A Kilométerfaló

Formai szempontból tökéletes: A Style Triple Black fekete fényezése kihangsúlyozza az R 1250 RT erőteljes és dinamikus oldalát. Az adaptív kanyarvilágítás, a kulcsnélküli indítás és a Dynamic csomag extra kényelmet és motorozási élményt biztosít. És hogy ne kelljen túl hosszú időre megszakítanod az utadat, a legfontosabb dolgok a tanktáskában mindig kéznél vannak.

+ További információk

A magabiztos

Következetesen előre

Ahol az elindulás maga a megérkezés: minden egyes kilométeren féktelen szabadságot és tiszta vezetési élményt ad neked. Az Alpinweiß uni 3 fényezésű R 1250 RT motort az olyan funkciók teszik még meggyőzőbbé, mint a Pro vezetési módok, az MSR és a DBC a dinamikus csomagban. Az ülésfűtést is tartalmazó komfortcsomag és a kiegészítő Topcase kényelemben elvisznek Téged – és mindazt, amire az utadhoz szükséged van – a célodhoz.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
RDC

A guminyomás ellenőrző (RDC) nyomáscsökkenés esetén idejében figyelmezteti a motorost a lehetséges veszélyekre.

Dinamikus csomag

A Dynamic csomag tartalmazza az adaptív kanyarvilágítást és a Headlight Pro fényszórót, a Dynamic ESA-t, az ACC aktív sebességszabályozót, a Pro váltóasszisztenst, a Pro menetprogramokat, valamint az MSR-t és a DBC-t.

Komfortcsomag

A komfortcsomag tartalmazza a kulcsnélküli indítást, a központi zárat, a riasztórendszert, az ülésfűtést, a kényelmes telefonálás lehetőségét, a töltőaljzatot és a krómozott kipufogórendszert.

Topcase, kicsi, 28l

A vízálló topcase 28 literes tárolókapacitásával elegendő helyet biztosít egy sisak számára, és ideális mind a hétköznapokban, mind a kisebb túrák során.

Belső tasak a kicsi topcase-hez

A kis topcase-hez való belső táska segít rendet tartani a csomagok között, és megkönnyíti a be- és kipakolást.

Az ambiciózus

Még nem elég

Ki akarsz jutni: hajts erősen a meredek hágókon, feküdj bele mélyen a kanyarokba. Ez a Racingblue metallic 2 fényezésű Sport változat igazán megéri a pénzét. Feltűnőek az Option 719 Sport kerekei és a fekete/ezüstszínű alumíniumból készült, kiváló minőségű Shadow és Shadow II mart alkatrészcsomagok. A LED kiegészítő fényszóró jó látást és láthatóságot biztosít, és az új audiorendszeren keresztül hallgathatod az utadhoz illő kísérőzenét.

 

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
ECE audiorendszer

A hangszínszabályzóval és egyéb audio beállításokkal rendelkező audiorendszer 2.0 jó hangzást biztosít, és könnyen vezérelhető a multi-controllerrel.

LED kiegészítő fényszórók

A LED kiegészítő fényszórók növelik a biztonságot rossz látási körülmények között.

Option 719, Sport kerék

Az Option 719 exkluzív, kétszínű, kontrasztosan mart Sport kerekei meghatározó dizájnelemek.

Option 719, Shadow II mart alkatrészcsomag

Az Option 719 Shadow II alkatrészcsomag a kiváló minőségű, eloxált és mart fekete/ezüstszínű alumíniumból készült alkatrészekkel hangsúlyozza a motorkerékpár sportos karakterét. A beállítható kézikarok különösen nagy értékkel bírnak, és nagy illeszkedési pontosságot biztosítanak. A mart kiegyenlítőtartály-fedelek a stílust a funkcióval ötvözik.

Option 719, Shadow mart alkatrészcsomag

Az Option 719 Shadow mart alkatrészcsomag a fekete/ezüstszínű alumíniumból készült, kiváló minőségű alkatrészekkel kiemeli a motorkerékpár sportos karakterét. Tartalmaz egy motorházfedelet és szelepfedélvédőket, gyújtótrafófedőt, olajbetöltő csavart, valamint fekete műanyag koptatót a szelepfedélvédőn.

Az elegáns

Ragyogó

Formai szempontból tökéletes: A Manhattan metallic színű Style Elegance az R 1250 RT nemes oldalát emeli ki. Az adaptív kanyarvilágítás, a kulcsnélküli indítás és a Dynamic csomag extra kényelmet és motorozási élményt biztosít. És hogy ne kelljen túl hosszú időre megszakítanod az utad, a legfontosabb dolgok a tanktáskában mindig kéznél vannak. 

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Intelligens vészhívó

Az intelligens vészhívó baleset esetén automatikusan felveszi a kapcsolatot a BMW Callcenterrel a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. Magyarországon jelenleg nem elérhető.

Komfortcsomag

A komfortcsomag tartalmazza a kulcsnélküli indítást, a központi zárat, a riasztórendszert, az ülésfűtést, a kényelmes telefonálást, az aljzatot és a krómozott kipufogórendszert.

Dynamic csomag

A Dynamic csomag tartalmazza az adaptív kanyarvilágítást és a Headlight Pro fényszórót, a Dynamic ESA-t, az ACC aktív sebességszabályozót, a Pro váltóasszisztenst, a Pro menetprogramokat, valamint az MSR-t és a DBC-t.

Túradobozba helyezhető belső táska

A túradobozhoz való belső táska segít rendet tartani a csomagok között, és megkönnyíti a be- és kipakolást.

