R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Tovább a konfigurátorhoz
„ 

A határok feszegetéséhez víziókra van szükség.

 ”

A te BMW R 1300 GS Tramuntana motorod

Mindig a legjobbat várd el!

Mindig többre vágysz. Szereted újra és újra felülmúlni önmagad. Ezért mindent meg is teszel. És ehhez minden eszközt megérdemelsz, első osztályú kivitelben. Olyan kényelmet, amely nehezen felülmúlható. Olyan megjelenést, amely páratlan. Indulj el életed kalandjára, és élvezd ki maximálisan minden pillanatát. Én melletted állok. A te R 1300 GS Tramuntana motorod.

+ További információk

Főbb jellemzők a legmagasabb igényekhez

Az aranyszínű kiegészítők tükrözik az igényességed. Kezedben tartod az aranyszínű kormányt, az aranyszínű keresztküllős kereket pedig mozgásba lendülnek. A sok mart alkatrész minden pillanatban nemességet sugároz. Ennél már csak te ragyogsz jobban, miközben új célokat tűzöl ki magad elé. Minden csúcsminőséget sugároz és ilyennek is érződik. Ez a kivitel felülmúlja a várakozásokat:

+ További információk
Stílusos megjelenés: aranyszínű, keresztküllős kerekek
A BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana aranyszínű, keresztküllős kerekei
Fokozott biztonság: a hátsó radar
A BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana motor integrált irányjelzőkkel és hátsó radarral
Egyedi részletek: az Option 719
A BMW R 1300 GS Tramuntana motor Option 719 kivitelének megjelenése
Fokozott menetbiztonság: a Riding Assistant
A BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana motor Riding Assist rendszere
Maximális kényelem: az utas számára is
A BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana motor utasüléssel
Fokozott elegancia: mart alkatrészekkel
A BMW R 1300 GS Tramuntana motor Option 719 kivitelének mart alkatrészei
Nemes elegancia a részletekben: további mart alkatrészek
A BMW R 1300 GS Tramuntana motor Option 719 kivitelének mart alkatrészei
Igazi exkluzivitás: aranyszínű kormány
A BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana aranyszínű kormánya

A középszerűség nem opció

A középszerűség nem opció

A felületek és az anyagok minden alkalommal inspirálni fognak. Az Option 719 kivitel számos mart alkatrésze teljesen új szintre emeli az exkluzivitást. A kézikarok, a kézifékszerelvény és a kuplungszerelvény folyadéktartályának fedelei, a szelepfedelek gyújtógyertyái feletti takaróelemek és vezetői lábtartók a karokkal együtt mart alumíniumból, Shadow felülettel készülnek.

+ További információk

A komfortzónád nem ismer határokat

A komfortzónád nem ismer határokat

Nem kérdés, hogy felszereltségi szint magas, a kényelem és a biztonság tekintetében is. Ezért nem hiányozhatnak a felszereltségi változatokból a komfort utas-lábtartók, a kitámasztó és az elektromosan állítható szélvédő. A kényelmes és biztonságos utazásról egyebek mellett az opcionális félaktív DSA futómű és az opcionális Riding Assistant környezeti érzékelői gondoskodnak.

+ További információk

Tények igényeseknek

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1.300
köbcentiméter hengerűrtartalom
850
mm ülésmagasság, szériafelszereltségben
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Az álmaid adnak neked lendületet

Bármit is szeretnél elérni, a legendás boxermotorral lehetséges lesz. Egyedülálló karakterét az első másodperctől kezdve, minden fordulatszám-tartományban érezni fogod. 145 lóerejével kiváló teljesítményt nyújt, miközben alacsony fordulatszámokon is kiegyensúlyozottan jár. A nem kevesebb, mint 1300 köbcentiméteres lökettérfogat adta teljesítményt minden úton és vezetési helyzetben érezni fogod.

+ További információk

A teljesítmény hangja

3 év gondtalanul

Ride on & on & on. Biztosítunk számodra plusz 1 évet. 

Ha vásárolsz egy motort, biztosítunk számodra plusz egy gond nélküli évet a törvényben előírt garancián felül. 

Tudj meg többet

Az exkluzív kivitel

Éld meg az egyediséged

A Tramuntana teljesen egyedi módon jeleníti meg a GS szellemiséget. Minden részlet azért készült, hogy kiemelkedjen az átlagosból, például az aranyszínűre eloxált vagy exkluzív mart alkatrészek révén. Azoknak, akik nemcsak különleges élményeket, hanem egyedi megjelenést is keresnek.

Option 719 Tramuntana

Az Aureliusgreen metallic festést átlátszó felülfestett, aranyszínű GS grafikával láttuk el. Az aranyszínűre eloxált alumínium kormánnyal és a keresztküllős kerekek aranyszínűre eloxált felnijeivel tökéletes megjelenést biztosítanak.

