Innováció mindvégig.

Fokozott biztonság. Jobb vezetési élmény.

Sosem hallottunk állásidőről, és mindig a távoli jövőre függesztjük tekintetünket. A víziónk: a lehető legnagyobb szabadság érzését biztosítani minden egyes motorozás során, és elérni ember és motorkerékpár tökéletes egységét. A legjobb pedig, hogy már be is tudjuk mutatni az ezt a víziót valóra váltó járművet: a BMW Motorrad VISION NEXT 100-at. A célunk az, hogy minden BMW motorkerékpárt úgy készítsünk el, hogy az a lehető legnagyszerűbb motoros élményt nyújtsa számodra. Ez ugyanúgy érvényes a jövő motorkerékpárjaira, mint minden egyes motorkerékpárra, amit a múltban az utakra engedtünk. Mindig előre tekintünk, és új megoldásokon, innovációkon és technológián dolgozunk, hogy a vezetési élményedet olyan biztonságossá és kényelmessé tegyük, amennyire az fizikailag csak lehetséges. Az oldalon megismerésre érdemes, múltbeli szórakoztató tényeket, aktuális innovációkat és a jövőre vonatkozó víziókat találhatsz.

VISION NEXT 100.

VISION NEXT 100.

A kezdetben volt a vízió. Majd egy igencsak sajátságos formát kapott a BMW Motorradnál: a VISION NEXT 100-zal a jövő mobilitása megérkezett a jelenbe!

+ További információk

CONCEPT LINK.

CONCEPT LINK.

Az ember, a jármű, a motorosruházat és a környezet intelligens hálózatba kötése a lehető legnagyobb fokú szabadságot kínálja számodra. A Concept Link koncepciótanulmány a digitális és az analóg világ akadálymentes átmenetét hozza létre a kényelmes mobilitásért a jövő városi környezetében.

+ További információk

LÉZERFÉNY.

LÉZERFÉNY.

A lézerfényes ködlámpával sosem téveszted szem elől úti célodat. A rendkívül nagy távolság segítségével 100 km/h sebesség mellett a hagyományos fényszórókhoz képest 11 másodperccel korábban észlelheted a lehetséges veszélyforrásokat.

+ További információk

Általános innovációk

CONNECTIVITY - TFT-KIJELZŐ ÉS BMW MOTORRAD CONNECTED ALKALMAZÁS.

CONNECTIVITY - TFT-KIJELZŐ ÉS BMW MOTORRAD CONNECTED ALKALMAZÁS.

A választható Connectivity felszereltséggel teljes összeköttetést élvezhetsz, és folyamatosan hozzáférhetsz az éppen szükséges információkhoz. A 6,5" TFT-kijelző és a markolaton található multi-controller együttese a funkciók intuitív vezérlését teszi lehetővé. Akár szeretnéd könnyedén átnavigálni magad a városon a BMW Motorrad Connected alkalmazás navigációs nyilaival, akár hívást indítanál vezetés közben, vagy meghallgatnád a tökéletes dalt - a Connectivity-nek köszönhetően végig az útra tudsz összpontosítani, miközben áttekintheted az összes fontos információt.

+ További információk

KARBON ALVÁZ & FELNIK.

KARBON ALVÁZ & FELNIK.

A karbon legjobb tulajdonsága: felsőbbrendűsége. Minden kanyart gyorsabban tudsz bevenni, jobban gyorsulsz és később kell fékezned. a BMW Motorrad most először kompromisszumok nélkül használ karbon alvázat és felniket (karbon technológia) a HP4 RACE-hez. Az alumínium merevségét és az acél tartósságát ötvöző karbon új mércét állít fel a teljes járműgyártás elé.

+ További információk

ECALL. AZ INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.

ECALL. AZ INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.

Az ECALL gyors és megbízható segítséget kínál éppen akkor, amikor szükséged van rá. Az intelligens vészhívás mindig a rendelkezésedre áll saját nyelveden, miközben segítséget nyújt balesetek és vészhelyzetek esetén.

+ További információk

HOLTTÉRFIGYELŐ.

HOLTTÉRFIGYELŐ.

A választható holttérfigyelő felszereltséggel mindent az irányításod alatt tarthatsz – még azokat a dolgokat is, amiket nem is látsz.

+ További információk

BMW 7 KARBON RENDSZER SISAK.

BMW 7 KARBON RENDSZER SISAK.

A 7 karbon rendszer tökéletes komfortot nyújt, miközben könnyű marad. Ez annak köszönhető, hogy a karbon sisakhéj prepreg eljárással készül, amellyel a hagyományos eljárásokhoz képes 25%-os súlymegtakarítás érhető el.

+ További információk

C EVOLUTION.

C EVOLUTION.

100%-osan elektromos. 100%-os motorozási élmény. Az elektromos maxi robogó az első a maga nemében, és nem ismer kompromisszumokat. Éppen ellenkezőleg, mélyreható benyomást kelt. Az akkumulátor, a motor és az intelligens menetprogramok közötti kölcsönhatás biztosítja az akár 160 km-es sebességet, és bárhová elvisz, ahová csak menni akarsz a városi dzsungelban.

+ További információk

ABS PRO.

ABS PRO.

Az ABS Pro a motorozás minden pillanatát élvezetessé teszi: az ABS Pro biztonságosabb fékezést tesz lehetővé vészhelyzetekben. Minimálisra csökkenti annak esélyé, hogy a motorkerékpár döntött helyzetből álló helyzetbe kerüljön. Ez azt jelenti, hogy a motorkerékpár még a kanyarokban végzett hirtelen fékezési manőverek során is az irányításod alatt marad.

+ További információk

Mérföldkövek.

A legfontosabb innovációk.

További információk

Safety 360°.

A biztonság cselekvést kíván, nem pedig szavakat.

További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

spinner