Észszerű funkciók, felejthetetlen élmény.

Az alapváltozatnál már az R 1250 GS Adventure színelnevezése is kalandra csábít: az Icegrey uni képzeletben északi tájakra és alpesi régiókba repít. Bármilyen túrára is indulsz nyergében, a megfelelő felszerelés és az észszerű funkciók felejthetetlenné teszik számodra az utazást.

+ További információk
 • A Komfort csomaggal a fedélzeten átélheted a motorozási élmény és a biztonság ideális összefonódását, hiszen a túrán még inkább hangsúlyt kap a kényelem. A készlet részei: abroncsnyomás-ellenőrző (RDC), kényelmes, fűtött markolat a hűvösebb évszakokban való vezetéshez, valamint krómozott kipufogó rendszer.

 • A Túra csomag a hosszabb utazásokat is fantasztikus élménnyel társítja. Erről a következő extra funkciók gondoskodnak: csomagtartó-váz, sebességszabályozó, Dynamic ESA, Keyless Ride kulcs nélküli hozzáférési rendszer és a navigációs rendszer előkészítése.

 • A Dynamic csomag a jármű sportos tulajdonságait emeli ki közúton és terepen egyaránt, emellett nagyobb fokú biztonságról gondoskodik. Az extra felszereltséghez tartoznak a következők: Pro menetprogramok, ABS Pro, DTC dinamikus menetstabilizáló, DBC fékezéssegítő és HSC Pro hegymeneti segéd, Pro váltóasszisztens, valamint nappali menetfény és LED-irányjelző.

 • Az opcionális szálcsiszolt alumíniumtank a szépen lakkozott oldalfelületekkel együtt tökéletes választást jelent a különleges dolgokért rajongó motoros számára. Egyedülálló külseje egyediséget és figyelmességet sugároz, és azonnal kalandra csábít.

 • A kompakt alumíniumházban elhelyezett nagy teljesítményű LED-es pótfényszórók ködben, esőben és hóban is kiváló látást és láthatóságot garantálnak. Fehér, napfényt idéző fénye differenciáltan világítja meg az utat, ezáltal tökéletes kiegészítői a fő fényszórónak. A LED elhasználódásának mértéke gyakorlatilag nulla.

 • Az intelligens vészhívó balesetnél automatikusan értesíti a BMW Callcentert a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. A funkció tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

Style Exclusive.

Exclusive kivitelben a jármű nemes, igen kifejező Kalamata metallic matt lakkozásával hódít. Ez értékes anyagokkal és felületekkel egészül ki. Az Exclusive felirat, a nagy, színes csíkok és a kiváló minőségű fémkomponensek teljessé teszik a magabiztos, stílusos megjelenést.

+ További információk
 • A Túra csomag a hosszabb utazásokat is fantasztikus élménnyel társítja. Erről a következő extra funkciók gondoskodnak: csomagtartó-váz, sebességszabályozó, Dynamic ESA, Keyless Ride kulcs nélküli hozzáférési rendszer és a navigációs rendszer előkészítése.

 • A Dynamic csomag a jármű sportos tulajdonságait emeli ki közúton és terepen egyaránt, és emellett nagyobb fokú biztonságról gondoskodik. Az extra felszereltséghez tartoznak a következők: Pro menetprogramok, ABS Pro, DTC dinamikus menetstabilizáló, DBC fékezéssegítő és HSC Pro emelkedő-asszisztens, Pro váltóasszisztens, valamint nappali menetfény és LED-irányjelző.

 • A markáns kialakítású LED-es nappali menetfény nagyobb biztonságot nyújt a közúti közlekedésben. A korszerű LED-technológiának köszönhetően javítja a motorkerékpár láthatóságát. A komfortos automatikus funkció mellett a nappali menetfény manuálisan is aktiválható, továbbá összetéveszthetetlen külsejével is hódít.

