R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Tovább a konfigurátorhoz
„ 

Együtt elhagyjuk a járt utat.

 ”

A te BMW R 1300 GS Trophy motorod

Menj a saját utadon!

Én melletted leszek, főképp akkor, amikor elfogy az út. Megvan a bátorságod. Az akaratod. És az önbizalmad. Olyan kerékpárra van szükséged, amely megfelel a céljaidnak. Csak az útról lehajtva derül ki, hogy ki a rátermett arra, hogy az élen haladjon - a motorosoknál és a motoroknál. Mert az akadályoknál derül ki az igazi jellem. Rám számíthatsz, én soha nem hagylak cserben. Ez a #SpiritOfGS. Ezt megígérem neked. A te R 1300 GS Trophy motorod.

+ További információk

Egy igazi kalandor főbb jellemzői

Homokban szántasz, dombokat mászol meg, vízen gázol állsz: Ezt a kivitelt neked találták ki. A hűtőrácstól a magas vezetőülésig mindent úgy terveztünk, hogy optimális képességekkel vértezzünk fel téged és a motorodnak, hogy te teljes mértékben a kihívásokra koncentrálhass.

+ További információk
Elöl a terepen: az első rész
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy modelljének elülső része
Extra felszereltség terepjáráshoz: Sportfelfüggesztés
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy modelljének sportfelfüggesztése
A dizájn: GS Trophy
„GS Trophy” felirat a BMW Motorrad R 1300 GS Trophy modelljén
Egyedül úton, sportosan: az együléses hátsó résszel
A BMW Motorrad F 1300 GS Trophy motorjának együléses hátsó része
Terepjárók számára elengedhetetlen: Enduro Pro csomag
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy motorjának Enduro Pro csomagja
Tökéletesen felszerelt: hűtőráccsal
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy modelljének hűtőrácsa
Könnyű és sportos: Kovácsolt enduro kerekek
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy motorjának kovácsolt enduro kerekei
Extra masszív: a kézifékkar
A BMW Motorrad R 1300 GS Trophy motorjának kézifékkarja

Készen állsz minden kihívásra

Készen állsz minden kihívásra

Minden akadály ok az örömre. Az opcionális Enduro Pro csomagban mindent megtalálsz, ami a nagyszerű off-road élményhez szükséges. A hátsó kerék szériafelszereltséghez tartozó fröccsenésvédője emellett lenyűgözően hatékonyan csökkenti a motor saját maga által okozott szennyeződését: A menet közben kialakuló levegőcsatorna biztosítja a szennyeződések elvezetését. A GS Trophy kivitelt sport kapaszkodók, sport szélvédő és sport utaslábtartó teszi teljessé.

+ További információk

Maradj mindig magabiztos!

Maradj mindig magabiztos!

Terepen nem tudod irányítani, mi jön. De a motorodat teljes mértékben tudod irányítani– és minden helyzetben magabiztos maradhatsz. Ez többek között a jármű koncentrált és kis tömegének köszönhető. A könnyű kezelhetőség és az optimális mozgásszabadság a lapos tankvégnek és a rövid hátsó résznek is köszönhető. A lenyűgöző menetstabilitás egyebek mellett a BMW EVO Telelever első felfüggesztésnek is köszönhető. Hogy a kialakítást minél többen kényelmesnek találják, többek között az ülés koncepciózus felosztása garantálja. Minden sikerül, minden működik.

+ További információk

Tények az off-road szerelmeseinek

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1.300
köbcentiméter hengerűrtartalom
20
mm-rel hosszabb rugóút az opcionális sportfutóművel
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Csak kövesd az ösztönöd!

Bármit is veszel a fejedbe, a megfelelő lendülettel el fogod tudni érni. A 145 lóerős boxermotor mindent megad, amire vágysz. Terepen különösen értékelni fogod a motor magabiztosságát és irányíthatóságát. A ShiftCam technológia kifinomult és nyugodt járást garantál az alsó fordulatszám-tartományban is. Az 1300 köbcentiméteres lökettérfogattal senki sem tud majd neked meglepetést okozni, főleg nem terepen. Bízz a bőséges teljesítményben, a maximális kontrollban és az egyedülálló függetlenségben.

+ További információk

Így hangzik a következő kalandod

3 év gondtalanul

Ride on & on & on. Biztosítunk számodra plusz 1 évet. 

Ha vásárolsz egy motort, biztosítunk számodra plusz egy gond nélküli évet a törvényben előírt garancián felül. 

Tudj meg többet

Kalandoroknak tervezve

Készen áll a terepre

Készen áll, amikor csak szeretnéd. A GS Trophy változatként a motorod már kinézetében is a ambiciózus off-road használathoz igazodik. A tipikus színek és a kifejező csíkozás tovább hangsúlyozzák a jármű kalandvágyó karakterét.

GS Trophy

Racingblue metallic színével és piros-fehér csíkozásával, a kifejező feliratokkal és a fehér metál matt bevonatú hátsó vázával ez a GS vágyat kelt a sportos off-road használatra.  A masszív keresztküllős kerekek fekete vagy opcionálisan aranyszínű felnikkel kapható. 

Légy bátor! 

Told ki a komfortzónád. A lapos tankvég és a rövid hátsó rész akadálytalan mozgást biztosít. Az opcionálisan kapható, nagyméretű vázvédők még ambiciózus bakancshasználat esetén is megfelelő védelmet szavatolnak. A magas, 870 mm ülésmagasságú vezetőülés a sport utasüléssel párosítva egy rallye ülés kinézetét és kényelmét adja és a tankburkolaton felfutó üléshuzattal együtt tökéletesen használható egységet kínál. Az ülés koncepciózus felosztása a vezetőülés integrált dőlésállításával gondoskodik arról, hogy a járművet minél többen kényelmesnek találják.

