A BMW G 310 GS.

Kalandra éhezve. Minden nap.

Legyél spontán, törd meg a napi rutint, szerezz minden nap személyes tapasztalatokat. A kaland ott vár az ajtód előtt – legyen a Tiéd a G 310 GS motorkerékpár segítségével. Az megbízhatóan és gondtalanul elvisz téged a város dzsungelén keresztül a környező vidékre. A G 310 GS-sel nem kell nagynak lennie a kalandnak, hogy felejthetetlen is legyen. Ami számit, az a kaland – minden nap.

A G 310 GS dizájnja

Válaszd ki stílusodat.

A BMW G 310 GS három izgalmas színváltozatban kapható: racing vörös, cosmic fekete és – igazi különlegességként – gyöngyházfehér, metál.

Kék (Strato blue metallic)

A kék szín kihangsúlyozza a dinamikus vonalvezetést és gondtalan motorozást sugall.

Fehér (Pearl white metallic)

A kék/piros grafikai dizájn gyöngyházfehér alapszínnel tökéletesen tükrözi a klasszikus BMW Motorsport színeket.

Fekete (Cosmic black)

A fekete szín hangsúlyozza az összetéveszthetetlen GS külsőt.

Tipikus GS.

Összetéveszthetetlen GS. Robusztus. Sokféle. Tipikus dizájnjával a híres GS szellemiséget hangsúlyozza. A flyline, a protektív szélvédő és a híres GS ergonómia intenzív vezetési élményről gondoskodnak minden útfelületen. Az üde és feltűnő színvariációkkal mindenki figyelmét fel tudod hívni a város dzsungelében. Csúcsminőségű dizájnelemek emelik ki az összetéveszthetetlen GS külsőt, ha éppen kalandra indulsz.
+ További információk

Egyhengeres négyütemű motor

19
hüvelyk első kerék
835
mm ülésmagasság
180
mm rugóút
3,33
Literben meghatározott üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses, négyütemű, egyhengeres motor

Dinamikus keverék.

Dinamikus keverék.

Az egyhengeres motor fontos jellemzője, hogy a henger merőleges a hátsó részre, és a hengerfej 180 fokkal elfordul. Egyebek mellett a rendhagyó motorelrendezés különösen lenyűgöző. A súlypontot alacsonyan és az első kerékhez közel tartja – így minden kanyart könnyedén és pontosan be tudsz venni a G 310 GS nyergében.

A GS nemcsak kívülről összetéveszthetetlen; a BMW Motorrad által nyújtott tapasztalat és minőség „belül” is jelentkezik. A hatékony égési rendszernek és a szekunder levegőrendszernek köszönhetően a G 310 GS a szigorú Euro IV előírásoknak is megfelel. Ugyanakkor a speciális motorkonfiguráció nemcsak az alacsony fogyasztást biztosítja, hanem a teljesítmény erőteljes és harmonikus szabályozhatóságát, még az alacsony fordulatszám-tartományban is. A 313 cm3-es hengerűrtartalom és a 9500 ford./percnél leadott 25 kW (34 LE) garancia a kívánt teljesítményre és gyorsulásra.

+ További információk

A G 310 GS legfontosabb jellemzői

Arannyal anodizált fordított villa.
G 310 GS arannyal anodizált fordított villa.
Szélvédő.
G 310 GS protektív szélvédő
GS pofa.
G 310 GS GS pofa
Felfüggesztőelemek.
G 310 GS felfüggesztőelemek
Kopásálló, standard gumiabroncsok.
G 310 GS szériaabroncsok
Arany féknyereg.
G 310 GS arany féknyereg
GS ergonómia.
G 310 GS GS ergonómia
Innovatív egyhengeres, négyütemű motor.
G 310 GS egyhengeres, négyütemű motor

Könnyű és magabiztos.

Könnyű és magabiztos.

A tipikus GS üléspozíció révén nyugodt, stresszmentes vezetést garantál. A kormány, a lábtartók és az operatív elemek kiegyensúlyozott módon vannak elrendezve, így a kis és nagy termetű vezetők számára egyaránt elérhetők. A 180 mm-es rugóút, a stabil fordított villa és a 19 hüvelykes első kerék hamisítatlan vezetési élményről gondoskodnak minden útfelületen. A masszív, acél védőráccsal ellátott híd típusú váz is hozzájárul a vezetési stabilitáshoz. A G 310 GS-t egyszerűen és pontosan kormányozhatod át a város útvesztőin vagy a félreeső utcákon. Minden nap valami új történik – készülj a következő kalandra!

+ További információk
Ülésmagasság minden testmérethez.

A G 310 GS minden vezetőtípusnak megfelelő ülést kínál, ezáltal nyugodt, stresszmentes vezetést biztosít. A mindössze 835 mm-es standard ülésmagasság mellett két további opció is elérhető speciális kiegészítőként: egy alacsonyabb, 820 mm-es változat, valamint egy magasabb, 850 mm-es, elsősorban komfortülésként használt ülés.
A tipikus GS-ergonómia.

A kormány, a lábtartók és az operatív elemek kiegyensúlyozott módon vannak elrendezve a G 310 GS modellen, a tipikus GS ülés jellemzőit mutatva. A könnyen magasítható ülés a kis és nagy termetű vezetők számára egyaránt kényelmes üléspozíciót biztosít – tökéletes kilátás, precíz kezelhetőség.
Erős fékrendszer és standard ABS.

2013 óta nincs BMW motor nélküle: ez a standard ABS. A G 310 R motoron minden közös utazás alkalmával biztosítja a biztonságos fékezési manővereket, az erős fékbetétekkel összefogva. Terepen történő használatnál az ABS kikapcsolható.

A G 310 GS tartozékai

A színfalak mögül

Érzést teremtünk

Tervezési folyamat a BMW Motorradnál.

A BMW Motorrad tervezői csapatában nem mindennapi emberek dolgoznak. Minden tervezőnek meg van a maga stílusa és otthonosan érzi magát a saját színterén. És egytől egyig mindegyikük hozzáteszi saját inspirációját és szenvedélyét. Ezeket a különböző formákat ötvözik a tervezésnél: a BMW Motorrad minden egyes új motorjában megtestesülnek. Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető tervezője, bemutatja a BMW Motorrad tervezői csapatát és magát a tervezési folyamatot.

További információk

Tökéletes megjelenés, optimális védelem

Egyéb Adventure modellek

spinner