#PluggedToLife

Az Urban Family

Modelljeinkkel spontánul és rugalmasan újra felfedezheted a várost. Mindezt dinamikus hajtóművek, tökéletesen kidolgozott arányok és praktikus tárolási helyek teszik lehetővé. A jól bevált BMW Motorrad technológia kényelmet és biztonságot nyújt. A BMW Motorrad Connectivity, valamint a BMW Connected alkalmazás jóvoltából pedig a nagyváros egész területén zavartalan az online jelenlét. 

+ További információk

Urban Mobility modelljeink

CE 02

Elektromos roller? E moped? E robogó? eParkourer! A CE 02-vel gyorsan, fürgén és kreatívan mozoghatsz a városban.

CE 04

A csendes forradalom: Energikus, hatékony, elektromos és modern formatervezésű: Intelligens Connectivity-megoldásain keresztül a BMW CE 04 tökéletesen beilleszthető a hétköznapjaidba, tehát nem csupán a formatervezése miatt nyit új korszakot.

C 400 X

Ismerd meg a városod kanyarról kanyarra: Spontán, esztétikus, dinamikus, és semmilyen útszűkület nem tudja kihozni a sodrából: Végre örömet okoz a városi közlekedés!

C 400 GT

A városi közlekedés folyamatos kiterjesztése. Szuverén hajtómű, vezetési kényelem, szél és időjárás elleni védelem: így az sem baj, ha kicsit tovább tart az út. A BMW Motorrad Connectivity pedig mindvégig gondoskodik a kommunikációról és az optimális hálózati kapcsolatról.

A lehetőségekkel teli városokért

 A BMW Motorrad Concept CE 02-t az új városi élmények átéléséhez fejlesztették ki. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően könnyedén suhanhatsz át a forgalmon. A forradalmi formatervezés felkelti benned a vágyat, hogy azonnal útnak indulj. Az élénk érdeklődést követően 2023-ban indul a Concept Bike sorozatgyártása. A CE 02 előretör, egyedi formatervezésével és jó manőverezhetőségével egy új járműkategória alapjait teremti meg. Az eParkourer nevet adtuk neki.

 

+ További információk
A BMW Concept CE 02-höz external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

A BMW Motorrad ConnectedRide-dal folyamatos az online jelenlét. Ugyanis a BMW Connected alkalmazással az okostelefonod különféle funkcióit – pl. a telefonálást, a zenehallgatást és a navigációt – vezeték nélkül, problémamentesen tudod megjeleníteni és használni a motorkerékpárod TFT-kijelzőjén. Ám ez még csak a kezdet.

+ További információk
A ConnectedRide-hoz external-link-arrow-slim

Fedezd fel a városodat

spinner