A mobilitás új korszaka

BMW CE 04

BMW CE 04

A mobilitás új korszaka: a BMW CE 04. A 130 kilométeres hatótávolságnak (WMTC szerint) köszönhetően minden belefér a napodba, még több is, mint amit terveztél. A BMW Motorrad ereje új energiával kombinálva, modern és jövőt idéző dizájnba csomagolva. Tapasztald meg a jövő energiáját: maximális teljesítmény, nulla helyi károsanyag-kibocsátás. Érezd a változást, és légy részese a csendes forradalomnak már most! 

MÁRKAKERESKEDŐ KERESÉSE TESZTMOTOROZÁS

UGYANAZ AZ ERŐ, ÚJ ENERGIA

A BMW Motorrad ereje a töltés új energiájával kombinálva: hatékony, csendes és kibocsátásmentes. A BMW CE 04 a mindennapi életed természetes részévé válik. Az energiát a háztartási csatlakozókból, az otthoni Wallboxból vagy egy nyilvános töltőoszlopból nyeri, ha éppen úton vagy. Nem számít, milyen napod van: elektromos meghajtású robogónk mindig a része lesz.

+ További információk

Gyors, egyszerű és rugalmas: ezt hívjuk mi kényelmesnek. Energiától duzzadóan indulsz neki a napnak, és a BMW CE 04 már vár rád - feltöltött akkumulátorral. A háztartási csatlakozóktól a BMW Wallboxon át a nyilvános töltőoszlopig bármelyik lehetőséget választhatod, hogy a BMW CE 04-et ellásd a szükséges energiával. Az opcionális gyorstöltővel pedig minden töltési folyamatból még többet hozhatsz ki. 

+ További információk

A DIZÁJN ÖSSZEHOZ MINKET

TERVEZD MEG SAJÁT CE 04-ED

A BMW CE 04 formaterve megelőzi a korát, mégis kortalan. A két színkoncepció, a "Style Avantgarde" és a "Light White" tökéletesen illik a BMW CE 04 modern és összetéveszthetetlen dizájnjához, és új, feltűnő külsőt kölcsönöz neki. Fedezd fel az "Avantgárd-játékost", az "Expresszionistát", a "Csupaszív urbanistát" vagy konfiguráld a saját BMW CE 04-ed!

Fehér (Lightwhite uni)

Az élénk fehér dinamikusan és nyíltan tükrözi a lüktető nagyvárost.

Style Avantgarde

A Magellan Grey metallic színű Style Avantgarde kivitel a különféle matricáival kifejezően és magabiztosan illeszkedik a nagyváros díszletébe: előkelő, kiváló minőségű és kifejező.

MODERN, STÍLUSOS, IZGALMAS: RUHÁZAT ÉS FELSZERELÉS

TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET TUDJ MEG TÖBBET
SAO PAOLO SISAK
SAO PAOLO SISAK
URBAN MOBILITY
URBAN MOBILITY
VARIO TOPCASE
VARIO TOPCASE
BMW MOTORRAD RUHÁZAT
BMW MOTORRAD RUHÁZAT
IKONIKUS FÉNYDIZÁJN
IKONIKUS FÉNYDIZÁJN
NAGYMÉRETŰ SZÍNES TFT-KIJELZŐ
NAGYMÉRETŰ SZÍNES TFT-KIJELZŐ
STÍLUSOS MATRICA-KÉSZLET
STÍLUSOS MATRICA-KÉSZLET
PRAKTIKUS TÁROLÓ
PRAKTIKUS TÁROLÓ

Teljesen elektronikus teljesítmény a város meghódításához forradalmi dizájnnal, a hozzá illő felszereléssel és ruházattal, valamint a motorozás új módjával. A motorkerékpárok iránt érzett lelkesedésünk határtalan. És ugyanígy, a tökéletesség iránti vágyunk által vezérelve fejlesztjük és készítjük el a BMW Motorrad ruházatokat. A funkcionális anyagokat a kényelmes viselettel ötvözve. A minőséget az autentikus dizájnnal kombinálva. Jó viselni az út során és jól mutat akkor is, amikor épp nem motoron ülsz.

+ További információk
BMW MOTORRAD RUHÁZAT external-link-arrow-slim

TUDJ MEG TÖBBET ELEKTROMOS MODELLJEINKRŐL

spinner