 • A Pro váltóasszisztens majdnem minden terhelési és fordulatszám-tartományban lehetővé teszi a tengelykapcsoló nélküli fel- és visszakapcsolást. Ezáltal érezhetően csökkenti a váltási időt, tehermentesíti a tengelykapcsolót használó kezet, egyúttal nagyobb komfortról, dinamikáról és motorozási élményről gondoskodik.

 • Az innovatív ABS Pro funkció révén a motorkerékpár még a bedöntés közbeni fékezésnél is uralhatóvá válik a motoros számára. Mivel az érzékelők a dőlésszöget is rögzítik, a fékezési nyomás még kanyarmenetben is jól kontrollálható. A jármű robusztus jellege kevésbé érvényesül, és a motoros precízebben kordában tudja tartani.

 • A Keyless Ride funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. A kulcs nélküli rendszer ugyanis rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja járművét. Ily módon a kormányzár és a tanksapka is kireteszelhető. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indítsd el a motort!

 • A krómozott kipufogódobbal és leömlővel ellátott kipufogó rendszer ragyogó, igazán előkelő külsejével teljesen elragadja a szemlélőt.

 • Csillogó megjelenés: A formatervezett fehér üvegű LED-irányjelzők illenek a gép kinézetéhez, és emelik értékét, továbbá karcsú megjelenésükkel és modern fénytechnológiával is kitűnnek. Feltűnőbbek, mint a klasszikus izzólámpák és szinte teljesen kopásmentesek.

Style HP.

HP kivitelben az R 1250 GS Adventure különösen sportosan viselkedik. A Lightwhite uni, Racingblue metallic és Racingred uni exkluzív színek kombinációja csak úgy vonzza a tekintetet. A HP-felirat, a nagy, színes csíkok és a kiváló minőségű fémkomponensek teljessé teszik a sportos megjelenést.

+ További információk
 • A Dynamic csomag a jármű sportos tulajdonságait emeli ki közúton és terepen egyaránt, és emellett nagyobb fokú biztonságról gondoskodik. Az extra felszereltséghez tartoznak a következők: Pro menetprogramok, ABS Pro, DTC dinamikus menetstabilizáló, DBC fékezéssegítő és HSC Pro hegymeneti segéd, Pro váltóasszisztens, valamint nappali menetfény és LED-irányjelző.

 • A Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment − elektronikus futóműállítás ) stabilabb és még biztonságosabb menettulajdonságokat garantál. A rendszer a a menetállapottól és a terheléstől függően automatikusan szabályozza a rugóstagok csillapítását és rugó-előfeszítését, valamint minden felületen a legnagyobb fokú kényelmet és a motor bedöntött helyzetében is a legnagyobb tapadást biztosítja.

 • A kormányon található navigációs előkészítés a BMW Motorrad Navigator biztonságos rögzítésére és a motorkerékpár kezelési koncepciójába való beépítésére szolgál. A navigációs rendszer és a Connectivity funkciók kezelése kényelmesen, a bal oldali kormányszerelvényen található multi-controller segítségével végezhető.

 • Az ingyenesen elérhető terepgumiabroncs opció teljesen kiaknázza a gép terepen való használhatóságát. Mintázat kialakításának köszönhetően jelentős előnyöket biztosít tapadás és vonóerő tekintetében (különösen laza, puha talajon), így a terepen jelentkező olyan nehézségek is legyőzhetők, amelyek más esetben gondot okoznak.

 • A kompakt alumíniumházban elhelyezett nagy teljesítményű LED-es pótfényszórók ködben, esőben és hóban is kiváló látást és láthatóságot garantálnak. Fehér, napfényt idéző fénye differenciáltan világítja meg az utat, ezáltal tökéletes kiegészítői a fő fényszórónak. A LED elhasználódásának mértéke gyakorlatilag nulla.

Option 719

Nincs barkácsolás, nincs meglepetés, nincs kompromisszum. Az Option 719 teljesen személyre szabott és a legnagyobb minőségi igényeknek is megfelelő motorral ajándékoz meg. Az Option 719 olyan csúcsminőségű, egyedi megjelenésű különleges felszereléseket kínál, mint a mart alkatrészekből álló készletek és speciális fényezések. Ezeket akár extraként is megrendelheted.

