A BMW R 1250 GS Adventure

Nincs olyan cél, ami túl messze van

A világ felfedezéséről szól. Mindig akad valami új. Az R 1250 GS Adventure a túraendurók királynője. A járhatatlan utakon, a kedvezőtlen körülményekkel dacolva és a legtávolabbi úti célok felé tartva érzi magát igazán elemében. Ezért tettük még magasabbra a túraalkalmasság és a kényelem tekintetében eleve magasra tett lécet. A vezetőt segítő rendszerektől a fénytechnológián és a továbbfejlesztett Pro menetprogramokon át az USB-csatlakozóaljzatig az R 1250 GS Adventure-ben minden megtalálható, ami az ismeretlen helyek felfedezéséhez kell. És a BMW ShiftCammel ellátott erős boxermotornak hála magabiztosan érsz el minden célt. Mert mi tudjuk: megszámlálhatatlan ötleted van a világ bejárására. Ez a tipikus #SpiritOfGS.

LED-fényszórókra vonatkozó információk

A félvezető-ellátás aktuális helyzete miatt ez a modell jelenleg nem elérhető LED-fényszóróval. Ehelyett átmenetileg a jól bevált halogén fényszórónkkal szereljük fel a motorodat. Amint az ellátási helyzet ismét normalizálódik, kívánságra fel tudjuk szerelni LED-fényszórókkal a motorkerékpárodat a kereskedődnél kedvező áron utólag. Köszönjük megértésedet, és további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre.

Felfedezendő tulajdonságok

A R 1250 GS Adventure mindenhol otthon érzi magát a világban. Nincs olyan célpont, amely túl messzire lenne és nincs számára ismeretlen terep. Le az útról és irány a terep, majd vissza: Aki nem tudja, mi vár rá az úton, az teljes mértékben a motorjára hagyatkozhat. Az R 1250 GS Adventure-rel most még intenzívebben élvezheted a hosszú utakat. Kényelmes és biztonságos. Mindig készen áll pár extra kilométerre, amit nagy kár lenne kihagyni.

+ További információk
Az alapfelszereltséghez tartozó LED-irányjelzők Cruising Light opcióval
Az alapfelszereltséghez tartozó LED-irányjelzők láthatók Cruising Light opcióval.
Kényelmes megemelt kormány
Itt az R 1250 GS Adventure látható magasított kormánnyal.
Nagy hatótáv a 30 literes tankkal
Itt az R 1250 GS Adventure 30 literes tankját látjuk.
Ülésfűtés
Itt az ülést látjuk ülésfűtéssel.
A LED-forgófényszórós adaptív kanyarvilágítás
Itt az R 1250 GS Adventure első fényszóróját látjuk.
Pro menetprogram és ECO mód
Itt a Pro menetprogramot ECO Modus-szal látjuk.
Az alapfelszereltséghez tartozó DTC és ABS Pro
Itt az R 1250 GS Adventure-t látjuk DTC és ABS Pro rendszerrel.
TFT-kijelző Connectivity funkcióval, USB-töltőaljzat és állítható szélvédő
Vessünk egy pillantást az R 1250 GS Adventure vezérlőpultjába.

Nyugodtan az ismeretlenbe

Nyugodtan az ismeretlenbe

Az R 1250 GS Adventure kényelmes ergonómiája és üléspozícója révén minden helyzetet jól átlátsz és könnyebben kezelheted a motorodat. A 30 mm-el megemelt kormánynak hála magasabb motorosként vagy burkolatlan úton is magabiztos lehetsz álló helyzetben. A 790-910 mm-ig választható ülésmagasság és az ülések széles választéka garantáltan segít megtalálni a hozzád illő R 1250 GS Adventure-t. Az ülésfűtés pedig gondoskodik arról, hogy te és az utasod minden túrát egy kicsit tovább élvezhessetek.

+ További információk

LED-fénytechnológia

LED-fénytechnológia

Nagyobb fényerő, látótér és láthatóság: A teljes LED-forgófényszórók és az adaptív kanyarvilágítás szuverén megvilágítást és állandó fényszélességet biztosít - oldalt, fent és lent egyaránt. A talaj meredekségétől, a terheléstől és a kanyarban történő bedőlés szögétől függően.  


Így a fény mindig arra világít, amerre haladsz. A Cruising Light opcióval ellátott LED-irányjelzők a tartósan tompított elülső fény révén feltűnő megjelenést biztosítanak. Miközben a multifunkcionális LED-irányjelzők növelik az aktív biztonságot. További főbb jellemzők: Welcome és Goodbye funkciók, illetve menetfény, amely kikapcsolt gyújtáskor aktiválódik és hasznos a sötétben való manőverezésnél.

+ További információk

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

Erős, magabiztos, megbízható

100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6 250 ford./percnél
1254
cm3 hengerűrtartalom
30
literes tankméret

Inspirálóan csendes

Szuverén, megbízható, erős. Pont olyan, amilyennek az ideális útitársnak kell lennie az ismerős és ismeretlen terepeken. A BMW ShiftCam változó vezérműtengely-vezérlésének hála az R 1250 GS Adventure boxermotorja tiszta élvezetté varázsolja a hosszú utakat. Számodra ez nem jelent mást, mint alacsony fordulatszám-tartományban csendesebb járást, illetve minden fordulatszám-tartományban nagy forgatónyomatékot. Ez kiegyensúlyozott futásjellemzőket ereményez, amelyek révén az R 1250 GS Adventure vezetése még függetlenebb élménnyel ajándékoz meg.

+ További információk

Ilyen a kaland hangja

Egyedülálló, akárcsak a céljaid

Inspiráció minden pillantásra

Erős és robusztus hatást kelt. Ami a benyomást illeti: minden terepet meg tud hódítani - ezt a képet közvetíti minden R 1250 GS Adventure. Most már csak rajtad áll, milyen messze akarsz menni.

GS Trophy

Már most legendás: az R 1250 GS Adventure GS Trophy Design változatban. A gazdag Gravityblue metallic színvilág kihangsúlyozza csillapíthatatlan kalandvágyát. A dinamikus hangsúlyok és a kifejező csíkok hangsúlyozzák: A megállás nem opció.

Rallye

Kiemelkedő teljesítmény: a dinamikus Racingblue metallic fényezés kihangsúlyozza az R 1250 GS Adventure sportos oldalát.

Szürke

Icegrey uni színben, az ezüst, fekete kontraszthatással és a feltűnő piros/fekete üléssel ez a motor a színtiszta GS érzést képviseli.

TripleBlack

Egyszerű elegancia: A Blackstorm metallic/fekete/Agate grey fényezés matt és fényes részletei kiemelik a GS-ed erőteljes körvonalát.

Messzi földek hívó szavára felszerelve

Messzi földek hívó szavára felszerelve

Nem a kitaposott utakra vágysz? Az R 1250 GS Adventure sem. A számos olyan extra felszereltségnek hála, mint a Túra csomag - navigáció-előkészítéssel, tempomattal és csomagtartóval - pontosan úgy állíthatod össze motorod, ahogyan te szeretnéd. Inspirációként már három javaslatot összeállítottunk: bőséges tárolóhely a legtávolabbi célokhoz, enduró felszereltség a terepért rajongóknak és egy különösen elegáns változat. Készítsd fel a saját kalandodra a saját R 1250 GS-ed!

+ További információk

További modellek

spinner