A BMW R 1250 R

Olyan sokoldalú és kifejező, mint még soha

Az R 1250 R modellt most minden korábbinál jobban a kihívó, dinamikus megjelenésre szabtuk – pontosan a #NeverStopChallenging jegyében. Ez elsősorban a teljesen megújult boxermotornak köszönhető: A 143 Nm maximális forgatónyomatékkal bíró, átépített hajtómű erősebb, mint valaha. Ehhez társul a BMW ShiftCam változtatható vezérműtengely-vezérlés innovatív technológiája, amely minden fordulatszám-tartományban optimális teljesítményt nyújt számodra. Legyen szó könnyed motorozásról vagy sportos utazásról: Tiszta vezetési élmény és a boxerre jellemző erő vár. 

Tökéletesen felkészült: a legfontosabb jellemzők

Új, karakteres, LED-es fő fényszóró
Új, karakteres, LED-es fő fényszóró
Exkluzív Option 719 Classic kerék
Exkluzív Option 719 Classic kerék
Sportosan karcsú együléses változat
Sportosan karcsú együléses változat
Praktikus Sport kijelző
Praktikus Corescreen Sport
Praktikus USB-töltőaljzat
Praktikus USB-töltőaljzat
Kényelmes ülésfűtés
Kényelmes ülésfűtés
Hasznos 12 V-os csatlakozó
Hasznos 12 V-os csatlakozó
ABS Pro a stabil kanyarodáshoz és gyári DTC
ABS Pro a stabil kanyarodáshoz és gyári DTC

Szemmel láthatóan sportos

Szemmel láthatóan sportos

A boxermotort és annak nyomaték-kibontakozását a kormány minden elfordításakor érezni és élvezni fogod. A kijelző funkciónak köszönhetően pedig ezt a sportosságot mostantól – a szó legszorosabb értelmében – a saját szemeddel láthatod. A TFT-kijelzőről olyan információkat tudsz leolvasni, mint amilyenek pl. a DTC-szabályozási műveletek, az aktuális és maximális dőléshelyzeted, vagy éppen a fékezés erőssége.

+ További információk

Eco üzemmód a hatékonyabb motorozás érdekében

Eco üzemmód a hatékonyabb motorozás érdekében

Az erőteljes boxermotorral hatékonyan, rendíthetetlen kényelemben suhanni: ez is a sokoldalúság jele. Az R 1250 R új Eco üzemmódjának köszönhetően minden tankolásból a maximális hatótávolságot tudod kihozni. A TFT-kijelző az adott motorozási stílusod hatékonyságáról tájékoztat, ha pedig maximális teljesítményt szeretnél elérni, akkor természetesen bármikor gyorsan és egyszerűen másik menetprogramra válthatsz. A gyári Rain és Road menetprogramok mellett mostantól az ABS Pro és a DTC is megtalálható a járművön. Az opcionális Pro Dynamic és Dynamic Pro menetprogramokkal pedig maximálisan ki tudod aknázni az R 1250 R teljesítőképességét.

+ További információk

Érezhető teljesítmény

1254
cm3 hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
18
literes üzemanyagtartály
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Legendás teljesítmény-kibontakozás

Az R 1250 R központi elemét tökéletes alkalmazkodási készsége teszi meggyőzővé: A BMW ShiftCam-technológiával ellátott, 1254 köbcentis boxermotor változó vezérműtengely-vezérlést is biztosít. Ez önálló és egyenletes teljesítmény-kibontakozásról gondoskodik. Függetlenül attól, hogy éppen hogyan szeretnél utazni. A laza suhanástól a spontán nekiiramodásig bármi lehetséges. És amikor végül a felső teljesítményhatárt elérve érzékeled a maximális, 143 Nm-es nyomatékot, a páratlan boxer-energiák egyedülálló roadster-életérzésben részesítenek.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Részletek

Páratlan formatervezés

Egy roadster három arca

Teljes mértékben a Te döntésed. Három hamisítatlan roadster-külső közül választhatsz: a puritántól a sportoson át egészen a klasszikus eleganciáig.

