C 650 GT

A BMW C 650 GT.

MAGABIZTOSAN A VÁROSI DZSUNGELEN KERESZTÜL.

A BMW C 650 GT a BMW Motorrad legújabb és legexkluzívabb nagyrobogója. Stílusa és áramvonalas sziluettje kiemeli elegáns karakterét. A teljes körű burkolatnak, a kényelmes ülésnek és a magas szélvédőnek köszönhetően, az időjárástól függetlenül hosszú utakat tudsz kényelmesen megtenni. Emellett a nagy tárolórekesz biztosítja, hogy a vásárolt árukat, csomagokat vagy akár két sisakot is el tudjál rakni. Innovatív biztonsági eszközként működik az opcionális holttérfigyelő (SVA) eszköz. A holttérfigyelő különösen városi környezetben hasznos, mivel akár 80 km/h sebességnél is figyelmeztet, ha jármű közeledik a holttérben.

A C 650 GT dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

A C 650 GT két vonzó színváltozatban kapható: Az új ezüst (Hockenheim silver mettalic) egészíti ki a fekete (Blackstorm metallic) fényezésű modellt.

Szürke (Hockenheim silver metallic)

Az új szürke fényezéssel a C 650 GT kimondottan vonzó megjelenéssel büszkélkedhet a városi környezetben.

Fekete (Blackstorm metallic)

A fekete fényezés kiemeli a C 650 GT elegáns karakterét.

Felhívja magára a járókelők figyelmét.

Az új C 650 GT hátulja különleges és modern, feltűnő kialakítású, és a hátsó lámpája is megújult Rendkívül kifinomult és exkluzív jellegét jól kihangsúlyozzák az olyan apróságok, mint az üléshez varrt „GT” logó és a középen csillogó, új, krómfényű kezelőkarfedél. A magasabb tükrök kevésbé rázkódnak és jobb kilátást nyújtanak hátrafelé.
+ További információk

Kéthengeres soros motor

44
kW (60 PS) 7,750 fordulat/percnél
180
km/h maximális sebesség
647
cm³ hengerűrtartalom
4,6
liter üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Erőteljes felépítésű.

Erőteljes felépítésű.

A dinamikus és erőteljes, vízhűtéses, kéthengeres, soros, 63 Nm, 44 kW (60 ) motor, amelynek végsebessége 180 km/h, olyan agilis, városi járművé teszi a scootert, amely hasznos társ a hosszú utakon.

Az újratervezett kuplungnak és automata sebességváltónak köszönhetően a scooter kisebb sebességnél, például közlekedési lámpáknál haladva, jobban gyorsul.

A csökkent teljesítményű változattal (35 kW (48 LE) a 25 év alatti, uniós vezetői engedéllyel rendelkező személyek is élvezhetik a valódi C 650 GT-élményt.

+ További információk

Új kinézet. Erőteljes hang.

Új kinézet. Erőteljes hang.

A C 650 GT új kipufogórendszere kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Rendkívül csillogó, elődjénél fényesebb, károsanyag-kibocsátása és zajszintje alacsonyabb. Ezen kívül a hangja teltebb, erőteljesebb.

+ További információk

Tapasztald meg a C 650 GT hangját

A C 650 GT fényei

Kompakt első rész.
A C 650 GT eleje
Új kezelőkarfedelek.
C 650 GT kezelőkarfedél
Kiváló minőségű műszeregység.
C 650 GT műszeregység
Számos attraktív részlet.
C 650 GT részletek
Optimális középtámasz.
C 650 GT középtámasz
Új kipufogó.
C 650 GT kipufogó
Elegáns hátsó rész.
C 650 GT hátsó rész
Tágas tárolótér.
C 650 GT tárolótér

Kényelmesen a városban.

Kényelmesen a városban.

A C 650 GT a BMW Motorrad legexkluzívabb maxi robogója. Az elektromosan állítható szélvédőnek és az opcionális tartozékoknak, például a fűtött markolatoknak és üléseknek köszönhetően extra komfortfokozatnak örülhetsz. A robogó osztálya legnagyobb tárolóterével rendelkezik, és a tárolótér láthatatlanul beleolvad a megnyúlt motortestbe.

+ További információk
Holttérfigyelő (Side View Assist – SVA)

Lásd, hogy mi történik körülötted.
Innovatív biztonsági eszközként működik az opcionális holttérfigyelő (SVA) eszköz. A holttérfigyelő különösen városi környezetben hasznos, mivel akár 80 km/h sebességnél is figyelmeztet, ha jármű közeledik a holttérben.
Az ABS és az ASC alapfelszerelés.

A lehető legnagyobb biztonságot nyújtja fékezéskor és gyorsításkor.
Az ABS-en (blokkolásgátló fékrendszer) kívül, a teljes körű ASC (csúszásgátló vezérlés) is a C 650 GT alapfelszereltségéhez tartozik. Az ASC a motorvezérlő rendszerbe szükség szerint történő aktív beavatkozással növeli a motoros biztonságát, különösen akkor, amikor az útviszonyok nem jelezhetők előre. Meggátolja a hátsó kerék kipörgését, például esős időben.
Új rugó és lengéscsillapító rendszer

Új, még kényelmesebb kialakítás.
A C 650 GT alvázának és felfüggesztésének kialakítása teljesen újratervezett megoldás. Az első villásrugók rugóállandója és a hártsó rugótámaszték 10 százalékkal kisebb. Így a jármű érzékenyebben reagál, miközben a stabilitása nem csökken.
Adaptív nappali menetfény.

A legjobb világítás automatikus beállítása.
Az aktív nappali menetfény automatikusan a környezethez igazodik. Például egy alagútba történő behajtáskor és az alagút elhagyásakor a fény automatikusan lefelé vetül, majd visszaáll az eredeti szög. A motorosnak nem kell manuálisan állítania a világítást. Így könnyebb a forgalomra figyelni.
Optimális középtámasz.

Könnyebb felbakolni.
A C 650 GT felbakolása sokkal egyszerűbb. A főtámasz kinematikáját átterveztük, ennek köszönhetően a robogó 30 százalékkal kisebb erővel bakolható fel.

Interjú Edgar Heinrich-hel

C 650 GT kiegészítők

Maxi robogó, öltözet, életérzés

Ruházat a BMW Motorradtól.

Ruházat és felszerelés, amely tökéletesen passzol a maxi robogóhoz – szóval nyugodt lehetsz, mert a stílus és a funkcionalitás is tökéletesen rendben van.

Kereskedők keresése

További Városi Mobilitás modellek

spinner