AZ ÚJ BMW R 1250 GS ADVENTURE.

AZ ÚT MAGA A CÉL.

Az új BMW R 1250 GS Adventure kifejlesztése során az volt a szempont, hogy meg tudj felelni a kihívásoknak. A járhatatlan utak, a kedvezőtlen körülmények és a legtávolabbi úti célok sem jelentenek gondot a túraenduró motorkerékpárok számára. Az 1254 cm3-re növelt hengerűrtartalomnak és a 100 kW (136 LE) teljesítménynek köszönhetően még több erő áll rendelkezésedre a vadonban, a sivatagban és az országúton. A nagyobb teljesítmény mellett a motor hatékonyabban üzemel, és felvértez a szükséges kitartással, hogy elérd a következő célt. Kifejezett újdonságnak számít a BMW ShiftCam változó szelepvezérlése, amely minden fordulatszám-tartományban teljes szabadságot biztosít számodra, és a boxermotort is soha nem tapasztalt tulajdonságokkal ruházza fel. Nem számít, milyen kalandokra készülsz éppen, a BMW R 1250 GS Adventure minden utadon hű társad lesz.

AZ R 1250 GS ADVENTURE KIALAKÍTÁSA

Minden út közös célhoz vezet.

Nem a kitaposott utakra vágysz? Alakítsd át BMW R 1250 GS Adventure motorkerékpárodat − ehhez számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésedre. A keresztküllős kerékkel, motorvédő idommal és a markolatvédőkkel megvalósított robusztus megjelenés minden változatra jellemző. Minden stílushoz önálló elképzelések és átgondolt bővítések kapcsolódnak, és már külsejükben is hódítanak. Az alapváltozatnál a szürke hűvös eleganciát kölcsönöz a motorosnak. Az Exclusive változathoz robusztus és független megjelenés kapcsolódik, míg a HP változat jegyében a minél jobb teljesítményre nyújtod be igényedet a motorozás színes világában. Nem számít, melyik stílust képviseled – a BMW R 1250 GS Adventure minden kalandra készen áll.

*/-->

Szürke

A szürke szín különleges külsővel ruházza fel az alapmodellt, közúton és terepen egy-aránt. A főváz és a kormány ezüst színű, a hajtáslánc, a keresztküllős kerekek, a mar-kolatvédő és a féknyereg fekete, míg az ülések piros/fekete színben pompázva gondoskodnak a feltűnő kontrasztról.

*/-->

Style HP

HP kivitelben az R 1250 GS Adventure kü-lönösen sportosan viselkedik. A dinamikus hatást kölcsönző fehér, kék metál és piros színkombináció csak úgy vonzza a tekinte-tet. A HP-felirat, a nagy, színes csíkok és a kiváló minőségű hardverkomponensek tel-jessé teszik a sportos megjelenést.

*/-->

Style Exclusive

Exclusive kivitelben a jármű nemes, igen kifejező metál barna matt fényezésével hódít. Ez nemes anyagokkal és felületekkel egészül ki. Az Exclusive felirat, a nagy, színes csíkok és a kiváló minőségű hard-verkomponensek teljessé teszik a magabiz-tos, stílusos megjelenést.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3-es hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
217
kg max. terhelhetőség

Új kultúrák felfedezése.

Új kultúrák felfedezése.

A BMW Motorrad a BMW ShiftCam változó szelepvezérléssel új távlatokat nyit meg. Számodra ez nem jelent mást, mint alacsony fordulatszám-tartományban csendesebb járást, illetve minden fordulatszám-tartományban nagy forgatónyomatékot. Ez kiegyensúlyozott motor „járási” jellemzőkre utal, amelyek révén az R 1250 GS Adventure még magabiztosabb motorozást szavatol. A hengerűrtartalom immár 1254 cm3. Ez a teljesítménynövekedés −100 kW (136 LE) teljesítmény 143 Nm max. forgatónyomaték mellett (6250 ford./percnél) − minden terepen érzékelhető. A nagy forgatónyomatéknak és a rugalmasságának, a meggyőző sprinttulajdonságoknak és a gyorsulásnak köszönhetően még intenzívebben élheted át a rád váró kalandokat. A BMW Shiftcam révén átdolgozott boxermotor optimális égésről gondoskodik, ezáltal összességében fokozott energiahatékonyságot eredményez.

+ További információk

Tapasztald meg az új R 1250 GS Adventure hangját.

Újdonságok.

BMW Motorrad Spezial

BMW Motorrad Spezial

A BMW Motorrad Spezial az R 1250 GS Adventure modellhez különösen kiváló és a kialakítást meghatározó mart alkatrészeket kínál. A HP mart alkatrészekből álló csomag kétszínű alumínium alkatrészekkel emeli ki a motorkerékpár sportos karakterét. Az Option 719 Classic mart alkatrészekből álló csomag az ezüstszínű tiszta karakternek stílusos külsőt kölcsönöz.

A csomag a következőket tartalmazza:

  • Bal/jobb oldali szelepfedél
  • Ékszíjburkolat
  • Kiegyenlítő tartály bal/jobb oldali fedél
  • Állítható fékkar
  • Állítható kuplungkar
  • Bal/jobb oldali tükör
  • Bal/jobb oldali, állítható lábkar
+ További információk

Pro menetprogramok.

Pro menetprogramok.

Az opcionális Pro menetprogramok révén a gép alkalmazási területe tovább bővíthető, és különféle menetkörülményekhez és alkalmazási célokhoz igazítható. A gázadás mellett egyéb funkciók − ABS szabályszerű viselkedése, dinamikus menetstabilizálás és Dynamic ESA futómű-kiegyensúlyozás − összehangolására is sor kerül. A Pro menetprogramok között újdonságnak számít a HSC Pro és az új DBC dinamikus fékezéssegítő, amely vészfékezésnél segítséget nyújt ilyen helyzetben számodra az akaratlan gázadás ellentételezéseként.

+ További információk

AZ R 1250 GS ADVENTURE LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

A tökéletes R 1250 GS Adventure.

Az R 1250 GS Adventure motorkerékpárhoz kiterjedt felszereltség- és eredeti BMW Motorrad tartozékprogram tartozik. Ennek köszönhetően saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat.

RÉSZLETEK

RUHÁZAT A KALANDHOZ.

Hasonló motorkerékpárok