Sport

A kék (Racingblue metallic) fényezés a fehér vázzal és a fekete sportkormánnyal igazi sportosságot sugall. Az aranyszínű féknyergek, a kék spoiler és az együléses kialakítás pedig még dinamikusabbá teszi az összhatást.

Triple Black

Fekete (Blackstorm metallic) fényezés: minden egyes részlet eleganciát tükröz: a váz Agate grey árnyalatú, a hűtőrács és a motorspoiler pedig nemesacélból készült. Az aranyszínű féknyergek – a rövid együléses kialakítással – tökéletesen igazodnak a koncepcióhoz.

Szürke

Az Icegrey uni fényezés a fekete vázzal olyan egyszerűséget testesít meg, ami nem szorul további magyarázatra. A kormány egyetlen elfordításával eldöntheted, hogy mennyire feltűnően szeretnél utazni vele.

Karakteres boxer roadster

Karakteres boxer roadster

Az új kialakítású, karakteres, LED-es fő fényszóró az ikonikus, sarló alakú, LED-es fényvezetővel jellegzetes roadster-külsőt kölcsönöz az R 1250 R modellnek. De ugyanilyen összetéveszthetetlen rajta minden más is. A szélvédő vagy a burkolat teszi ilyen egyedülállóvá? Egyik sem. Az utakra átcsatornázott erő, amelyet egyértelműen érezhetsz is. Szerencsére. Ugyanis ez az erő közvetlen visszajelzést ad a menet közbeni élményről. Az R 1250 R sportos megjelenését pedig az új, opcionális, együléses változat teszi igazán teljessé.

+ További információk
Dynamic csomag

Tökéletes választás az előrenyomulás iránti vágyad kielégítéséhez: a kiegészítő Pro menetprogramok – a Dynamic és a Dynamic Pro – két teljesítményközpontú szabályzást kínálnak. A motorféknyomaték-szabályozó (MSR) megakadályozza a hátsó kerék kicsúszását vagy beragadását, ami nagyobb stabilitást és irányíthatóságot jelent. A Pro váltóasszisztensnek köszönhetően pedig szinte minden terhelési és fordulatszám-tartományban kuplunghasználat nélkül tudsz felfelé és lefelé váltani. A Dynamic ESA a különféle beállítási lehetőségek révén tökéletes menetélményhez juttat – a kényelmestől a sportos-erőteljesig.

Komfortcsomag

A Komfortcsomaggal mindegyik utadat teljes kényelemben tudod megtenni. Már az első métertől kezdődően kizárólag a gondtalan motorozási élmény áll a középpontban. Ugyanis a kulcsnélküli indításnak köszönhetően a jármű indításához elő sem kell venned a kulcsot a zsebedből. Ehhez hozzájönnek még a kényelmesen átmelegedett ujjakról gondoskodó fűtött markolatok, valamint az abroncsnyomás-ellenőrzés (RDC). A krómozott kipufogórendszer, illetve a krómozott könyökcső pedig további vizuális élményt kínál.

Túracsomag

Pár kilométerrel több lett. Maradhat? Ha igen, akkor a Túracsomaggal kényelmes utaknak nézhetsz elébe. A navigáció-előkészítés, valamint a sebességszabályozás ennél a csomagnál szinte magától értetődik. A középtámasz pedig megbízhatóan rögzíti a talajon a motorodat, még akkor is, amikor mindkét koffertartót nehéz poggyásszal kell megterhelned. 

Tedd igazán személyessé R 1250 R roadstered

Az eredeti BMW Motorrad tartozékokból álló átfogó kínálatunkkal igazán személyessé teheted az R 1250 R modellt.

Tovább a testreszabáshoz

Még több #NeverStopChallenging

spinner