Kezdettől fogva nagy figyelmet fordítunk a jármű átfogó megjelenési képébe történő harmonikus illeszkedésre, így minden alkatrész tökéletesen beépíthető a járműkoncepcióba, a motornak egységes és exkluzív megjelenést kölcsönözve.

A BMW Motorrad által képviselt fejlesztői szakértelem és a komplex gyártási folyamatok kölcsönhatása, kézenfogva a nagy hagyományokkal rendelkező kézműves munkával új szintre helyezi az értékeket és az exkluzív megjelenést. Konfigurátorunk segítségével a legmagasabb szintre helyezheted motorkerékpárodat a speciális kiegészítőkkel, és közvetlenül azoktól kapod meg összeszerelve a motort, akik azt a legjobban ismerik. Tőlünk.

+ További információk
Részletek
Mart alkatrészekből álló készlet
 • A HP mart alkatrészekből álló készlet kiváló minőségű, kétszínű alkatrészekkel és HP jelöléssel emeli ki a gép exkluzív, sportos karakterét. Az eloxált alumíniumból készült speciális mart alkatrészek különösen nagy értéket képviselnek.

 • Az exkluzív Option 719-hez tartozó Classic mart alkatrészekből álló készlet az értékes, ezüstszínű alkatrészeknek köszönhetően egyedi megjelenést képvisel. Az eloxált alumíniumból készült speciális mart alkatrészeknél nagy hangsúlyt kaptak a részletek; ezek az alkatrészek exkluzív értéket képviselnek. Az Option 719-hez tartozó márkajelölés a gépminőség által keltett hatást is kihangsúlyozza.

A GS TROPHY MOTORKERÉKPÁR FELSZERELTSÉGE.

Állj készen a kalandra!

Állj készen a kalandra!

Messzebb van, nagyobb kihívást jelent és extrémebb: felkészültél a terepkalandokra? Akkor a motorodat is megfelelően készítsd elő! Az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal minden helyzetre és terepre előkészítheted R 1250 GS motorkerékpárodat, és végeredményben egy hamisítatlan GS Trophy motor várja, hogy a nyergébe pattanj.

+ További információk

AZ R 1250 GS ADVENTURE TARTOZÉKAI

Tárolás.
 • A tökéletes megoldás a túrarajongók számára, akik saját magukkal és az anyagokkal szemben szélsőséges körülmények között is a legkomolyabb elvárásokat támasztják. A robusztus, pormentes és vízhatlan alumínium csomagtartó rendszer elemei:

  • A jobb oldalra felszerelhető alumínium csomagtartó doboz
  • Tárolókapacitás kb. 36 liter
  • A bal oldalra felszerelhető alumínium csomagtartó doboz
  • Tárolókapacitás kb. 44 liter
  • Alumínium Topcase, pl. BMW Motorrad sisakhoz
  • Tárolókapacitás kb. 32 liter
  • Az alumínium csomagtartó rendszer feketére eloxált alumíniummal is kapható
 • A robusztus, kevert anyagból készült Atacama csomagtartó rendszer intelligens megoldásokkal és elegendő tárolókapacitással hódít. A csomaghenger tárolókapacitása 40 liter, az oldaltáskáké összesen 60 liter. A vízhatlan belső zseben kívül különböző tárolózsebek kínálnak még rakodóhelyet. A kézreálló hordfogantyúk és a motorra történő egyszerű felszerelést segítő cipzárak biztonságos tartásról és különösen praktikus kezelésről gondoskodnak.

Ergonómia és kényelem.
 • A rugós lapbetéttel ellátott lábtartók három fokozatban állíthatók és az úton, ill. az útról letérve is a legnagyobb fokú kényelmet és biztonságos lábtartást nyújtják. Ez különösen terepen jelent nagyobb stabilitást, amikor a motorkerékpárt álló helyzetben kell irányítani.