11 literes tanktáska

A 11 literes, szíjrögzítésű kis tanktáska vízhatlan főrekeszével ideális társaid egy rövid úton.

Az exkluzív

Stílusos minden kilométeren

Gyártása komoly ráfordítást igényel, feltűnően elegáns: Az R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic minden tekintetet magára von. Az exkluzív Option 719 üléssel, az Option 719 mart Classic alkatrészcsomaggal és a kétszínű Option 719 Classic kerekekkel egészen egyedivé teheted a motorodat – és világosan beállíthatod a hangsúlyokat.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Option 719, Classic kerék

Az exkluzív Option 719 kétszínű, kontrasztosan mart Classic kerekek meghatározó dizájnelemek.

Option 719 ülés

Az Option 719 barna, elegáns ülése finom tapintásával, visszafogott márványosságával, igényesen kidolgozott díszítő varrásaival, valamint elegáns steppelésével tűnik ki.

Option 719 mart Classic alkatrészcsomag

Az exkluzív Option 719-hez tartozó Classic mart alkatrészekből álló készlet az értékes, ezüstszínű alkatrészeknek köszönhetően egyedi megjelenést képvisel.

Túra-topcase

A fényezett fedelű topcase 49 literes tárolórekeszt biztosít, és ezáltal elegendő helyet akár két sisak számára is.

Belső táska túra-topcase-hez

A topcase-hez való belső táska segít rendet tartani a csomagok között, és megkönnyíti a be- és kipakolást.

Tartozékok az R 1250 RT-hez

Sportkipufogó

A kiváló minőségű, titánból készült, karbon zárósapkával felszerelt slip-on kipufogó gondoskodik a motor markáns hangjáról és sportos megjelenéséről.

Tárolás

Túra-topcase (fehéralu)

A nagy, vízálló topcase 49 literes tárolókapacitásával rengeteg helyet biztosít, és az alapfelszereltség részeként háttámlával is el van látva. Egyetlen mozdulattal közvetlenül rögzíthető a csomagtartóra.

Belső táska túradobozhoz és túra-topcase-hez

A túradobozokhoz és a túra-topcase-hez való belső táskák rendben tartják a csomagjaidat és megkönnyítik a be- és kipakolást. A hordfogantyúnak és a vállpántnak köszönhetően a táska jól kézre áll és könnyen szállítható. A praktikus részletek közé tartoznak a felerősített külső zsebek és az oldaldobozok belső táskái esetében a három oldalon körbefutó cipzár, valamint a topcase belső táskája esetében a szélesen kihajtható fedél.

Tanktáska, 11 l

A tanktáska a zárható belső terét (tárolókapacitás: kb. 11 l) és a térképtartó rekeszt tekintve a vízállóság legmagasabb szintjét képviseli. A vízálló külső zsebbe egy 0,5 l-es palack is biztonságosan behelyezhető. Hordfogantyúval és levehető vállszíjjal.

Dizájn

Krómozott oldaldoboz szegély

Az elegáns és kiváló minőségű szegélycsíkok krómozottak, és a motorkerékpárnak összetéveszthetetlen és elegáns külsőt kölcsönöznek.

Krómozott túra topcase szegély

A túra-topcase krómozott szegéllyel is elegánssá tehető – a krómozott oldaldoboz szegéllyel kombinálva harmonikus összbenyomás érhető el.

Ergonómia és kényelem

Komfort szélvédő

Esős, szeles időben a magasabb és szélesebb komfort szélvédő optimális utazási kényelmet nyújt. Kiváló aeroakusztikával rendelkezik, karcálló bevonata pedig hosszú távon biztosítja az átlátszóságát.

Alacsony vezetőülés ülésfűtéssel, fekete

A szériaülésnél 45 mm-rel alacsonyabb, fekete vezetőülés megkönnyíti a fel- és leszállást, valamint a talaj elérését. Az ülés két helyzetben szerelhető be, hogy az ülésmagasság 760 mm, illetve 780 mm legyen. Emellett valódi kényelmet nyújt a motorosnak sok-sok gondmentes kilométeren.

Biztonság

Szelepfedélvédő

Eldőlés esetén a rozsdamentes acél szelepfedélvédő széles körű védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

Biztonsági olajbetöltő csavar, fekete

Kicsi, de elegáns: Mart alumíniumból készült, speciális csavarkulccsal zárható, így védi az olajbetöltő csavart jogosulatlan hozzáféréssel szemben.

Kiegészítő LED-es fényszórók

A kompakt alumíniumházban elhelyezett nagy teljesítményű kiegészítő LED-es fényszórók ködben, esőben és hóban is kiváló látást és láthatóságot garantálnak. Ezenkívül fényük fehér, így a nappali menetfényhez hasonló színükkel differenciáltan világítják meg az úttestet, ezáltal tökéletes kiegészítését jelentik a fő fényszórónak. A LED-technológia gyakorlatilag karbantartásmentes üzemeltetést garantál.

Tartozékkatalógus letöltése

Eredeti BMW Motorrad tartozékkatalógus 2021
PDF   |   47.89 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.

Állítsd össze saját R 1250 RT-d!

Exkluzív kinézet az Option 719 kiegészítőkkel, számos olyan funkció, amely a motorozást még kényelmesebbé teszi számodra, valamint elegendő tárhelyet biztosít poggyászodnak: Állítsd össze saját túramotorodat, teljes egészében a saját elképzeléseid szerint!

A konfigurátorhoz
spinner