C 650 Sport

A C 650 Sport.

MINDIG NAGY NYOMATÉKKAL.

Az új BMW C 650 Sport tökéletesen megfelel a mindennapos városi élet elvárásainak, és még a napi munkába járást is szórakoztatóvá tudja változtatni. Az erős 44 kW-os (60 LE) kéthengeres soros motor akár 180 km/h maximális sebességre is képes, így pillanatok alatt és kényelmesen odarepít célodhoz. Modern, jövőbe mutató dinamikus formája vonzza a tekintetet és kiemeli a robogó sportos mivoltát. Új, rozsdamentes acél kipufogórendszere nemcsak jobban néz ki, de a hangja is erőteljesebb. A gyors váznak köszönhetően még könnyebb a kanyarvétel és a városi forgalom leküzdése.

A C 650 Sport dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

Választhatsz – a C 650 Sport háromféle vonzó színváltozatban kapható: kék, fekete és fehér.

Kék (Lupin blue metallic)

Az új kék fényezés, valamint a kontrasztos felületek modern és dinamikus megjelenéssel ruházzák fel a C 650 Sport robogót.

Fekete (Black storm metallic)

A C 650 Sport fekete fényezése és a kontrasztos színárnyalatok kombinációja harmonikus és elegáns dizájnt szavatol.

Style HP

A fehér/kék/piros fényezések együttese kihangsúlyozza a C 650 Sport agilis és sportos karakterét, valamint kiemeli dinamikus vonalvezetését.

Modern megjelenés.

A C 650 Sport dizájn célja a dinamikus, modern megjelenés. Az újratervezett első rész különösen sportos megjelenést kölcsönöz a maxi scooternek. Az új kezelőkarfedelek a magasfényű központi résszel és a krómozásokkal rendkívül attraktív megjelenést nyújtanak a maxi scooternek. Az olyan részletek, mint a tárolórekesz zárja a kiváló minőségű krómozott felülettel, az új ülésvarratok és az új C 650 Sport feliratok tovább emelik az elegáns megjelenést. A C 650 Sport abszolút minden eleme agilitást és dinamizmust fejez ki.
+ További információk

Kéthengeres soros motor

44
kW (60 LE) 7750 fordulat/percnél
180
km/h maximális sebesség
647
cm³ hengerűrtartalom
4,6
liter üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Erőteljes felépítésű.

Erőteljes felépítésű.

A dinamikus és erőteljes, vízhűtéses, soros, kéthengeres 63 Nm teljesítményű, 44 kW (60LE) és 180 km/h végsebességű motorral a C 650 Sport megbízhatóan elvisz bárhová, ahová csak szeretnéd.

Az újratervezett kuplungnak és automata sebességváltónak köszönhetően a scooter kisebb sebességnél, például közlekedési lámpáknál haladva, jobban gyorsul.

A csökkent teljesítményű változattal (35 kW, 48 LE) a 25 év alatti, uniós vezetői engedéllyel rendelkező motorosok is élvezhetik a valódi C 650 Sport vezetési élményt.

+ További információk

Új kinézet. Erőteljes hang.

Új kinézet. Erőteljes hang.

A C 650 Sport új kipufogórendszere kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Nem csak sportos a kinézete, hanem az elődjénél könnyebb, alacsonyabb kibocsátással és zajszinttel rendelkezik. Ezen kívül a hangja teltebb, erőteljesebb.

+ További információk

Tapasztald meg a C 650 Sport hangját

A C 650 Sport csúcspontjai

Kompakt első rész.
C 650 Sport kompakt első rész
Kiváló minőségű felületek.
C 650 Sport kiváló minőségű felületei
Többfunkciós műszeregység.
C 650 Sport műszeregység
Számos attraktív részlet.
C 650 Sport - részletek
Optimális középtámasz.
C 650 Sport optimális középtámasz.
Új kipufogódob.
C 650 Sport kipufogódob
Hátsó rész új dizájnja.
C 650 Sport hátsó rész
stabil hátsó támasztószerkezet.
C 650 Sport stabil hátsó támasztószerkezet

Sportos és kényelmes a városban.

Sportos és kényelmes a városban.

A C 650 Sport az opcionális kiegészítőknek, például a fűtött működtető karoknak és ülésnek köszönhetően kényelemből is többet nyújt az elődjénél. A nagy tárolórekesz, amelybe kényelmesen elfér két bukósisak, bevásárlószatyor vagy kézitáska szintén egy újabb előny.

+ További információk
Az ABS és az ASC alapfelszerelés.

A lehető legnagyobb biztonságot nyújtja fékezéskor és gyorsításkor.
A C 650 Sport máris új mércét állít fel az alapfelszerelésbe tartozó BMW Motorrad ABS blokkolásgátló rendszerrel. Ezen kívül szintén az alapfelszereltségbe tartozó funkcionális kipörgésgátlóval (ASC) is rendelkezik. Az ASC a motorvezérlő rendszerbe szükség szerint történő aktív beavatkozással növeli a vezető biztonságát, különösen akkor, amikor az útviszonyok nem jelezhetők előre.
Új rugó és ütközéselnyelő rendszer

Új, még kényelmesebb kialakítás.
A C 650 Sport alvázának és felfüggesztésének kialakítása teljesen újratervezett megoldás. Az első villásrugók rugóállandója és a hátsó rugótámaszték 10 százalékkal kisebb. Így a jármű érzékenyebben kezelhető, miközben a stabilitása nem csökken.

Adaptív nappali menetfény.

A legjobb világítás automatikus beállítása.
Az aktív nappali menetfény automatikusan a környezethez igazodik. Például egy alagútba történő behajtáskor és az alagút elhagyásakor a fény automatikusan lefelé vetül, majd visszaáll az eredeti szög. A motorosnak nem kell manuálisan állítania a világítást. Így könnyebb a forgalomra figyelni.
Optimális középtámasz.

Könnyebb felbakolni.
A C 650 Sport felbakolása sokkal egyszerűbb. A támasz meghosszabbított és optimális pozíciójú támasztórúddal rendelkezik. Ez kb. 30 százalékkal csökkenti a robogó felbakolásához szükséges erőt.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és eredeti BMW kiegészítők széles skálája egészíti ki az elektromos maxi robogó megjelenését.

További információk

C 650 Sport kiegészítők

Maxi robogó, öltözet, életérzés

Ruházat a BMW Motorradtól.

Ruházat és felszerelés, amely tökéletesen passzol a maxi robogóhoz – szóval nyugodt lehetsz, mert a stílus és a funkcionalitás is tökéletesen rendben van.

Kereskedők keresése

További Városi Mobilitás modellek

spinner