Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW R 1200 RS.

A tökéletes sporttúrázás.

A vezetési dinamika és túrázásra való alkalmasság találkozása - a legmagasabb szinten: ez a BMW RS. Erős motorja és stabil felfüggesztése révén a sporttúramotor a hatalmas vezetési élmény mellett mást is kínál. A kényelmes, sportos üléshelyzetnek valamint a szél és időjárás elleni védelemnek köszönhetően a motor a vidéki utakon, sportos stílusban folytatott gyors vezetés közben teljesen új motorozási élményt nyújt.

Az R 1200 RS modell dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

Saját szín- és stílusváltozataiddal még egyénibbé teheted R 1200 RS modelled.

Világosszürke fémes / Magellan szürke metál matt

A világosszürke fémes / Magellan szürke metál matt festék és az ellentétes vörös keret megerősíti az offenzív karaktert.

"Frozen" bronz fémes / Fekete "storm" fémes

Ez a kombináció az R 1200 RS modell dinamizmusát emeli ki az utakon.

Fekete, fémes („storm”)

A teljesítmény terén a fekete fémes "Storm" árnyalat a legmegfelelőbb optikai választást.

A teljesítmény és dizájn találkozása.

Letisztult, dinamikus vagy exkluzív: Az R 1250 RS motorod optikailag is kiemeli a vezetési stílusodat. Válaszd ki azt a megjelenést, amellyel egy csapatként új célokat tűzhettek ki.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

92
kW (125 LE) 7750 ford./percnél
125
Nm maximális meghúzási nyomaték 6,500 ford./percnél
3,3
s gyorsulás 0-100 km/h
820
mm ülésmagasság
Levegő-/olajhűtéses négyütemű, kéthengeres boxermotor

Dinamikus teljesítménykihasználás.

Dinamikus teljesítménykihasználás.

A sporttúramotor kiemelkedő teljesítményt nyújt 92 kW (125 percenkénti fordulatszám) teljesítménytől, amelyről egy lég-/folyadékhűtéses 2-hengeres 4-ütemű boxermotor gondoskodik két felső homlakfogaskerékkel meghajtott vezérműtengellyel és egy ellensúlyozó tengellyel. Annak érdekében, hogy minden országúton stabil legyen, a rendkívül aktív, elektronikusan vezérelt ESA (elektronikus futóműállítás) az alapfelszereltség része. A rendszert két menetprogram, a "Rain" (eső) és "road" (út) egészíti ki, amelyek szintén alapfelszereltségek az optimális vezetési élményért.

+ További információk

Tapasztalja meg az R 1200 RS hangját

Az R 1200 RS jellemzői

Dinamikus megjelenés
R 1200 RS dinamikus megjelenés
Lenyűgöző elölnézet.
R 1200 RS első rész
Kormánycsonk.
R 1200 RS Kormánycsonk
Állítható szélvédő.
R 1200 RS állítható szélvédő
Üléskomfort.
R 1200 RS üléskomfort
Légcsavarszél-terelő
R 1200 RS légcsavarszél-terelő
Fordított teleszkópvilla.
R1200 RS fordított teleszkópvilla.
Doboz és felső doboz.
R 1200 RS doboz és felső doboz

A felszerelések és tartozékok gondoskodnak a tökéletes utolsó simításokról.

A felszerelések és tartozékok gondoskodnak a tökéletes utolsó simításokról.

A gyárti felszerelések széles skálája a doboztartóktól a csomagtartókon át a sebességszabályozásig és a kényelmes "kulcs nélküli indításig" mindent tartalmaz. A dobozzal és praktikus felső dobozzal a sportos túramotor tökéletes egységet alkot: teljes harmónia az ergonómia és a motorkerékpár átfogó megjelenése terén, egy sporttúramotortól normál esetben nem elvárható kényelmi szinttel.

A Pro menetprogramok mint speciális felszerelések nagyrészt két extra menetprogramot, valamint ABS Pro-t és dinamikus féklámpát kínálnak (országspecifikus).

+ További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

Az eredeti BMW Motorrad kiegészítők széles skálája gondoskodik a még nagyobb egyediségről. Az R 1200 RS így még inkább az igényeidre szabgató.

További információk

A színfalak mögül

Érzést teremtünk

Tervezési folyamat a BMW Motorradnál.

A BMW Motorrad tervezői csapatában nem mindennapi emberek dolgoznak. Minden tervezőnek meg van a maga stílusa és otthonosan érzi magát a saját színterén. És egytől egyig mindegyikük hozzáteszi saját inspirációját és szenvedélyét. Ezeket a különböző formákat ötvözik a tervezésnél: a BMW Motorrad minden egyes új motorjában megtestesülnek. Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető tervezője, bemutatja a BMW Motorrad tervezői csapatát és magát a tervezési folyamatot.

További információk

Tartozékok az R 1200 RS modellhez

Ruházat a következő kirándulásra

spinner