System 7 Carbon

Kompromisszumok nélkül készen áll bármire.

Minden kanyarban és minden egyenesben – a világ körül vagy úton a munkába: a BMW Motorrad a motorozás tiszta élményét nyújtja. Legyen a biztonság és a kényelem állandó útitársad. Az új System 7 Carbon nem hagy semmilyen kívánnivalót maga után. A tisztán karbon anyagú sisakhéj különösen könnyű és szilárd. Emellett kiváló ütéscsillapítást is nyújt. A fokozatmentesen állítható napellenző változó fényviszonyok esetén is lehetővé teszi, hogy tökéletesen láss. Ehhez hozzájárul a kiváló szellőzés és az alapkivitelben kettős üvegezésű rostély is: mindig jó látást biztosítanak. A négy csuklópántos mechanizmusnak köszönhetően a sisak összességében nagyon kompakt kialakítású. A teljes bukósisakot néhány kézmozdulattal nyitott sisakká alakíthatod át. Egyszerűen a motorozás tiszta élményére szabott bukósisak.

Levehető állrész

Levehető állrész

Két sisak egyben. Egyszerűen egyedülálló.

A Te utad, a Te szabadságod. És ezt a sisak nem befolyásolhatja. A System 7 bukósisakot külön eszközök nélkül, bármilyen módon, gyorsan és kényelmesen átalakíthatod teljes sisakból nyitott sisakká. Ehhez csak két gombot kell kinyitnod az állrészen. A napellenző a nyitott verzió rostélyaként funkcionál. A System 7 Carbon két homologizált sisakot ötvöz az ECE 22-05 szabványnak megfelelően. Mindkét változatnál használhatod az opcionálisan elérhető, integrált kommunikációs rendszert. A mi innovációnk a szabadságod jegyében.
+ További információk

100%-ban KARBON ANYAGÚ SISAKHÉJ

100%-ban karbon anyagú sisakhéj.

Könnyebb, biztonságosabb, sportosabb.

Csak egyetlen anyagot volt érdemes figyelembe venni már a kezdetektől: a karbont. A karbonszálas technológia régi hagyományokra tekint vissza a BMW-nél. A technológia kapcsán nyert tapasztalatot és szakértelmet felhasználva a többi karbon sisakhéjhoz viszonyítva további 25%-kal tudtuk csökkenteni a sisakhéj tömegét. Ennek érdekében egy innovatív, komplex feldolgozási eljárás keretében nagy teljesítményű karbonszálat kezdtünk el használni.
Az eredmény: rendkívül könnyű, teljesen karbon anyagú sisakhéj két méretben, melyet minden ütközési zónában optimális szilárdság és biztonsági tulajdonságok jellemeznek.
+ További információk

OPTIMALIZÁLT AERODINAMIKA

Optimalizált aerodinamika

Korszerű és csendes.

Érezd a szél fuvallatát, de csak annyira, amennyire még nem kellemetlen. Ezért a különböző részlegeken tevékenykedő BMW-szakértőink egyesítették erőiket, hogy kifejlesszék a System 7-et. Ez lehetővé tette számunkra, hogy az ultra modern müncheni és milánói szélcsatornákkal kapcsolatos részletes vizsgálati eredményeket közvetlenül beépítsük fejlesztési és tervezési folyamatainkba.
A spoilergeometria ily módon megvalósított intenzív elemzése és optimalizálása nemcsak vizuálisan, hanem funkcionálisan is lenyűgöző: a System 7 bukósisakot rendkívüli aerodinamika jellemzi. A nyomaték még oldalt nézve is nagyon alacsony, és az aeroakusztikai tulajdonságok kiemelkedőek. Ez az egyik legcsendesebb kivitelű nyitható sisak a piacon.
+ További információk

A jellemzők rövid áttekintése

Kereskedők a közeledben.

Ne habozz: keresd meg a legközelebbi kereskedőt még ma, és próbáld fel a System 7 Carbon bukósisakot.

Márkakereskedés keresése

C.A.R.E.

A C.A.R.E. a „Concept of Advanced Rider Equipment” rövidítéseként a biztonság, az innováció, a kényelem és a minőség iránti szilárd elkötelezettségünket jelzi a BMW Motorrad motoros ruházat összes elemének megtervezése területén.

További információk
spinner