Collection Ride
DoubleR Race Air

Double R Race Air

A leggyorsabb.

Tudta, hogy a leggyorsabb termékünk egy motorosruházat volt? A mindössze 45 millimásodperces aktivációs és automatizálási időnek köszönhetően a DoubleR Race AIR motorosruházat az eddigi leggyorsabb automatizált védelmet kínálja a motorkerékpárosok számára a versenypályán. Ugyanakkor a DoubleR Race AIR a tanúsított biztonság védjegye is: az intelligens technológián alapuló motorosruházat és a beépített felfújható protektor a TÜV SÜD legszigorúbb előírásainak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.

A DoubleR Race AIR testalkattól függetlenül tökéletes ergonómiát és védelmet biztosít a motorosok részére, akiket a testüket beborító védőruházat folyamatosan megvéd anélkül, hogy a vezetőt zavarná vagy akadályozná. A ruházat pontos illeszkedésének biztosítása céljából a BMW Motorrad partnereknél DoubleR Race AIR ruházatot vásárló személyekről pontos méretet veszünk, hogy megtaláljuk a hozzájuk tökéletesen illeszkedő modellt.

Az API – Active Protection Inflatable (felfújáson alapuló aktív védelem) – rendszert kifejezetten a versenypályán való használatra optimalizáltuk. A rendszer értékeli a bukás súlyosságát, és a helyzetnek megfelelően viselkedik. Emiatt az aktivált API rendszerrel felvértezett DoubleR Race AIR kizárólag a versenypályákra lett tervezve. Az API aktiválódása után a DoubleR Race AIR csak a versenypályán viselhető. A ruházat közutakon való viselése csak aktivált API rendszer nélkül engedélyezett.

+ További információk

A 0 szintről a teljes védelemig: mindez mindössze 45 millimásodpercet vesz igénybe!

Intelligens védelem és kiváló forma: a DoubleR Race AIR a versenypályákra lett kifejlesztve, így úgy néz ki, mint egy versenyruházat, de annál sokkal több funkcióval. A hátsó felső részbe épített védelmi rendszer 45 millimásodpercen belül védelmet biztosít a nyak és a váll számára. Végső soron, napjaink motorosainak a lehető leggyorsabb védelemre van szükségük a versenypályán.
+ További információk

Intelligens aktivációs algoritmus.

Intelligens aktivációs algoritmus.

Egy igen bonyolult elektronikus rendszer folyamatosan üzemel a háttérben, biztosítva, hogy a DoubleR Race AIR felfújható protektora valóban csak veszélyes helyzetben fejtse ki hatását. A rendszerhardver hét érzékelője folyamatosan elemzi a vezető mozgását. Az intelligens algoritmusnak köszönhetően az API (Active Protection Inflatable) rendszer képes a bukás súlyosságának megítélésére. A rendszer csak indokolt esetben aktiválódik. 50 km/h sebesség alatti bukásoknál például nem aktiválódik, és olyan helyzetekben sem fejti ki hatását, ahol a dinamika nem követeli meg a felfújható protektor által nyújtandó további védelmet. Már 45 millimásodpercen belül hatékony védelmet nyújt a váll és a nyaki terület számára.

+ További információk

BMW kereskedők az Ön közelében.

Az eredeti BMW Motorrad felszerelés különleges élménnyé varázsolja legközelebbi motoros útját. Látogasson meg minket, és forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra van szüksége.

Találja meg BMW-értékesítő partnerét.
spinner