A BMW R 1250 RS

Sporttúrázás az előzősávban

A BMW R 1250 RS egy karakteres sporttúramotor. Kéthengeres boxermotorja a BMW ShiftCam technológiával már optikailag is sportos dominanciát és zavartalan vezetési élményt testesít meg. A szél- és időjárás elleni védelemnek, valamint a pihentető üléshelyzetnek és a vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően minden kanyart és minden kilométert kiélvezhetsz – akár egyedül, akár kettesben. A boxermotor minden egyes üteme előre visz téged  – egyre csak előre. Minden túrán és minden dinamikus gyorsításkor. Tele magabiztosággal és bizalommal egyre többet követelsz – és ezt meg is kapod. Teljes mértékben a #NeverStopChallenging szellemében.

Sportos stílusok a kényelem jegyében

Markáns LED-es nappali menetfény
Az R 1250 RS elülső része LED-es nappali menetfénnyel
Praktikus USB-töltőaljzat
Az R 1250 RS USB-töltőaljzata
Kényelmes csőkormány
Az R 1250 RS csőkormánya
Kényelmes ülésfűtés
Az R 1250 RS ülésfűtése
Bevált 12 V-os töltőaljzat
12 V-os töltőaljzat az R 1250 RS hátsó részén
Informatív Corescreen Sport
Az R 1250 RS Corescreen Sport képernyője
Alapfelszereltséggel is nagyobb biztonság a DTC és az ABS Pro révén
Az R 1250 RS-ről fékberendezése
Sportosan karcsú együléses változat
Az R 1250 RS sportos hátsó része

Hosszabb út, kevesebb köztes megálló

Hosszabb út, kevesebb köztes megálló

Az Eco menetprogram hatékonysága mostantól kiegészíti a Rain és Road menetprogramokat alapfelszereltségként. Így választhatsz a hatékony vezetés és a szokásos dinamikus sportosság között. A 6,5" TFT-kijelzőn az állapotkijelző mutatja a mindenkori beállítást. Az új, opcionális Pro menetprogramok pedig a Dynamic és Dynamic Pro révén még nagyobb teljesítményt nyújtanak a túrádon.

+ További információk
1254
ccm hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
3,3
másodperc alatti gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Nagyobb húzóerő minden helyzetben

A jól bevált BMW ShiftCam technológiával felszerelt boxermotor két különböző vezérműtengely-profillal rendelkezik. Változtatható vezérműtengely-vezérlésének köszönhetően a hajtás a követelményektől függően szuverén futásjellemzőkkel, nagy hatékonysággal vagy lenyűgöző forgatónyomaték-növekedéssel emelkedik ki: kimondottan agresszív gyorsulást biztosít. A 143 Nm-es maximális forgatónyomatékig terjedő növekedés minden fordulatszám-tartományban érezhető: sprintek esetén az előzési sávban éppúgy, mint erőteljes gyorsításkor kanyar után.

+ További információk

Kifejező sporttúramotor

Több lehetőség

Egy boxer, három arc. A klasszikusan letisztult, a sportosan dinamikus és a markánsan elegáns: a három színkombináció mindegyikében tökéletesen megmutatkozik az R 1250 RS páratlanul dinamikus sporttúrakaraktere.

Lightwhite uni

Ebben a változatban az R 1250 RS teljesen letisztult. A boxermotor szembetűnősége itt különösen hatásosan érvényesül.

Sport

A Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni színek a BMW motorsport előtt tisztelegnek. A sportos megjelenés fehér vázzal és arany féknyergekkel teszi teljessé az együléses változatot.

Triple Black

Dizájnrajongók figyelmébe: Az Achat grey kerettel rendelkező Blackstorm metallic tökéletesen kidolgozza a vonalvezetést. Az aranyszínű féknyergek és a rozsdamentes acél motorspoiler markáns megjelenést kölcsönöznek.

Sportos az elejétől a végéig

Az ikonikus nappali menetfénnyel és az újratervezett LED-irányjelzőkkel rendelkező markáns elülső résztől a magas szélvédőn és a teljes burkolaton át a rövid, sportosan karcsú együléses hátsó részig: Az R 1250 RS ízig-vérig sporttúramotor. Magabiztos és biztonságos. Teljesítményorientált és domináns. Kényelmes és kanyarokra szomjazó. Pont úgy, ahogy azt a motor teljes vonalvezetése ígéri. És pont úgy, ahogyan Te szereted.

+ További információk

Az ideális teljes csomag

Minden R 1250 RS ötvözi a sportosságot és a túraalkalmasságot. Most Te döntöd el, merre veszed az irányt – szó szerint. Három olyan csomagmegoldást állítottunk össze, amelyek kifejezetten a Te ízlésedhez igazodnak.

+ További információk
Dynamic csomag

Számodra minden egyenes csak a következő kanyarodhoz vezető út? Dynamic csomagunk segít az előrenyomulásban.

  • A Pro menetprogramok a Dynamic-kal és a Dynamic Pro-val két tisztán teljesítményorientált programot kínálnak számodra.
  • Fékezőnyomaték-szabályozó (MSR) megakadályozza a hátsó kerék kicsúszását vagy beragadását, ami nagyobb stabilitást és irányíthatóságot jelent.
  • A Pro váltóasszisztens lehetővé teszi a tengelykapcsoló használata nélküli fel- és visszakapcsolást.
  • A Dynamic ESA számos fokozatot kínál a kényelem és a tiszta sportosság között. Automatikus csillapítás- és rugóelőfeszítés-szabályozásával biztosítja a legjobb tapadást még bedöntött helyzetben is.
Komfort csomag

A Komfort csomaggal minden túrán teljesen elengedheted magad. Már az első métertől kezdődően kizárólag a gondtalan vezetési élmény áll a középpontban.

  • A Keyless Ride-nak köszönhetően a jármű indításához elő sem kell venned a kulcsot a zsebedből – a keresgélés és idegeskedés a múlté.
  • Ehhez jönnek még a kellemesen átmelegedett ujjakról gondoskodó fűtött markolatok, valamint az abroncsnyomás-ellenőr (RDC).
  • A krómozott kipufogórendszer, illetve a krómozott könyökcső pedig további vizuális élményt kínál.
Túra csomag

Ha annyira élvezed az utat és a motorodon töltött időt, és akár pár kilométerrel több is belefér, a Túra csomag kényelmes utazást biztosít.

  • A navigációseszköz-előkészítés, valamint a sebességszabályozás ennél a csomagnál szinte magától értetődik.
  • A középtámasz pedig megbízhatóan rögzíti a talajon a motorodat, még akkor is, amikor mindkét koffertartót nehéz poggyásszal kell megterhelned.

3 év gondtalanul

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Még egyedibb megjelenés

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok átfogó kínálatával az R 1250 RS motorodat pontosan a Te igényeidre szabhatod. A kínálat az ülésváltozatoktól a dobozokon át a kiváló minőségű Option 719 felületig terjed.

TOVÁBB A TESTRESZABÁSHOZ

Még több boxerélmény

spinner