.

Motorozzon stresszmentesen és pihentetően a G 310 R modellel. Még a nagyvárosi rohanásban is magabiztosan közlekedhet a vezérlőelemek kiváló elrendezése révén. A kormány, lábtámasz és vezérlőelemek ergonomikus elrendezése biztosítja a kiváló motorozási élményt. A geometria és a rugócsillapítás agilis városi motorrá teszi. Nagyvárosi forgalom, ingázás a munkába vagy kijutás a városból a hétvégén – G 310 R motorjával csak mennie kell!

+ További információk
  • A G 310 R megfelelő ülést kínál minden motorosnak a vezetés közbeni biztonság érdekében. A csupán 785 mm-es standard ülés mellett két további opció választható speciális tartozékként: egy alacsonyabb, 770 mm-es változat, és egy magasabb, különösen kényelmes ülés, amely 880 mm magas.
  • 2013 nincs BMW motorkerékpár nélküle: ez a standard ABS. A G 310 R motoron biztosítja a biztonságos fékezési manővereket minden közös úton, az erős fékbetétekkel összefogva – még a rossz vagy poros utakon is.

Speciális felszerelések és tartozékok.

Tárolóhely minden forgatókönyvhöz: legyen szó mindennapi ingázásról vagy egy rövidebb útról, a BMW Motorrad által kifejlesztett kiváló csomagtárolási megoldások révén mindig ideálisan felszerelkezhet. Fedezze fel a G 310 R modell személyre szabott eredeti BMW Motorrad tartozékait most.

UGRÁS A KONFIGURÁTORRA

A te városod, a te játszótered

Városi kihívás.

São Paulo átszelése a G 310 R nyergében.

A kihívások a világ bármely városában ugyanazok: piros lámpák, zsúfolt aluljárók, hosszú kocsisorok, és csak csigatempóban lehet közlekedni. A G 310 R számára ez nem jelent gondot. A napi ingázás egy csapásra élvezetes motorozássá változik, és a város új nézőpontból nyílik meg számodra.

Chris Northover motoros kaszkadőr G 310 R motorjával küzdi le az őrületes esti csúcsforgalmat São Paulóban. Motorjával könnyedén és gyorsan utat tör magának a városi sürgés-forgásban. Gyors kanyarváltásokkal maga mögött hagyja a várost, és újraértelmezi a város nyújtotta lehetőségeket. Az új BMW roadsteren Chris megmutatta, hogy a 313 cm³ csak egy számérték – a tényleges teljesítmény az úton dől el.

További információk

A G 310 R tartozékai

A BMW Motorrad ruházata.

Igazán jól néz ki, és hatékony védelmet nyújt – fedezze fel a BMW Motorra által kínált első osztályú motorosruházatok széles választékát.

Kereskedők keresése

Több roadster modell