 • A rugós lapbetéttel ellátott lábtartók három fokozatban állíthatók és az úton, ill. az útról letérve is a legnagyobb fokú kényelmet és biztonságos lábtartást nyújtanak. Ez különösen terepen jelent nagyobb stabilitást, amikor a motorkerékpárt álló helyzetben kell irányítani.

 • Az egyrészes, magas Rallye ülés kifejezetten terepen való használatra készült, és a nagyra nőtt motorosoknak maximális mozgásszabadságot garantál a terepmotorozás során. És még az utas számára is marad elég hely. A karcsú, ergonomikus formatervezés és a többszínű kialakítás különösen sportossá teszi a jármű hátulját.

Navigáció és kommunikáció.
 • A multifunkcionális Navigator VI segítségével az útvonaltervezés gyerekjáték lesz. A 16 GB memóriával és öthüvelykes érintőképernyővel rendelkező rendszer mindig a helyes utat mutatja. A körkörös polarizációs szűrőnek (CPOL) köszönhetően a vízhatlan kijelző közvetlen napsugárzás esetén is kiválóan olvasható. Az okostelefonhoz hasonló házban található nagy felbontású képernyő megmutat minden fontos információt, és minden helyzetben megadja a szükséges áttekintést. A számos kiegészítő funkció a tervezést és az utat izgalmas élménnyé varázsolja. A személyes preferenciák alapján létrehozhatók útvonalak, hogy élvezni lehessen a motorozást a kanyarokkal tarkított és alacsony forgalmú mellékutakon. Ismeretlen terepen a rendszer felkínálja a „körtúra” opciót, mely végül megbízhatóan visszavezet a kiindulási ponthoz. A BMW Motorrad kommunikációs rendszeréhez kapcsolódó bluetooth-kapcsolat és az opcionális Smartphone Link alkalmazás lehetővé teszi a multimédiás tér tiszta élvezetét: a navigációs útmutatások, a telefonbeszélgetések, a zenehallgatás, valamint az időjárás-előrejelzések vagy forgalmi információk letöltése nem jelenthetnek problémát. A navigációs előkészítéssel olyan további funkciók is rendelkezésre állnak, mint az „Én motorom”, ilyenkor a vezérlés a kormányon található multi-controller segítségével is elvégezhető. Aki az előre telepített térképadatok mellett döntött, mindig aktuális információkat kap a térkép élethosszig tartó ingyenes frissítése révén.

Biztonság.
 • A robusztus alumíniumból készült enduró motorvédő hatékonyan védi a motor alsó részét a kőfelverődéstől és a sérülésektől. A speciálisan terepmotorozásra tervezett alumíniumpajzs 2 mm vastag, valamint jelentősen szélesebb és hosszabb, mint a szériafelszereltségben megtalálható motorvédő. Speciális formája erősíti a gép markáns terepi megjelenését.

 • A robusztus alumínium enduró motorvédő hatékonyan védi a motor alsó részét a kőfelverődéstől és a sérülésektől. A speciálisan terepmotorozásra tervezett alumíniumpajzs 2 mm vastag, valamint jelentősen szélesebb és hosszabb, mint a szériafelszereltségben megtalálható motorvédő. Speciális formája erősíti a gép markáns terepi megjelenését.

 • Az alumíniumházban elhelyezett nagy fényerejű LED-es pótfényszórók ködös és esős időben is jobb látást és láthatóságot garantálnak, és a biztonságot is növelik. Továbbá a napfényt idéző fény hatékonyabban világítja meg az úttestet. A LED elhasználódásának mértéke gyakorlatilag nulla.

Alakítsd át BMW R 1250 GS Adventure motorodat.

Válaszd ki a stílust és a felszereltséget – a konfigurátor segítségével teljes mértékben testre szabhatod BMW R 1250 GS Adventure motorodat.

KONFIGURÁLÁS MOST
spinner