A kalandor

Igazi GS érzés

Minden nap fel akarod fedezni a #SpiritOfGS élményt? Akkor a Style Rallye stílusú G 310 GS-t épp neked találták ki. Csomagolj be mindent, amire útközben szükséged lehet a nagy oldaltáskába. Mert könnyen lehet, hogy gurulnál még pár kilométert, ha a Navigátor a célhoz vezető legszebb utat ajánlja fel. A megemelt kormánynak köszönhetően egyenesen ülhetsz és mindenen rajta tarthatod a szemed. A kézvédő és a markolatfűtés egész évben védelmet nyújt a szél, eső és hideg ellen. És az alumíniumból készült motorvédőidom óvja motorod szívét a kavicsfelverődésektől és sérülésektől, ha az út döcögősebbre fordulna.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Oldaltáska, nagy

A tiszta technikai dizájnú, 15 literes űrtartalmú vízálló oldaltáska nagy rakodóteret biztosít számodra.

Markolatfűtés

A három fokozatban állítható markolatfűtés a hideg napokon is kellemesen melegen tartják a kezedet és az ujjaidat.

BMW Motorrad Navigator VI

Tartó BMW Motorrad navigációs rendszerekhez

A BMW Motorrad navigációs rendszerekhez kialakított tartó a kormánybilincshez van rögzítve, a vezető közvetlen látóterében.

 

Navigator VI

A Navigator VI funkcióval nemcsak a túramotorozás szerelmesei találják meg a számításukat. A tökéletes navigáció mellett a rendszer számos további funkciókat is kínál.

Motorvédő

Motorvédő idom bal és jobb

A rozsdamentes acélból készült robusztus motorvédő idom megvédi a henger környékét a sérülésektől anélkül, hogy korlátozná a motor megdöntését.

 

Alumínium motorvédő

A robusztus alumínium motorvédő hatékony védelmet nyújt a kőfelverődéstől és a sérülésektől (például a felszállás során).

Megemelt kormány

A 15 mm-el magasabb kormány kényelmes ülő és álló pozíciót biztosít és érezhetően megkönnyíti a motor kezelhetőségét terepen.

Kézvédő

A robusztus kézvédő sportos megjelenést kölcsönöz a gépnek, miközben megbízható védelmet biztosít a kezek számára a szél, az időjárás,
az ágak és a felcsapódó kövek ellen.

Az ingázó GS

Hűséges társad

A kozmikus fekete 3-as G 310 GS-sel seperc alatt átszeled a nagyvárosi dzsungelt. Mindegy, hogy munkába, az edzőterembe vagy a barátaidhoz mész, egyszerűen dobd be a táskád a topcase-be és helyezkedj el kényelmesen az „alacsony” ülésen. A Smartphone Cradle-lel mindig rálátsz a telefonodra. A fekete szélvédő megvéd a menetszéltől a viharos napokon.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Topcase light, 29 l

A 29 literes topcase elegendő helyet biztosít a sisaknak és remek választás a mindennapokhoz és a kisebb túrákhoz egyaránt.

Alacsony ülés

A 15 mm-rel alacsonyabb ülés megkönnyíti a fel- és leszállást, valamint a talaj elérését különösen az alacsonyabb vezetők számára.

Fekete Sport szélvédő

A fekete Sport szélvédő hangsúlyozza a sportos dizájnt és érezhetően tehermentesíti a felsőtestet a szélnyomás alól.

Alkosd meg saját G 310 GS-edet

Engedd szabadjára kreativitásodat és állítsd össze a gépedet a saját elképzelésed szerint.

A konfigurátorhoz
spinner