Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

AZ ÚJ BMW R 1250 RS.

SPORTOS TÚRA A BELSŐ SÁVBAN.

Minden túránál két tényezőt kell figyelembe venni: az időt és az útvonalat. Az új BMW R 1250 RS motorral minden túraszakaszból többet hozhatsz ki. Az új boxermotor masszív 143 Nm forgatónyomatékának és 100 kW (136 LE) teljesítményének köszönhetően még hamarabb el tudod érni a kívánt utazósebességet. Az innovatív BMW ShiftCam technológia a teljes fordulatszám-tartományban Így minden menethelyzetben még jobban fel tudsz gyorsulni az aszfalton. A jármű megújított, full-LED fényszóróval felszerelt eleje üde, sportos külsőt kölcsönöz és tökéletes aerodinamikai viselkedést mutat. Ennek következtében mindenkor gyorsan és kényelmesen haladhatsz előre. Egy dolgot biztosan le lehet szögezni: nem számít, mekkora utat mennyi idő alatt teszel meg vele − az R 1250 RS minden egyes megtett méter után fokozza a motorozási élményedet.

AZ R 1250 RS DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

A különféle színváltozatok és stílusok minden sebességnél impozáns megjelenést kölcsönöznek.

Black storm metallic

With the basic version in classic Black storm metallic, you turn the day into night. Silver elements such as footrests and handlebar add brilliant highlights.

Style Sport

Extroverted and dynamic, here comes the Style Sport. Austin yellow metallic matt is an absolute eye-catcher. The engine spoiler made of stainless steel complements the compact and sporty look.

Style Exclusive

With imperial blue metallic, the message is exclusivity. Elegant appearances are guaranteed with its dark overall impression. Golden brake calipers, the exclusive lettering and the tank cover in stainless steel bear witness to the highest quality.

Option 719 Stardust metallic

The BMW Motorrad Spezial paint Option 719 Stardust metallic gives the machine an individual and unique-looking shine. Depending on the incidence of light, fascinating effects are repeatedly revealed. The high-quality look is rounded off by the engine spoiler and tank cover in stainless steel.

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba.

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít. 

Részletek

Ahol a sportosság és az ergonómia találkozik.

Az R 1250 RS a sportos megjelenést a túraalkalmassággal ötvözi. A teljesen átdolgozott első rész, benne az új motorspoilerrel, kiemeli a sporttúramotor dinamikus összhatását. A dupla fényszóró szimmetrikus elrendezése kiegyensúlyozott, modern külsőt kölcsönöz az R 1250 RS modellnek. A kormánygeometria sportos üléspozíciót biztosít.

+ További információk

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3-es hengerűrtartalom
100
kW (136 LE) 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
200
km/h feletti maximális sebesség
R 1250 RS landscape shot in portrait format

Teljes gőzzel előre.

Teljes gőzzel előre.

A BMW ShiftCam névre hallgató technológia minden fordulatszámnál még gyorsabbá tesz. Ez a változó szelepvezérlésnek köszönhető. A 100 kW (136 LE) értékre növelt teljesítmény és az 1254 cm3-re növelt hengerűrtartalom erősebbé teszi a motort, hogy a belső sávban még jobban érvényesüljön dinamikája. A megnövelt forgatónyomaték (max. 143 Nm) minden fordulatszám-tartományban egyértelműen érzékelhető, ezáltal a tipikus boxer nyomaték és a motorozási élmény garantáltak.

+ További információk

Tapasztald meg az új R 1250 RS hangját

Újdonságok.

TFT-kijelző Connectivity funkcióval

TFT-kijelző Connectivity funkcióval

A Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatod okostelefonodat a motoroddal. A 6,5 hüvelyk méretű TFT-kijelzőn megjeleníthető a motor összes adata, és az okostelefonos alkalmazással összekapcsolva további funkciókat biztosít számodra, pl. navigáció, zenehallgatás és telefonálás.

+ További információk

AZ R 1250 RS LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

MÉG TÖBB TESTRESZABÁS

Teljesen a Te ízlésedhez igazodva.

Az R 1250 RS modellhez extra felszerelések és eredeti BMW Motorrad tartozékok átfogó kínálata áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően teljesen a saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat.

RÉSZLETEK

A megfelelő ruházat

HASONLÓ MOTORKERÉKPÁROK