Légy kiemelkedő!

Sok arany, sok mart alkatrészek, sok egyediség. A szintén Aureliusgreen metallic színre festett alumínium tank és két, optikailak megnyújtott légszűrőház matt átlátszó lakkozást kapott. Ez fokozza a kontrasztot és finoman kiemeli a motor exkluzivitását. Különleges megoldás a tank középső burkolata, amely az ülés meghosszabbításaként szolgál. Ez egy rugalmas, szürke-fekete borítással kárpitozott alkatrész, rajta az Option 719 emblémával.

+ További információk

A kívánságok valóra válnak

Pontosan tudod, mit szeretnél? Akkor tedd egyedivé Tramuntana motorod saját elképzeléseid szerit a többféle különleges felszereltséggel és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogram elemeivel! Vagy válaszd az előre felszerelt, első osztályú túraendurót, ami mindent olyat tartalmaz, amire mindig is vágytál.

+ További információk

Első osztályú utazó

Ennek a kivitelnek túl kell szárnyalnia az elvárásaidat. Mert minden olyat tartalmaz, amire csak szükséges lehet a hosszabb túráidhoz. Az innovációs és túracsomaggal nem csupán a biztonságot, hanem a túrakomfortot is megnövelheted. A ConnectedRide Navigator nemcsak utat talál neked, hanem élményeket is. És van itt valami a szemnek is: például az Option 719 mart alkatrész csomag Shadow kivitelben. Fedezd fel a felszereltségek részleteit vagy konfiguráld saját változatod!

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Option 719 csomag

Az exkluzív Option 719 Shadow mart alkatrész csomagban számos kiváló minőségű alkatrész megtalálható sötét színezéssel. A csúcsminőségű felületek különösen elegáns és markáns megjelenést biztosítanak. A csomag részei: kézikar, folyadéktartály-fedél a kuplunghoz és az első fékhez, vezetői lábtartók, váltó- és fékpedálkar, valamint gyújtótekercs-burkolat.

Dynamic csomag

A Dynamic csomaggal teljesen kihasználod a sportos potenciált. A Pro váltóasszisztensnek és a Pro menetprogramoknak hála minden motorozás menetdinamikai élménnyé válik, egyedi beállítási lehetőségekkel. Ehhez a sportfék és a DSA elektronikus futómű optimális irányíthatóságot és biztonságot szavatol.

Túra csomag

A túra csomag alkalmassá teszi a GS-t a kisebb és nagyobb túrákra. A doboztartók két személy csomagjainak biztosítanak helyet. Előkészítés a navigációs készülék számára: a BMW Motorrad ConnectedRide Navigator tartója. A központi zár és kézvédőtoldat növelik a biztonságot és a kényelmet. További érdekes részlet a krómozott gyűjtőcső.

Innovációs csomag

Az innovációs csomaggal a gép intelligens technológiákkal ruházható fel a még nagyobb biztonság érdekében. A Riding Assistant radaros érzékelőkkel pásztázza a környezetet, megteremtve az alapot az olyan funkcióknak, mint az ACC vagy a sávváltás-figyelmeztetés. A Headlight Pro a mátrix főfényszórónak hála optimális megvilágítást biztosít még kanyarokban is.

Ülésfűtés

A vezető és az utas ülésrészén külön szabályozható ülésfűtés extra komfortot biztosít, és a hűvösebb évszakokban is felhőtlen utazási élményt nyújt. Ezenkívül növeli a mozgékonyságot és segít a vezetőnek abban, hogy hideg időben is biztonságosan uralja a motorját.

ConnectedRide Navigator

A BMW ConnectedRide Navigator segítségével minden túrád és terved folyamatosan veled lehet. A BMW ID alapján a tervezett útvonalak és felvételek szinkronizálhatók a BMW Motorrad alkalmazással. Az 5,5 hüvelykes érintőkijelző még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható. A kezelés intuitív módon, a multikontrollerrel történik.

Csomagolj be mindent: a Vario dobozokkal

Csomagolj be mindent: a Vario dobozokkal

Az opcionális Vario poggyászrendszerhez két doboz és egy Topcase doboz tartozik. Modern kialakításával a csomagok tökéletesen illeszkednek GS motorodhoz. Egy igazi érdekesség: A poggyászrendszer legújabb generációja olyan elektromos funkciókat tartalmaz, mint központi zár, a világítás és egy, a doboz belsejében elhelyezett dugaszaljzat. További praktikus érdekesség az űrtartalom fokozat nélküli állítása 25-ről 32 literre és 24-ről 30 literre. A fülek segítségével további csomagok is rögzíthetők a csomagtartó rendszer külsején.

+ További információk

Minden igényre felkészítve

További csemegék neked

spinner