+ További információk

A még magasabb igényekhez  

Még többre vágysz? Ne hagyd, hogy bármi megállítson! Tedd egyedivé GS Trophy motorod saját elképzeléseid szerint a többféle különleges felszereltséggel és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogram elemeivel. Vagy válaszd ezt az előre felszerelt off-road bajnokot mindennel, amire csak szükséged lehet.

+ További információk

Az úttörő

Ezzel a kiviteli javaslattal máris készen állsz saját egyedi GS Trophy motorod megalkotására. Kívánságod szerint a Dynamic csomaggal, a DSA félaktív futóművel és a Pro menetprogramokkal minden motorozás dinamikusabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé válik. A számos off-road alkatrész verhetetlenné tesz bármilyen terepen. Fedezd fel a felszereltségek részleteit vagy konfiguráld saját változatod

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Dynamic csomag

A Dynamic csomaggal teljesen kihasználod a sportos potenciált. A Pro váltóasszisztensnek és a Pro menetprogramoknak hála minden motorozás menetdinamikai élménnyé válik, egyedi beállítási lehetőségekkel. Ehhez a sportfék és a DSA elektronikus futómű optimális irányíthatóságot és biztonságot szavatol.

Off-road alkatrészek

Enduro Pro csomag 

Az Enduro Pro csomag számos olyan alkatrészt tartalmaz, amelyek konzekvensen felkészíti a GS-t az off-road használatra. A motorvédő keret, az aláfutásgátló és a vázvédő megakadályozza a károsodásokat. Az olyan alkatrészek, mint a kormánymagasító, az állítható váltó- és fékkar vagy a magasságban állítható vezetői lábtartók megkönnyítik a nehéz terepen való közlekedést.

Kézvédőtoldat

A kézvédőtoldat javítja a kezek és az alkarok széllel és időjárással szembeni védelmét. Ez nemcsak kényelmesebbé teszi az utazást, hanem a kevesebb zavaró hatás miatt biztonságosabbá is.

Terepgumiabroncs

A terepgumiabroncs a megfelelő választás az ambiciózus off-road felhasználáshoz. A durva futófelülettel ellátott terepabroncsok lenyűgöző terepélményt nyújtanak, különösen az opcionális Enduro Pro menetprogrammal kombinálva. Így a gép még a legnehezebb tereppel is képes megbirkózni.

Kovácsolt enduro kerekek

A kovácsolt enduro kerekek rendkívül könnyűek és a szériafelszereltség kerekeinél jobb terepjáró képességet biztosítanak. 1,8 kg súlymegtakarítást jelentenek és sportos megjelenést garantálnak. A kerekeket először öntik, aztán kovácsolják. A kiváló minőségű felületet egy BMW Motorrad márkajelzés díszíti.

Alacsony sport szélvédő

A alacsony szélvédő erősíti a sportos enduro megjelenést és szabad kilátást enged. Emellett a jármű aerodinamikáját is javítja.

Csomagtartó lemez

Az ütésálló műanyag csomagtartó lemezre biztonságosan rögzíthetők a csomagok. A lemez az utasülés csatlakozását használja és egyszerűen rögzíthető. Vario dobozokkal kombinálva egy széles és sík rakfelületet biztosít. A hasznos teher 5 kg, míg oldalt rögzített csomagokkal 20 kg teher szállítható.

Headlight Pro

A Headlight Pro jobb láthatósággal és vonzó megjelenéssel győz meg. A menetfény, távolsági fényszóró és kanyarfényszóró LED-mátrix kivitelű. Modern világítási funkciók állnak rendelkezésre. Az útpályát így a vezetési helyzetnek megfelelően, optimális módon lehet megvilágítani.

Intelligens segélyhívó

Intelligens segélyhívó

Az intelligens segélyhívó baleset esetén automatikusan felveszi a kapcsolatot a BMW telefonos ügyfélszolgálatával a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. Ennek során tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából.

 

Teleszerviz 
A teleszerviz funkció révén a motorkerékpár egy beépített SIM-kártyával a mobiltelefon-hálózatra kapcsolódik. Ez ad lehetőséget többek között az intelligens segélyhívásra. Ezenkívül a BMW-vel való közvetlen kapcsolat kényelmes szervizfunkciókat tesz lehetővé

Magas komfort-vezetőülés

A komfort-vezetőülésben a különösen nagytermetű motorosok hosszabb túrákon is kényelmesen utazhatnak. Off-road túrákon a magasabb ülés javíthatja a stabilitást. Az ülés dőlésszög-állítása szintén segít az optimális üléspozíció megtalálásában.

Navigációs készülék előkészítés és ConnectedRide Navigator

ConnectedRide Navigator 

A BMW ConnectedRide Navigator segítségével minden túrád és terved folyamatosan veled lehet. A BMW ID alapján a tervezett útvonalak és felvételek szinkronizálhatók a BMW Motorrad alkalmazással. Az 5,5 hüvelykes érintőkijelző még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható. A kezelés intuitív módon, a multikontrollerrel történik. 

A kormányon található, tartóból és tartóbölcsőből álló navigáció-előkészítés a BMW Navigator biztonságos rögzítésére szolgál a motoros látómezőjében. 

Minden igényre felkészítve

További csemegék neked

spinner