BMW CE 04

A mobilitás új korszaka: a BMW CE 04. A 130 kilométeres hatótávolságnak (WMTC szerint) köszönhetően minden belefér a napodba, még több is, mint amit terveztél. A BMW Motorrad ereje új energiával kombinálva, modern és jövőt idéző dizájnba csomagolva. Tapasztald meg a jövő energiáját: maximális teljesítmény, nulla helyi károsanyag-kibocsátás. Érezd a változást, és légy részese a csendes forradalomnak már most! #PluggedToLife

+ További információk
TESZTMOTOROZÁS external-link-arrow-slim

A revolúció találkozik az evolúcióval

A revolúció találkozik az evolúcióval

Ami a kényelmet és a biztonságot illeti, a BMW CE 04 segítségével a kipróbált és bevált BMW Motorrad technológiára számíthatsz. Az ABS és az ASC széria, a DTC és az ABS Pro opcionálisan kapható. Továbbá a választható ülésváltozatok integrált háttámlával és ülésfűtéssel, valamint az elektromos tolatássegítő biztosítják a kényelmet a nagyvárosban. A kulcsnélküli indítással pedig megkezdheted a BMW CE 04 zökkenőmentes integrációját a mobil életedbe – a szó legszorosabb értelmében: Csak pattanj fel rá és hajts el, a kulcs a zsebedben marad!

+ További információk

Összeköttetésben útközben is

Összeköttetésben útközben is

Legyél képben, ne hagyj ki semmit, élvezz mindent! A BMW CE 04 zökkenőmentesen hoz létre új kapcsolatokat a BMW Motorrad Connectivity és a BMW Motorrad Connected App segítségével.  A 10,25" TFT-kijelző képernyőmegosztással hidat képez a digitális és az analóg világ között. Legyen szó teljesítményadatokról, hatótávolságról, töltési időről vagy a kedvenc lejátszási listádról, a következő célállomásról vagy egy telefonhívásról: A mobilitás és a kommunikáció egyesül. Mindennapi funkciókhoz. Az okostelefon egyszerűen a vízálló és szellőző tárolóban marad, és az USB-C csatlakozásnak köszönhetően azonnal feltöltődik.

+ További információk

A tervezés összeköt

A két színkoncepció pontosan illeszkedik a BMW CE 04 modern és összetéveszthetetlen kialakításához. Hangsúlyozzák az innovatív dizájnt és a feltűnő kiemeléseket.

Avantgarde

Kifejező és magabiztos: az Imperialblau metallic fényezésű BMW CE 04 Avantgarde.

Fehér (Lightwhite uni)

Az élénk fehér dinamikusan és nyíltan tükrözi a lüktető nagyvárost.

BMW CE 02

Ideje felkelni! Újabb nap vár arra, hogy elkezdd. A mai nap azonban más lesz. Nem csak azért kelsz fel, hogy a saját dolgodat végezd. Azért kelsz fel, hogy valami nagyot alakíts. Mit kell tenned ezért? Fel kell ülnöd egy új járműre, amely egy új valóságba röpít. Néhány másodperc alatt. Teljesen elektromos. Szűk sikátorokon és széles utcákon. A városon keresztül, amely a szívedhez nőtt. És érzed, hogy: #PluggedToLife vagy miközben a CE 02-esen forradalmasítod a mobilitást, mi több, az egész világot. És közben jól is nézel ki.

+ További információk
KAPCSOLATFELVÉTEL external-link-arrow-slim

Kerekedj fel

A CE 02-esen minden a könnyen kezelhetőség és a vezetés maximális örömének jegyében lett kialakítva. A Keyless Ride-dal csak felugrasz, és máris indulhatsz is. A könnyű 120 kg-os súlyával minden mindig kéznél van. A gyakorlatilag karbantartásmentes szíjhajtással gazdaságosan közlekedhetsz. Az eParkourer a technika, a kényelem és a Connectivity terén kínált számos újdonságával messzemenően támogat a következő célpontod elérésében.

Ugorj fel

A CE 02-est bárki könnyen vezetheti. Az 50 cm3-es mopedekhez hasonlóan, AM kategóriás jogosítvánnyal már 14 éves kortól vezetheted. Személygépkocsi vagy A1 kategóriás jogosítvánnyal is felszállhatsz rá.

Lépj be a játszóteredre

A CE 02-es rendhagyó. Vidám elemek teszik optikailag vonzóvá – így néz ki a vezetés öröme. Hangos kinézet, ugyanakkor mozgásában halk. Forradalmi. Ikonikus. A környezettudatosság lehet stílusos.

Fedezd fel a várost

Elektromos roller? E moped? E robogó? Nem! Az eParkourer az új Urban Mobility ikonja. Egy parkour futóhoz hasonlóan mozog a városban. Gyorsan, fürgén, kreatívan. És meghódítja egy szempillantás alatt.

Egy új generáció dizájnja

Végtelen ötletek

Te a napod alakítod, az eParkourer a környezetet. Ahol csak felbukkantok, feltűnést keltetek. A progresszív stílus üzeni: Ugrásra készen álltok új cél meghódítására. Ideje indulni.

Cosmic black uni

Fekete, vakmerő – bevállalod. Sorozatgyártásban a Cosmic black egyszínű fényezésű CE 02-es és az ülés is egyszínű fekete. A gránitszürke metálfényezés modern kontrasztokat képez, a Tape dizájn frissítően hat.

Cosmic black uni 2

A Highline-csomaggal a CE 02-es még extrovertáltabb: exkluzív Cosmic black uni 2 fényezéssel, 3 színű üléssel, és 22 Tape-pel, felni Tape-készlettel. Az arany színű villa tovább emeli a vonzerejét.

A pihenőidő töltési idő

Ezt nevezzük kényelemnek: amikor teli energiával elkezded a napot, BMW CE 04 máris feltöltött akkumulátorral vár téged. Könnyen feltölthető a 220 V-os háztartási konnektorról vagy a BMW Wallboxodról. Az opcionális gyorstöltővel pedig még többet hozhatsz ki minden töltésből- azaz még több időt: A BMW CE 04-et 0%-ról 80%-ra mindössze 65 perc alatt töltheted fel a BMW Wallboxon vagy útközben, maximális töltőárammal.

+ További információk

Pontosan tudod, mikor kell kikapcsolnod, hogy feltöltődj energiával. Tökéletes alkalom, hogy ezalatt feltöltsd a CE 02-est. Mint az okostelefont, a CE 02-est is feltöltheted a háztartási csatlakozóaljzatra csatlakoztatva. A 4 kW-os változatot 1 óra 25 perc alatt töltöd fel 20%-ról 80%-ra. Az opcionális gyorstöltő készülékkel a 11 kW-os változatnak ehhez 1 óra 40 percre van szüksége. Teljesen feltöltve a 11 kW-os változat akár 90 kilométert is képes elmenni, a 4 kW-os modell pedig 50 kilométert, ami több mint elégséges a célod elérésére.

+ További információk

Maradj összeköttetésben

Ne maradj le semmiről

Tartsuk a kapcsolatot e-mailben. Iratkozz fel az eParkourer hírleveleire, és kövesd figyelemmel hogy miként száguldozik az izgalmas városban.

Iratkozz fel most external-link-arrow-slim

Maradj #PluggedToLife

spinner