Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

Az új BMW R 1250 R.

Olyan sokoldalú és kifejező, mint még soha.

Az új R 1250 R minden eddiginél jobban a dinamikus megjelenésre lett kihegyezve. Ez mindenekelőtt a teljesen új boxermotornak köszönhető – az áttervezett meghajtás 143 Nm maximális nyomatékával több erőt ad le, mint korábban valaha. Itt az innovatív technológiát a BMW ShiftCam szelepvezérlés adja, mely minden fordulatszám-tartományban optimális teljesítményt nyújt. Legyen szó egy laza kanyargásról vagy egy sportosabb motorozásról, minden alkalommal az utazás tiszta örömét érzed és átéled a boxermotor tipikus lüktetését.

AZ R 1250 R DIZÁJNJA

A Te roadstered, a Te stílusod.

Az új kialakítású hasidom és a hűtőlemezek felelnek a friss megjelenésért. Amilyen időtlennek tűnik a roadster, olyan időtlen az R 1250 R alapszíne – a blackstorm metálfényezés kiemeli a motor hamisítatlan kinézetét. A sportosabbaknak készül a HP kivi-tel. Az Exclusive változattal viszont tiszta eleganciát sugárzol, míg az individualisták az Option 719 stardust metálfényezéssel tudják különlegessé tenni megjelenésüket. Bármelyik stílust választod, tiszta élvezet lesz roadstered és minden túrát a lehető legjobban fogsz élvezni.

Blackstorm metálfényezés

Az alapverzió klasszikus kinézetét a blackstorm metáfényezés adja meg – az első sárvédő, a hasidom, a tank oldalsó borítása és hátsó oldalelemek mind ezt a visszafogott fényezést kapták. Sok fekete színű részlet (fő- és hátsó váz, féknyereg, ülés) egészíti ki a roadster harmonikus összképét.

Style HP

Kompromisszumok nélkül: a HP kivitel a ligtwine uni, racingblue metál és racingred uni színkombinációval a motor dinamikus és sportos oldalát emeli ki. A tudatos kihangsúlyozásról az arany féknyereg, a hasidom és a tank középső borítása gondoskodik, amelyek mindegyike nemesacélból készült. A HP kivitelhez tartozik még a TFT-kijelzőn található Sport megjelenítési mód, amely például előkelő helyen mutatja a fordulat-számot és a dőlési helyzetre vonatkozó adatokat.

Style Exclusive

Ha az Excklusive kivitelt választod a roadsteredhez, minden túrán szép formája lesz. Minden borítás pollux metálfényezést kap. Az arany féknyergek, valamint a nemesacél középső tankborítás eleganciát sugároznak a szokatlan megjelenéshez.

Option 719

Az individualitás neve: Option 719 stardust metálfényezés. A fényezett dekorelemekkel kiegészített szín a roadstert tökéletesen emeli ki környezetéből és a motornak igazi egyéniséget kölcsönöz. Mindezt felerősítik a nemesacél alkatrészek – a tank középső burkolata, a és a hasidom. További kontraszt lehet a sötétbarna Option 719 ülés, amely extrafelszerelésként kapható.

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba. 

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3 hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
18
literes tankméret
BMW R 1250 R parked in front of houses

Még nagyobb boxer erő.

Már az első métereken érezheted az új boxermotor fölényes tulajdonságait. A BMW ShiftCam szelepvezérlés valamennyi fordulatszám-tartományban gondoskodik a teljesítmény meggyőző és egyenletes leadásáról. A 1.254 cm3-re növelt hengerűrtartalom, valamint a maximális 143 Nm forgatónyomaték segítségével az új motor megnövekedett teljesítménye bármikor hozzáférhető, így még nagyobb erővel tudsz a legkisebb kanyarokból is robbantani.

+ További információk
Az új boxermotorhoz

TAPASZTALD MEG AZ ÚJ R 1250 R HANGJÁT

Újdonságok.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

A Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment − elektronikus futóműállítás) stabilabb és még biztonságosabb menettulajdonságokat garantál. A rendszer a menetállapottól és a terheléstől függően automatikusan szabályozza a teleszkópvilla és a rugóstag csillapítását és rugó-előfeszítését, valamint a legnagyobb fokú kényelmet és a motor bedöntött helyzetében is a legnagyobb tapadást biztosítja.

+ További információk

AZ R 1250 R LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

MÉG TÖBB TESTRESZABÁS

Olyan sokoldalú és személyes, mint Te magad.

Az R 1250 R motorkerékpárhoz kiterjedt felszereltség- és eredeti BMW Motorrad tartozékprogram tartozik. Ennek köszönhetően saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat

Részletek

A megfelelő ruházat

Hasonló motorkerékpárok