Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

Az új BMW R 1250 R.

Olyan sokoldalú és kifejező, mint még soha.

Az új R 1250 R minden eddiginél jobban a dinamikus megjelenésre lett kihegyezve. Ez mindenekelőtt a teljesen új boxermotornak köszönhető – az áttervezett meghajtás 143 Nm maximális nyomatékával több erőt ad le, mint korábban valaha. Itt az innovatív technológiát a BMW ShiftCam szelepvezérlés adja, mely minden fordulatszám-tartományban optimális teljesítményt nyújt. Legyen szó egy laza kanyargásról vagy egy sportosabb motorozásról, minden alkalommal az utazás tiszta örömét érzed és átéled a boxermotor tipikus lüktetését.

AZ R 1250 R DIZÁJNJA

A Te roadstered, a Te stílusod.

Az új kialakítású hasidom és a hűtőlemezek felelnek a friss megjelenésért. Amilyen időtlennek tűnik a roadster, olyan időtlen az R 1250 R alapszíne – a a fekete kiemeli a motorkerékpár hamisítatlan kinézetét. A sportosabbaknak készül a HP kivitel. Az Exclusive változattal viszont tiszta eleganciát sugárzol, míg az egyéniségre vágyók az Option 719 Barna fényezéssel tudják különlegessé tenni motorkerékpárjuk megjelenését. Bármelyik színt választod, roadstered megjelenése kitűnő lesz.

Fekete (Black storm metallic)

A fekete szín klasszikus megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak – az első sárvédő, a hasidom, a tank oldalsó borítása és a hátsó oldalelemek mind ezt a visszafogott fényezést kapták. Sok fekete színű részlet (fő- és hátsó váz, féknyereg, ülés) egészíti ki a roadster harmonikus összképét.

Style HP

Kompromisszumok nélkül: a HP kivitel a fehér, kék és piros színkombinációval a motorkerékpár dinamikus és sportos oldalát emeli ki. A tudatos kihangsúlyozásról az arany színű féknyereg, és a nemesacélból készült hasidom, valamint tankborítás gondoskodik. A HP kivitelhez tartozik még a TFT-kijelzőn található Sport megjelenítési mód, amely például könnyen leolvasható helyen mutatja a fordulat-számot és a dőlésszögre vonatkozó adatokat.

Style Exclusive

Az Excklusive kivitellel roadstered szép formáit hangsúlyozod. A zöld (Pollux metallic) fényezést, az arany színű féknyergek, valamint a nemesacél középső tankborítás eleganciát sugároznak és egyedi megjelenést szavatolnak.

Option 719 Barna (Stardust metallic)

Az egyéniségnek neve van: Option 719 Stardust. A fényezett dekor elemekkel kiegészített szín a roadstert tökéletesen emeli ki környezetéből és a motorkerékpárnak igazi egyéniséget kölcsönöz. Mindezt tovább fokozzák a nemesacél alkatrészek – a tank középső burkolata, valamint a hasidom. További kontraszt lehet a sötétbarna Option 719 ülés, amely extrafelszerelésként érhető el.

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba. 

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3 hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
18
literes tankméret
BMW R 1250 R parked in front of houses

Még nagyobb boxer erő.

Már az első métereken érezheted az új boxermotor fölényes tulajdonságait. A BMW ShiftCam szelepvezérlés valamennyi fordulatszám-tartományban gondoskodik a teljesítmény meggyőző és egyenletes leadásáról. A 1.254 cm3-re növelt hengerűrtartalom, valamint a maximális 143 Nm forgatónyomaték segítségével az új motor megnövekedett teljesítménye bármikor hozzáférhető, így még nagyobb erővel tudsz a legkisebb kanyarokból is robbantani.

+ További információk
Az új boxermotorhoz

TAPASZTALD MEG AZ ÚJ R 1250 R HANGJÁT

Újdonságok.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

A Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment − elektronikus futóműállítás) stabilabb és még biztonságosabb menettulajdonságokat garantál. A rendszer a menetállapottól és a terheléstől függően automatikusan szabályozza a teleszkópvilla és a rugóstag csillapítását és rugó-előfeszítését, valamint a legnagyobb fokú kényelmet és a motor bedöntött helyzetében is a legnagyobb tapadást biztosítja.

+ További információk

AZ R 1250 R LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

MÉG TÖBB TESTRESZABÁS

Olyan sokoldalú és személyes, mint Te magad.

Az R 1250 R motorkerékpárhoz kiterjedt felszereltség- és eredeti BMW Motorrad tartozékprogram tartozik. Ennek köszönhetően saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat

Részletek

A megfelelő ruházat

Hasonló motorkerékpárok